ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON.DE

Μηνύματα
268
Reaction score
30
Γειά σας
Επειδή δεν έχω εμπειρία μπορείτε να μου πείτε εάν είναι ασφαλές να τους δώσω τα στοιχεία της χρεωστικης κάρτας μου για να κάνω μία αγορά;
 





JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
28.452
Reaction score
27.179
Αν φοβάστε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά μπορείτε να ενεργοποιήσετε όριο στις on line αγορές.
Θα σας βοηθήσει η τράπεζά σας .
 


kalitsouni

Ακουστικά
Μηνύματα
3.349
Reaction score
9.744
Το amazon είναι το μεγαλύτερο κατάστημα επί της γης. Αν είναι ένα κατάστημα που είναι ασφαλές είναι το amazon. 2ον, όπου και να κάνεις αγορά, ακόμη και να σου φάνε τα λεφτά το λες στην τράπεζα σου και σου κάνει επιστροφή.

Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να αγοράσεις ύσηχος αυτό που θες.
 


wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.586
Reaction score
15.715
είπαμε πως είναι το μεγαλύτερο κατάστημα;;; και αν φοβόμαστε εκεί, τότε να μην ξαναψωνίσουμε Online;;; :p
 

Μηνύματα
21.402
Reaction score
15.414
Κι όχι μόνο είναι ασφαλές, αλλά αντιμετωπίζονται με απλό τρόπο και τα όποια προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στη συναλλαγή (να μην έρθει ένα αντικείμενο, αλλαγή του, κλπ).
 

TGD

Μηνύματα
8.311
Reaction score
8.320
Πρόσφατα στην Σαρδηνία είδα:
- αεροπλάνο Amazon
- μεγάλο φορτηγό Amazon
- ηλεκτρικό βανάκι Amazon
- διανομέα Amazon με ηλεκτρικό μηχανάκι
- πεζοπόρο διανομέα Amazon (γιατί το Cagliari έχει πολλά σκαλιά) με κουτί στην πλάτη, όπως έχουν εδώ οι ντελιβεράδες στα μηχανάκια!
 

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
895
Επειδή δεν έχω εμπειρία μπορείτε να μου πείτε εάν είναι ασφαλές να τους δώσω τα στοιχεία της χρεωστικης κάρτας μου για να κάνω μία αγορά;
Ασφαλές είναι - σοφό δεν ξέρω αν είναι (μία φορά ο ταχυδρόμος με ρώτησε "μα τι κουτιά είναι αυτά συνέχεια; εμπόριο κάνεις;" -- ντράπηκα και είπα ναι, μου είπε καλές δουλειές και έφυγε... αυτά...).
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
16.074
Reaction score
29.784
Ωραία αρχίσαμε. Η μία αποστολή χάθηκε.
Αν το προϊόν είναι Prime μίλησε με support. Θα στο στείλουν πάλι ή θα κάνουν refund.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα στο πουν και αυτοί.
 

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
3.374
Reaction score
7.566
Ωραία αρχίσαμε. Η μία αποστολή χάθηκε.
Το προηγούμενο διάστημα κάτι πήγε υπερβολικά πολύ στραβά στα συστήματα της Amazon.

Μια δική μου παραγγελία (από de) και άλλες δύο φίλου (από uk) "χάθηκαν" όπως η δική σου. Και μιλάμε για ακριβές παραγγελίες.

Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί και στις 3 περιπτώσεις το άμαζον έλεγε μεν πως έστειλε την παραγγελία, όμως η ups έδειχνε να μην έχει παραλάβει. Επικοινωνήσαμε και με τη ups, επέμεναν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα κατι.

Μετά από κάποιο διάστημα, το άμαζον έγραψε πως η παραγγελία μάλλον χάθηκε και να επικοινωνήσουμε. Ο φίλος μου πήρε refund, εγώ ζήτησα επαναποστολή. Το έστειλαν σήμερα και ήδη η ups λέει "on the way", ενώ στην προηγούμενη δεν είχε φτάσει ποτέ εκεί. Φαίνεται λοιπόν το θέμα να λύθηκε.

Μάλιστα τους είπα ότι εν τω μεταξύ η τιμή του προϊόντος κατέβηκε και μου είπαν ότι μόλις παραλάβω θα μου δώσουν refund για τη διαφορά.

Καταλαβαίνω πως για κάποιον που δεν παραγγέλνει συχνά από άμαζον είναι αρκετά τρομακτικό να χαθεί η παραγγελία. Αλλά σε διαβεβαιώνω πως αφενός δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι (εκτός από καθυστέρηση) αφετέρου πως αυτό που συνέβη είναι πραγματικά πρωτάκουστο και δεν έχει προηγούμενο για τουλάχιστον 10 χρόνια. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη.
 


Μηνύματα
21.402
Reaction score
15.414
Πόσο περιμένεις; Αν είναι πέρα από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, επικοινώνησε μαζί τους. Το tracking τι λέει;

Εμένα σε κάποια παραγγελία που ειχε γινει ένα Μάιο (πριν 4-5 χρόνια), το πακέτο δεν εμφανίστηκε έγκαιρα, κι ζήτησα να το ξαναστείλουν. Αυτό βέβαια δεν είναι το πρωτότυπο, ούτε θα το έλεγα καν, αν η αρχική παραγγελία δεν εμφανιζόταν ξαφνικά κάπου 6-7 μήνες μετά!
 


Μηνύματα
13.779
Reaction score
6.771
Παρήγγειλα κάτι,ήρθε ειδοποίηση ότι ήρθαν Παρασκεύη και δεν με βρήκαν (όντως έλειπα),δεν άφησαν όμως κάποιο σημέιωμα για να το πάρω από κάπου,αλλά βλέπω στην παραγγελία αυτό " Sorry we missed you. We’re taking your parcel to a nearby Amazon Locker, so you can still get it. We’ll send you an email and update Your Orders when it’s available for collection".......έχετε δει κανένα τέτοιο πουθενά?
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.899
Μηνύματα
2.922.101
Members
38.110
Νεότερο μέλος
ddb
Top