ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.171
Βαλε την πριζα του κλιματιστικου αναποδα.

(Ισως γλυτωσεις τον ορθοπεδικο για τον ωμο) .

Εχει μαλλον κακης ποιοτητας τροφοδοτικο το pc. Δεν κρατα σταθερη τααη εξοδου (κανει βυθισμα)

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
359
ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΤΟΝ ΡΕΛΕ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ.
Better call Saul 😉

Reaction score
96
Ρε μαλακα tiger σε γραφω και εσενα ακαριαία στα παπαρια μου. Μετα απο 15 χρονια ξαναμπήκα να ρωτησω κατι. Ιδιοι μαλακες εχετε μεινει. Βασικα χρόνο με το χρονο μεγαλωνει και η μαλακια που σας δερνει. Αυτομπαν =σωτηρία.

Reaction score
11.773
Τη μπαλαντέζα που είπες να πάρεις από άλλη πρίζα την ένωσες ή τσάμπα περιμένουμε; Άντι γιατί δε θα φάω από την αγωνία μου.
Ωραιος Κεζδεμ. Tnx.
Δεν εχω δυνατοτητα οικονομική για φιλτρα κτλ. Θα τραβηξω μια μπαλαντεζα αυριο στο κλιμα να το βαλω σε πριζα απο αλλη ασφαλεια. Μπας και....

gid

Reaction score
10.201
Ρε μαλακα tiger σε γραφω και εσενα ακαριαία στα παπαρια μου. Μετα απο 15 χρονια ξαναμπήκα να ρωτησω κατι. Ιδιοι μαλακες εχετε μεινει. Βασικα χρόνο με το χρονο μεγαλωνει και η μαλακια που σας δερνει. Αυτομπαν =σωτηρία.
O tiger σου προτείνει το αλουμινόχαρτο για να φτιάξεις ένα κλωβό Faraday γύρω από το ρελέ, για την απίθανη περίπτωση που υπάρχει ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή.

Πώς αισθάνεσαι τώρα;;

Reaction score
96
στον πατο σου την εβαλα και δουλεψαν ολα.οποτε καταλαβαινεις αλλα και καταλαβαμε
και συ ρε GID μεγαλο παιδι εισαι,δε κανει να λες τετοιες μαλακιες

Reaction score
27.182
Αυτομπαν =σωτηρία.
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ....
στον πατο σου την εβαλα και δουλεψαν ολα.οποτε καταλαβαινεις αλλα και καταλαβαμε
ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ ΣΥΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.... :party: :party:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.723
Απορώ γιατί ξανάρθες. Δεν ξαναπερνάς σε 15 χρόνια;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas