Αίτημα διαγραφής

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το λογαριασμό μου, το email μου, και όποια άλλη σχετιζόμενη με εμένα πληροφορία τυχόν έχει καταγραφεί, σύμφωνα με το άρθρο 17 του GDPR. Ευχαριστώ.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Φίλε wizzy, είμαι κοντά 50 χρονών μαντράχαλος. Δεν σηκώνω να μου λέει προσβολές ο κάθε random τύπος, πότε στα πολιτικά, πότε στα καλώδια. Εδώ όπως φαίνεται έχει καθιερωθεί ένα άλλο ύφος επικοινωνίας σε σχέση με ότι περιμένω εγώ ατομικά. Προφανώς εγώ έχω το "θέμα" εδώ πέρα. Δεν κατηγορώ κανένα.

Επιλέγω να μεταφέρω την online δραστηριότητα μου σε social κλπ πλατφόρμες που μπορώ να αποκλείω επιθετικά άτομα κατά βούληση.

Κρίμα που θα χάσω επικοινωνία με μερικά άτομα που συμπαθώ αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Ναι είμαι και εγώ λίγο πειραχτήρι αλλά αυτό που βιώνω είναι δυσανάλογο.

Reaction score
3.534
Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου. Τελευταία το φόρουμ σε κάποια θεματα έχει γίνει δογματικό. Δεν παρακολουθώ εύκολα θεματα εκτος hifi αλλά και σε αυτά ακυρώνονται απόψεις έστω και αν ειναι τεχνικά τεκμηριωμένα ότι είναι λαθος αλλα σωστες για τα αυτιά του καθενός. Αυτό κάνει πολυ κοσμο απλά να μην συμμετέχει ενεργα και πολλές φορές να ζητάει διαγραφή. Δεν ξέρω αν ειναι σωστό αυτό αλλά ίσως χρειάζεται μια γενικοτερη αναθεώρηση.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.509
@kalitsouni Υπάρχει κι η ignore list. Κρίμα, πάντως, τώρα που ζήτησες διαγραφή, το αίτημά σου θα πραγματοποιηθεί.

Reaction score
1.152
Φίλε wizzy, είμαι κοντά 50 χρονών μαντράχαλος. Δεν σηκώνω να μου λέει προσβολές ο κάθε random τύπος, πότε στα πολιτικά, πότε στα καλώδια. Εδώ όπως φαίνεται έχει καθιερωθεί ένα άλλο ύφος επικοινωνίας σε σχέση με ότι περιμένω εγώ ατομικά. Προφανώς εγώ έχω το "θέμα" εδώ πέρα. Δεν κατηγορώ κανένα.

Επιλέγω να μεταφέρω την online δραστηριότητα μου σε social κλπ πλατφόρμες που μπορώ να αποκλείω επιθετικά άτομα κατά βούληση.

Κρίμα που θα χάσω επικοινωνία με μερικά άτομα που συμπαθώ αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Ναι είμαι και εγώ λίγο πειραχτήρι αλλά αυτό που βιώνω είναι δυσανάλογο.
φιλε καλιτσουνι εγω ειμαι νεος στο φορουμ....σχεδον αμεσα καταλαβα το πως λειτουργουν εδω μερικα πραγματα... επειδη ειμαι και εγω 54 και ξεκινησα να μπαινω εδω για να μ,αθω 5 πραγματα γρηγορα αλλαξα και πλεον μπαινω για τον χαβαλε και μονο. Δεν αξιζει να χαλιεσαι . Οπως εχω πει ...τον τρελο δεν μπορειτε να τον τρελανετε

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Υπάρχει κι η ignore list
Το δοκίμασα και αυτό. Όταν όμως μεγαλώνει δραματικά αυτή η λίστα, ε μήπως είσαι σε λάθος μέρος απλά;

Ζήτω η ignore list. Γι αυτό υπάρχει. Τζάμπα χαλιέσαι
Dimi, έχεις 100% δίκιο υπό Κ/Σ.

4 χρόνια εδώ πέρα ήταν κατά διαστήματα μια πολύ όμορφη παρέα και από καρδιάς ευχαριστώ όλα τα άλλα μέλη γι'αυτό. Είναι προσωπικό το θέμα παιδιά. Μεγαλώνουμε, αλλάζουμε γούστα, προτεραιότητες, κλπ κλπ.

Και φοιτητής έζησα ωραία παρεάκια, αλλά όλα κάποτε πρέπει να ανανεωθούν γιατί το μόνο σταθερό στη ζωή είναι η αλλαγή. Έχω τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις πλέον, που πράγματι όπως σωστά παρατήρησε ο φέηντερ, δεν έχω την κάλμα να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο.

Μακάρι να ζει και να βασιλεύει το avsite και τώρα και στο μέλλον, γιατί χρειαζόμαστε πλατφόρμες άμεσης επικοινωνίας χωρίς να μας λέει ο κάθε αλγόριθμος τι θα βλέπουμε.

