ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ INTERNET

cbk

Reaction score
5
Γεια σας!

Επειδή θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή 2 καναλιών έψαξα στο internet όπου και διαπίστωσα μεγάλες διαφορές στις τιμές εσωτερικού - εξωτερικού. Τα ερωτήματα λοιπόν που απευθύνω σε όσους γνωρίζουν είναι :
1) ότι έρχεται από U.S.A θα φορολογηθεί, άρα να υπολογίσω εκτός του shipping cost και ότι προκύψει στο τελωνείο;
2) Τι λέει η εμπειρία σας για την αξιοπιστία των ξένων οίκων όσον αφορά στην γνησιότητα-ποιότητα των μηχανημάτων;
3) Υπάρχει κίνδυνος κακομεταχείρισης κατά τη μεταφορά (λόγω βάρους) ώστε τελικά να φτάσει "ταλαιπωρημένο" ή και κατεστραμμένο;
4) ενδιαφέρομαι για τον HARMAN KARDON HK-3480 ή ΗΚ-3490.
Ποια η γνώμη σας για αυτή την κατηγορία τιμής; Μπορώ να δώσω και 200€ παραπάνω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αξιοποιηθούν...
Ο ενισχυτής θα παίζει μάλλον με το ΝΟΒΟΧ ΒΒ της Visaton κλασσική και instrumental μουσική, προς το παρόν με ένα cd player
Technics (SL-PG560A) και με THORENS TD-166 MKII. Σημειώστε ότι ο παλιός μου ΗΚ PM640VXi παίζει νομίζω αξιοπρεπέστατα..

Reaction score
0
Γεια σας!

Επειδή θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή 2 καναλιών έψαξα στο internet όπου και διαπίστωσα μεγάλες διαφορές στις τιμές εσωτερικού - εξωτερικού. Τα ερωτήματα λοιπόν που απευθύνω σε όσους γνωρίζουν είναι :
1) ότι έρχεται από U.S.A θα φορολογηθεί, άρα να υπολογίσω εκτός του shipping cost και ότι προκύψει στο τελωνείο;
2) Τι λέει η εμπειρία σας για την αξιοπιστία των ξένων οίκων όσον αφορά στην γνησιότητα-ποιότητα των μηχανημάτων;
3) Υπάρχει κίνδυνος κακομεταχείρισης κατά τη μεταφορά (λόγω βάρους) ώστε τελικά να φτάσει "ταλαιπωρημένο" ή και κατεστραμμένο;
Ποια η γνώμη σας για αυτή την κατηγορία τιμής; Μπορώ να δώσω και 200€ παραπάνω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αξιοποιηθούν...
Ο ενισχυτής θα παίζει μάλλον με το ΝΟΒΟΧ ΒΒ της Visaton κλασσική και instrumental μουσική, προς το παρόν με ένα cd player
Technics (SL-PG560A) και με THORENS TD-166 MKII. Σημειώστε ότι ο παλιός μου ΗΚ PM640VXi παίζει νομίζω αξιοπρεπέστατα..
Θά υπολογίσεις εξοδα αποστολής σύν έξοδα αεροδρομίου ( διακίνιση- έγγραφα κλπ ) σύν έξοδα εκτελωνισμού ( γιατί στό αεροδρόμιο χρειάζεται εκτελωνιστής ) σύν δασμό εισαγωγής καί στό γενικό σύνολο σύν ΦΠΑ ( 19% ).

cbk

Reaction score
5
Ευχαριστώ audiophile62,

άρα ότι κάνω μόνο με χώρες Ευρώπης... και αν...

Reaction score
0
Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό. Γερμανικό, άρα ευρωπαϊκό.Επομένως δεν μπλέκεις με φόρους και δασμούς στο τελωνείο και τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι στα 30 ευρώ.Επίσης έχει και έξτρα εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Συμπτωματικά έχει αυτόν τον καιρό καλές προσφορές σε Harman Kardon.
Καλά ψώνια!

Reaction score
1
Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό. Γερμανικό, άρα ευρωπαϊκό.Επομένως δεν μπλέκεις με φόρους και δασμούς στο τελωνείο και τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι στα 30 ευρώ.Επίσης έχει και έξτρα εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Συμπτωματικά έχει αυτόν τον καιρό καλές προσφορές σε Harman Kardon.
Καλά ψώνια!
Αυτοί, ακόμα και με την εκπτωση που κάνουν είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα ! :118:

Reaction score
7.004
Κοιταξα τις τιμες στα nad και ειναι φαρμακειο!!! Για παραδειγμα ΝAD C315BEE 255 εδω 325 εκει.

Reaction score
0
Τον ΗΚ 970 πάντως δεν τον έχω βρει στην Ελλάδα 350 ευρώ :108:
Αλήθεια παιδιά τι άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα (ευρωπαϊκά) προτείνετε? Πέρα από thomann :105:

cbk

Reaction score
5
Καλά ψώνια!
Ευχαριστώ, όντως έχει καλή τιμή!

Reaction score
0
Είναι λίγο φωνακλάδικο...
Πρέπει να κλωτσάει πάντως το 15”.
Τώρα αν το 8” φωνάζει … λίγο …

Παντός είναι ενδιαφέρουσα κατασκευή.

cbk

Reaction score
5
Το εχεις φτιαξει ακριβως οπως προτεινει η VISATON ?
Και με το προτεινομενο Crossover ?
Για πες περισσοτερα ...
Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν είναι δικά μου...
Ίσως αναθεωρήσω την επιλογή τους...

Reaction score
2
Κάποιος ο οποίος έχε παραγγείλει και ΄έχει άποψη για το παραπάνω κατάστημα?

Reaction score
1
Γεια σας!

Ειναι ασφαλες να πει κανεις οτι θα χρεωθεις κατ'ελαχιστον με 20% επι της τιμης,με πιθανοτερο σενάριο το 30%+εξοδα αποστολής,επισης το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα καλυπτεσαι με εγγυηση.

Συμφερει παρα πολυ να σου στειλει//φερει καποιος φιλος απο αμερική κάτι ή να χρησιμοποιήσεις κάποια εταιρεια ταχυδρομικης προώθησης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi