- Reaction score
- 139.183
Εμένα δε μ'άρεσαν οι "ψιλές" φακές που'φαγα χθες.
- από Λευκάδα ;Εμένα δε μ'άρεσαν οι "ψιλές" φακές που'φαγα χθες.
εσυ εισαι ο Λορδος Ειρων ..... που οτι διαβαζεις απο αρθρα το πετας εδω και οποιος διαφωνησει μαζι σου απλα τον ειρωνευεσαι. Ευτυχως απο οσα παρατηρω δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα υποψην.Εμένα δε μ'άρεσαν οι "ψιλές" φακές που'φαγα χθες.
Ναι ρε, πλάκα κάνω.εσυ εισαι ο Λορδος Ειρων ..... που οτι διαβαζεις απο αρθρα το πετας εδω και οποιος διαφωνησει μαζι σου απλα τον ειρωνευεσαι. Ευτυχως απο οσα παρατηρω δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα υποψην.
Λινκ.Ασαφές το mytek?
Ναι λογω ρολογιου, στα στουντιο το χρησιμοποιουν με εξωτερικο ρολοι. Ξερεις κατι παραπανω?Ασαφές το mytek?
Το ονομα αυτο μου θημιζει καποιο συγκεκριμενο καταστημα ηχου. Δεν ειναι και το ποιο κοινο ονομα θα ελεγα. Το υφακι παντως κολαει, εσυ εισαι βρε?εσυ εισαι ο Λορδος Ειρων ..... που οτι διαβαζεις απο αρθρα το πετας εδω και οποιος διαφωνησει μαζι σου απλα τον ειρωνευεσαι. Ευτυχως απο οσα παρατηρω δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα υποψην.
Δυσεύρετες και ακριβές....- από Λευκάδα ;
Ναι λογω ρολογιου, στα στουντιο το χρησιμοποιουν με εξωτερικο ρολοι. Ξερεις κατι παραπανω?.
Θες να πεις ότι αυτές οι προδιαγραφές διαχωρισμού καναλιών που ανέφερες είναι δυνατόν να ακουστούν;Βλέπω μία σύγκριση δύο συσκευών που –τουλάχιστον- στις τεχνικές προδιαγραφές απέχουν όσο και στην τιμή τους!
Με διαχωρισμό καναλιών στο (1) πάνω από 130db (για συχνότητες κάτω από 1Κ και >118db για 20Κ) και στο (2) διαχωρισμό καναλιών 116db για 1Κ (δηλαδή μικρότερο απ’ ότι στους 20Κ για το 1) γιατί ισχυριζόμαστε / υποστηρίζουμε πως είναι "καλύτερο" το Β;
Σύμφωνα λοιπόν με τις τεχνικές προδιαγραφές, εκεί που "τερματίζει" το 2 "ξεκινά" το 1! Άρα πως μπορεί να είναι "καλύτερο" το 2;
Μήπως επηρεαζόμαστε από το πλήθος προσφοράς ευκολιών του 2, το διπλάσιο της τιμής για το 1 και ξεχνάμε τα υπόλοιπα;
Πεστα Χρυσόστομε!Ευτυχως απο οσα παρατηρω δεν σε παιρνει κανεις σοβαρα υποψην
Μια χαρά είναι το δυναμικό εύρος του πικάπ για το μέσο ηχοσύστημα-χώρο του κόσμου που το έχει παλέψει (εσένα κι εμένα). Και πολύ είναι.Ετσι που το παμε θα χασουν τα ψηφιακα το ατου του δυναμικου ευρους και θα γυρισουμε στα πικαπια.