ΑΚΟΥΣΜΑ 5 ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Reaction score
2.566
Από το site που ανέφερε πριν ο φίλος, μου απάντησαν κιόλας και τις 2 φορές !!

ΕΡΩΤΗΣΗ
Hi there from Greece!
1) is the price for a new pair?
2) Time and cost of delivery for Athens, Greece?
3) Guarranty for Greece?
Thank you!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
the price is for a pair!
Delivery to Greece with UPS parcel sercice is only 2 - 3 days.
The guarranty is 24 month for Klipsch products even in Greece.
Please feel free to contact me, if you have any further questions.
best regards
hifisound LSV
Raimund Saerbeck

ΕΡΩΤΗΣΗ
Thank you for your quick answer!
I know that these speakers come with order from USA, so how is it that you have them there ready for delivery? Are they a sample? Please also inform me about the delivery costs, as they are really big and heavy boxes!!
Thank you!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dear Mr. Apostolopoulos,
Please notice that all KLIPSCH Heresy III are direct from stock Germany available.
We sell so much speakers, that we have no samples! Delivery costs to Greece is
only 50,- EUR per pair!
Please feel free to contact me, if you have any further questions.

best regards
hifisound LSV
Raimund Saerbeck

Λέτε να είναι ευκαιρία??

Reaction score
2.566
Nαι τελικά είναι 1300 + 50 μεταφορικά για τα ηχεία χωρίς τις βάσεις τους, τα οποία είναι και ετοιμοπαράδοτα. Με τις βάσεις τα έχουν λέει 1600€ !! Οπότε μάλλον βάζουν την ψαρωτική τιμή 1300€ κι επειδή ξέρουν ότι το πιθανότερο είναι να τα πάρει κάποιος με τη βάση τους χτυπάνε τη τιμή της για να φέρουν το σύνολο εκεί που θέλουν...γνωστά κόλπα! Πάντως 1300+50 είναι γαμώ τις τιμές όπως και να έχει και τις βάσεις μου τις φτιάχνει ίδιες και ένας φίλος ξυλουργός με 50€. Βέβαια έβαλε στις αγγελίες τα ΗΕΡΕΣΥ3 και μέλος του φόρουμ, καινούρια λέει 1500€, θα σκεφτώ κι αυτή την επιλογή...

Reaction score
2.566
..τέλεια...
Οπότε για hc με βλέπω για κάνα διακριτικό και καλό σετάκι τύπου teufel motiv 10...

Reaction score
2.566
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. πιστεύετε ότι ο λόγος που άκουσα τόσο ξεχωριστό ήχο στον φίλο μου, ήταν τα ηχεία, τα μηχανήματά του ή και τα δύο? Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν ένα οποιοδήποτε ηχείο των ας πούμε 1500€ με 2000€ θα αποδώσει έτσι με αυτά τα μηχανήματα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. πιστεύετε ότι ο λόγος που άκουσα τόσο ξεχωριστό ήχο στον φίλο μου, ήταν τα ηχεία, τα μηχανήματά του ή και τα δύο?
Χώρος - ηχεία - μηχανάκια.
Και τα τρία άκουσες.

Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν ένα οποιοδήποτε ηχείο των ας πούμε 1500€ με 2000€ θα αποδώσει έτσι με αυτά τα μηχανήματα.
Με τα συγκεκριμένα μηχανήματα, πιθανότατα όχι.

Ο φίλος σου έχει την πολυτέλεια να φτιάξει μηχανήματα που να ταιριάζουν με το ηχείο (ή επέλεξε ηχειό που να ταιριάζει με τα μηχανάκια του - δεν έχει σημασία).
Επίσης, καθότι DIY μηχανάκια, το πιθανότερο είναι να έχει κάνει το fine-tuning των υλικών που χρησιμοποίησε με βάση τα συγκεκριμένα ηχεία που είναι και αυτά με τα οποία πραγματοποιεί τις ακροάσεις του.

In other words, για το συγκεκριμένο σετ ηχείων/μηχανών φαντάζομαι θα έχει ρίξει αρκετό ψάξιμο ο άνθρωπος.

Τώρα αν γενικεύσουμε την συζήτηση, πιστεύω πως ναι, ένα οποιοδήποτε ηχείο των 1500-2000 ευρώ ταιριασμένο με άλλα DIY μηχανάκια, παραπλήσιου κόστους με αυτά που άκουσες αλλά ενδεχομένως διαφορετικής "φιλοσοφίας", μπορεί να σου αρέσει το ίδιο ή και περισσότερο.

Πάντως αν σου άρεσε τόσο πολύ αυτό που άκουσες μην το ψάχνεις παραπάνω - τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Αν ο φίλος σου έχει την όρεξη να ασχοληθεί και να σου φτιάξει τα ίδια μηχανάκια, go for it.

