ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ HOME THEATER

Reaction score
8.980
Για κοίταξε ....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Πολλές ανακλάσεις ο χώρος βλέπω. Χάνεις αρκετό απ' το contrast του προβολέα σου.
Αναμορφικός που μπορεί να σου δώσει φως κοστίζει ακριβότερα απ' τον προβολέα δυστυχώς.
Έχω δει τον ls-12000 και θα σου πρότεινα να τον αποφύγεις για 2 λόγους.
Το μαύρο του μπλεδίζει κι αυτό είναι κάτι που μάλλον ούτε με calibration μπορείς να γλυτώσεις.
Δεν παρέχει δυνατότητα δυναμικού tone mapping.
Τεράστιο ποσοστό του υλικού που κυκλοφορεί πλέον είναι HDR.
Δεν έχω δει ακόμα εμπεριστατωμένα review του EH-QB1000, αλλά υποτίθεται πως φτιάχνει τα παραπάνω θέματα.
Θα τον διάλεγα σε σχέση με τον 12000.
Δυστυχώς όλοι οι Epson είναι eshift προβολείς.

Τέλος, θα σου πρότεινα αρχικά να φέρεις τον καναπέ, αλλά και τον προβολέα (θα σου δώσει περισσότερο φως) πιο κοντά στην οθόνη κι έπειτα επανεξετάζεις αν θα ήθελες να αλλάξεις οθόνη και να πάρεις αναμορφικό.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Οι αντανακλασεις δεν ειναι τοσο τραγικες οπως στην φωτο. Θα μπορουσα να περασω μοκετα παντου αλλα δεν αξιζει την ταλαιπωρια. Βλεποντας ταινια δεν με απασχολουν καθολου.
Οσον αφορα την οθονη, ειχα μια Dalite 120" χρυσοπληρωμενη και οταν εκανα δοκιμες με τον τοιχο δεν καταλαβα ουτε μια διαφορα. Κατεληξα να την χαρισω σε ενα ξαδερφο μου με τον παλιο προβολεα μου. Για ηχοπερατη οθονη ουτε λογος, θελω οσο περισσοτερο φως μπορω.
Απο ο,τι καταλαβα η λυση του αναμορφικου δεν παιζει γιατι ειναι πανακριβος οποτε η λυση μαλλον ειναι να περιμενω τις εξελιξεις και να παρω ενα καλο laser. Προς το παρον θα μετακινησω μπροστα τον καναπε, θα βαλω βαση οροφης στον προβολεα καθως ειναι στο ελαχιστο που μπορει να δωσει τοσες ιντσες με φουλ ζουμ και ισως βρω κεντρικο ηχειο (ισως 2) που να ειναι αρκετα λεπτα και να μην ξεπερνανε τα περιθωρια της οθονης ωστε να μην ξεχωριζουν στον χωρο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.248
Νεότερο μέλος
Alexx