Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Μαλλον πρεπει να αναζητησουμε την καταλληλοτερη διασταση ζαντας/ελαστικου για αυτοκινητα σαν το Οπελ, γιατι νομιζω πως η 225/45 σε 18'' ειναι κι αυτη υπερβολικη (αν και εμφανισιακα, οπως το ειδα φορεμενο, δεν χτυπαει ασχημα). Για το δρομο θα αναμενουμε εντυπωσεις...Είναι 245/45 δηλ. περίπου 11 εκατοστά πάχος
225/55 είναι οι 17αρες
Πραγματι, οι θολοι ειναι μεγαλοι, αλλα με λαστιχα 245 και 20" ζανταη τοποθετηση αλυσιδων ειναι προβλημα - ενω "κενοι' ειναι και ασχημη η εικονα. Ειδωμεν αμα τη ωρα...Πρόσεξε η ζάντα δεν είναι 225 είναι 245
Τα 11 εκατοστά προφιλ είναι εντάξει δεν είναι λίγο
Το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί με μεγάλους θόλους για να παίρνει μεγάλες ζάντες
Συνεννοηση...μπουζουκι! Το ξερω και για αυτο εγραψα το μην. α/α 200! Οσο για αλυσσιδες οι 18αρες δεν εχουν λιγο παραπανω αερα;Μάλλον δεν με καταλαβαίνεις :107:
Οι 18αρες ζάντες που έρχονται με το Cosmo φοράνε 245/45 λάστιχα
Και με τις 18αρες πάλι πρόβλημα είναι οι αλυσίδες
Ευχαριστω - κι οταν με το καλο ερθει και στρωσει, ε, βλεπουμε.... Οσο για τη χαντρα για το ματι, μαλλον θα κρεμασω οτι και ο αλλος:"ουμπαλα' απο...γουρουνιΛακηηηηηηηηηηηηηηη
Τι διαβάζω ;;;
Καινούριο τουτού;;;
Άντε παλικάρι μου. Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και να είσαι υγιής να το χαρείς.
Αν συναντηθούμε όμως μην κάνεις το λάθος για καμία κοντρούλα. Θα φάει η μύγα σίδερο και ο κώνωπας ατσάλι.
Είναι όμως πολύ ωραίο το αφιλότιμο.
Βαλε καλού κακού και καμιά χάντρα θαλασσιά ...
Βαζει και η opel προγραμματα?????????.Αλλο και τουτο παλι.Εγω λεω για προγραμμα σε εξωτερικο βελτιωτη οπως λεμε souperchip,powerchip,abt κτλ.Καλημερα και...τι εγινε; πηραμε την ΜΕΓΑΛΗ αποφαση;;; και μαλιστα απ΄εδω κοντα; αντε με το καλο Τακουλη:607:
Οσο για το αυτ/το ελπιζω να ειναι ΚΑΙ πιο ανετο στο δρομο - εξ αλλου οι πετρες απο τα νεφρα εφυγαν μετα τον πρωτο χρονο με την Αλφα (ευτυχως τα σφραγισματα κρατησαν μεχρι να αλλαξω αμορτισερ -αλλα τοτε επαψε να ειναι και AR! ). Και, ναι, προτιμησα τουρμπο λογω ροπης και μονο, για να αισθανθω τη μεγαλη διαφορα. Οσο για τα προγραμματα, διαβασα τοσα γι΄αυτα που με κανουν επυφυλακτικο (ειδικα της Οπελ).
Πες μου τετοια για να παρηγοριεμαι:142:Ενα βασικό που ξέχασα να πω, είναι η πολύ καλή ποιότητα κύλισης, καλύτερη από το Α4!!
Akouse, ki ego gia to neo A4 pigaina kai mexri to telos skeftomouna an ekana kala. Tors mporo na po Ito ekana kala! To mono pou menei na apodeixtei einai I metapolitiki axia tou autokinitouΠες μου τετοια για να παρηγοριεμαι:142:
Τι ειναι ολα αυτα γιατι εγεινα ολιγον μπερδεγουε'ι'Insignia σεντάν τετράθυρο, Μηχανικό κιβώτιο
Βασικό μοντέλο, χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό
Χωρίς/με κλιματισμό
Κινητήρας <--> Βάρος
Α16XER, A18XER <--> 1503/-
A20NHT <--> -/1613
A20NHT AWD <--> -/1733
Βασικό μοντέλο, με όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό
Χωρίς/με κλιματισμό
Κινητήρας <--> Βάρος
Α16XER <--> -/1672
A18XER <--> -/1692
A20NHT <--> -/1789