Παίρνεις, εκτός από τα DIY μηχανάκια αυτά καθεαυτά - που συνήθως προσφέρουν απλησίαστο value for money σε σχέση με εμπορικές λύσεις και στα οποία υπό άλλες συνθήκες δε θα είχες πρόσβαση γιατί, απ'ότι κατάλαβα, δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος - και την όποια έρευνα/fine-tuning έχει κάνει ο φίλος σου για τον συγκεκριμένο συνδυασμό ενισχυτών/ηχείου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.958
Απάντηση: Re: ΑΚΟΥΣΜΑ 5 ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. πιστεύετε ότι ο λόγος που άκουσα τόσο ξεχωριστό ήχο στον φίλο μου, ήταν τα ηχεία, τα μηχανήματά του ή και τα δύο?
Ακούγοντας ακριβώς την ίδια παραγωγή;

Πόσον αέρα είχαν πλάι και πίσω τους τα μεν και τα δε;

Τα άκουσες από την ίδια απόσταση;

Πόσο απείχε το τουήτερ των μεν και των δε από το δάπεδο;

Τα άκουσες στην ίδια στάθμη, ανεξαρτήτως πού ήταν το σχετικό ρυθμιστικό;

Πόση είναι η συνολική επιφάνεια των γούφερ των μεν και του γούφερ των δε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.958
Απάντηση: ΑΚΟΥΣΜΑ 5 ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τώρα έτσι που το λες με κάνεις να αισθάνομαι ένοχος...

Reaction score
3

Costa Coyias ,με ολο το σεβασμο αλλα δεν είναι λιγο υπερβολικα αυτα που λες?? Για την απόσταση, για το ίδιο κομματι και για την ένταση οκ εχεις δίκιο.. αλλα το ύψος του ηχέιου απο το δάπεδο δεν έιναι λιγο υπερβολη...?? οκ πανω κατω εννοειτε πως θα είανι στο ύψος του ανθρώπινου αυτιού, ετσι δεν έιναι???
Αυτο για την συλονική επιφάνεια.. δηλωνω αγνοια γιατι δεν καταλαβαίνω εννοείς ή τι είναι....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.958

Costa Coyias ,με ολο το σεβασμο αλλα δεν είναι λιγο υπερβολικα αυτα που λες?? Για την απόσταση, για το ίδιο κομματι και για την ένταση οκ εχεις δίκιο.. αλλα το ύψος του ηχέιου απο το δάπεδο δεν έιναι λιγο υπερβολη...??
Δεν είναι, αλλά αν δεν πείθεσαι, δεν πειράζει. Αν βρεθείς ποτέ με ένα ζεύγος floorstanding των 90 εκατοστών και με βάσεις καμιά 40ριά εκατοστά, σύγκρινε και κρίνε.

Reaction score
2.566
Ξ Ε Ν Ε Ρ Α !!!!

Λοιπόν μου ήρθε το 1 ηχείο και αύριο έρχεται το άλλο γιατί οι μαμάκες οι μεταφορείς εδώ δεν τα βάλαν μαζί στο φορτηγάκι!

Και που μου ήρθε όμως..... δεν παίζει!!!!!!!!!
Και εξηγώ:
Εμφανησιακά όλα είναι οκ και μυρίζει καινουριήλα που λέει ο λόγος. Ξεσυνδέω λοιπόν το 1 μου ηχείο και συνδέω τα καλώδια στο χέρεσυ. Παίζει το άλλο μου ηχείο, το χερεσυ νέκρα! Οι βραχυκυκλωτήρες στη θέση τους και όλα καλά, αλλά τζίφος. Βγάζω τα καλώδια από τον ενισχυτή και τα βάζω στους πόλους μιας μπαταρίας για να ακούσω ταπ, ταπ όταν τα ακουμπάω στους πόλους να δω μήπως δε φταίει το ηχείο, αλλά τίποτα! Άρα το ηχείο έχει πρόβλημα.
Παίρνω τηλ το μαγαζί, μιλάω με τον υπεύθυνο ο οποίος μου λέει ότι καμιά φορά με την μεταφορά μπορεί να ξεσυνδεθεί το καλώδιο μέσα, από το crossover, κάτι τέτοια μου έλεγε δεν τα ξέρω και καλά. Το θέμα είναι ότι μου λέει πως επειδή πιθανότατα το πρόβλημα είναι αυτό γιατί έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές με τις μεταφορές, να το ανοίξω με κάποιον - δε χάνεται η εγγύηση μου είπε αν δεν αλλάξω κάτι από μέσα - που ξέρει και φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Και αν μου λέει δεν είναι αυτό να το στείλω πίσω να μου το αντικαταστήσουν...
Θα περιμένω βέβαια και αύριο να έρθει το άλλο να δω αν τουλάχιστον το 1 είναι οκ και μετά θα ανοίξω το άλλο με έναν φίλο που ξέρει.
Τέλοσπάντων, όλα θα διορθωθούν πιστεύω σε λίγες μέρες, αλλά και μόνο η αρχική απογοήτευση σε καταρρακώνει ρε γμτ....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.958

Φαίνεται η Klipsch συναρμολογεί σto εργοστάσιο της Ferrari... :116:

Reaction score
5

είναι γνωστό πως τα Klipsch είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα ηχεία...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508