ΑΤΙ 4870Χ2 με Waterblock EK

Reaction score
150
Πωλούνται 2 τεμάχια ATI SAPPHIRE Radeon 4870X2 με εγκατεστημένο το απίθανο NICKEL plated waterblock EK . Λόγω υδρόψυξης οι κάρτες δουλεύουν σε πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και επτιρέπουν overclocking αδύνατο με αερόψυξη και χωρίς θόρυβο.

Αγορασμένες από το Πλαίσιο πριν 1 χρόνο και ακόμα σε εγγύηση.

Τιμή €370 το τεμάχιο ή €700 και οι δύο αν κάποιος θέλει να τις βάλει μαζί για Crossfire X και σύνολ 4 GPU!

Reaction score
150
300€ το Τεμάχιο και 500€ αν τις θέλει κάποιος και τις δύο!

Οι κάρτες είχαν πάνω από χίλια Ευρώ με το waterblock μόλις 9 μήνες πριν που τις πήρα!

Reaction score
6
Δεν μου λες σε παρακαλω, αυτες βγαζουν 4 οθονες;;;

Εαν ναι, μπορουν να σπλιταριστουν η καθε μια χωριστα;;; Δηλαδη να εχουμε αλλη εικονα στη μια , αλλη εικονα στην αλλη κ.λ.π.

Reaction score
150
Μπορείς να έχεις δύο οθόνες στην καθεμία αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Reaction score
150
Εντάξει extended desktop mode είναι δεν είναι δύσκολο απλά βάζεις δυο οθόνες σε κάθε κάρτα.

Reaction score
150
Τώρα αν θες και το συγκεκριμένο μονιτορ της φώτο αν το βρεις πες μου κι εμένα γιατί για χρηματιστηριακές εφαρμογές μαμάει!

Reaction score
19
Απάντηση: ΑΤΙ 4870Χ2 με Waterblock EK

Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία και φαντάζομαι πως τα σχετικά post θα μεταφερθούν, αλλά μπορείς να έχεις multiscreening χωρίς να δώσεις μια περιουσία για οθόνη.

Λινκ

Δική μου πρόταση, πάρε μια τέτοια βάση ανάλογα με τις ανάγκες σου και βάλε ότι οθόνες θες :126:

Reaction score
6
JargonGR, πριν δυο μερες σου εστειλα π.μ και δεν εχω λαβει καμια απαντηση.

Τελικα υπαρχουν οι καρτες η οχι. Εχουν πουληθει;;;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΑΤΙ 4870Χ2 με Waterblock EK

Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία και φαντάζομαι πως τα σχετικά post θα μεταφερθούν, αλλά μπορείς να έχεις multiscreening χωρίς να δώσεις μια περιουσία για οθόνη.

Λινκ

Δική μου πρόταση, πάρε μια τέτοια βάση ανάλογα με τις ανάγκες σου και βάλε ότι οθόνες θες :126:
Το προβλημα δεν ειναι οι βασεις φιλε μου, αν διαβασεις προσεκτικα, αλλα το εαν οι καρτες εχουν τη δυνατοτητα να σπλιταρονται.:126:

Reaction score
0

Αν δεν ενεργοποιήσεις την επιλογή για crossfire, μπορείς να βάλεις μέχρι και 4 οθόνες επάνω (μπορείς να κάνεις split screen)

Reaction score
19

Και εγώ το ίδιο νομίζω, το έχω κάνει για δύο οθόνες (στο σπίτι) και φαντάζομαι με τον ίδιο τρόπο θα γίνεται και για 4...

Αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει μένω εδώ.

Reaction score
150
Οι κάρτες πλέον δίνονται στα 230€ με τις original τις ψύκτρες με τον ανεμιστήρα τους ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και αχρησιμοποίητο καθώς και την εγγύηση φυσικά.

Reaction score
150
Οι κάρτες δίνονται πλέον στα 230€ ευρώ με τις Original ψύκτρες τους οι οποίες είναι ΑΘΙΚΤΕΣ!

Reaction score
47

Οι κάρτες υπάρχουν ακόμη; (θέλω όμως 1 κομμάτι)
Καμία μείωση τιμών θα γίνει; (έχει έρθει και η 5000 σειρά)

Reaction score
150
Οι κάρτες έχουν πουληθεί εκτός φορουμ εδώ και πολύ καιρό οπότε το νήμα μπορεί να κλείσει.

Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106