Reaction score
17.509
Κρίμα που θα χάσω επικοινωνία με μερικά άτομα που συμπαθώ αλλά δεν γίνεται αλλιώς
Εάν έφτασες στο σημείο να υποφέρεις νομίζω η νουνιζω όπως λένε στα ποντιακά ,πως καλά κάνεις.Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από την ψυχική γαλήνη.

Καποτε όταν ήμουν μικρότερο σε ηλικία,μου είπε κάποιος σοφός : « Δεν θέλω να έχω δίκαιο.Θελω να ζήσω.»

Τοτε δεν ειχα συνειδητοποιήσει ακόμα τι ακριβώς εννοούσε,αλλά μου είχε χαραχθεί τόσο βαθειά στο μυαλό η προταση,που δρα μέσα μου απελευθερωτικά!

Τιποτα και κανείς δεν επιτρέπω - για μένα μιλάω - να μου στερούν αυτές τις μικρές χαρές της επικοινωνίας με τους λίγους / τα λίγα που γουσταρω.

Δεν είμαι το κέντρο του κόσμου,σημαντικό πρόσωπο σ ένα απέραντο σύμπαν,δεν παίρνω τιποτα στα σοβαρα.Θελω να είμαι εδώ. Ειμαι!

Δεν θέλω…?Θα φύγω και κανείς δεν θα το πάρει είδηση.Και τι έγινε?

Εσυ να είσαι καλά πάνω απ όλα!

Όμως από την άλλη πλευρά,αν «φευγεις« κάθε φορά που νιώθεις παρόμοια αφόρητα πράγματα….και με τυμπανοκρουσία ( νομίζω πως είναι το δεύτερο νήμα που ανοίγεις τελευταία) σκέψου μήπως όντως « γίνεται « κι αλλιώς!

Με αγάπη τα γράφω.Ξανασκεψου το.🙏🏻🌞

Reaction score
2.167
Λυπάμαι που θα το πω , αλλά οι απειλές τύπου θα ψάχνεις τα δόντια σου στο πάτωμα επισκιάζουν τα πάντα . Όλοι εκνευριζόμαστε κάποιες στιγμές αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι λέμε

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Λυπάμαι που θα το πω , αλλά οι απειλές τύπου θα ψάχνεις τα δόντια σου στο πάτωμα επισκιάζουν τα πάντα . Όλοι εκνευριζόμαστε κάποιες στιγμές αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι λέμε
Φέρε μου δίπλα μου αυτούς που λένε για "ξεφτυλίσματα" και "για λύπηση" και "αυτό σου αξίζει" να τα πουν μπροστά μου και θα δεις τι θα γίνει. Μα γιατί να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές; Τι δουλειά έχω εγώ να ανακατεύομαι μπαρλάδες και λοιπές κλινικές περιπτώσεις. Λες και δεν έχω καλύτερα άτομα να συναναστραφώ στη ζωή μου....

Δεν μιλάω έτσι στους άλλους, δεν το ανέχομαι και από τους άλλους. Όταν με θίγουν αυτό συμβαίνει. Άνθρωπος με νεύρα είμαι κι εγώ. Και λίγα του είπα, και πολύ κρατήθηκα μέχρι τώρα. Δεν τον διώχνουν οι admins, φεύγω εγώ. Γιατί να χαλιέσαι... ;)

Πίσω από τα πληκτρολόγια κάνει εύκολα το μάγκα ο κάθε ένας. Ας βγει σε μια καφετέρια να το πει σε κάποιον ξένο να δει τι θα γίνει. Αν θες εσύ να ανέχεσαι το κάθε ******* στη ζωή σου έχεις κάθε δικαίωμα. Εγώ στη ζωή μου επιλέγω αλλιώς.

Αφαιρώ τον εαυτό μου από χώρους που συχνάζουν άτομα που δεν γουστάρω. Δεν θέλω να είμαι σε ένα χώρο που εξισώνει τον τύπο που χωρίς να καταθέσει την παραμικρή γνώση, προσβάλει έναν που κάνει αυτό το επάγγελμα 25 χρόνια. Όταν έλεγε ο Κώστας Ηαρ για waveforming δεν πετάχτηκα να λέω αρλούμπες και να τον προσβάλω από πάνω για να παριστάνω το μαγκάκι. Έκανα τουμπεκί και διάβαζα για να μάθω.

Και φεύγω για τον ίδιο λόγο που πέταξα τα τασάκια από το σπίτι όταν έκοψα το τσιγάρο. Γιατί το περιβάλλον μας είναι πιο σημαντικό από τη θέληση μας.

Reaction score
12.572
Το κακό είναι ότι οι επί του θέματος τοποθετήσεις σου ήταν απόλυτα τεκμηριωμένες με βάση την επιστήμη και όχι με βάση τα λεγόμενα του κάθε τυχάρπαστου κομπογιαννίτη. Και τέτοιου είδους τοποθετήσεις, θα λείψουν απο τις συζητήσεις - τον χαβαλέ που κάνουμε.

Reaction score
17.509
4) Γιατί παράλληλα γίνεται ανεκτό, ένα συνεχές "αστείο" στα νήματα της διεθνής πολιτικής (Ουκρανικό κλπ) ότι τάχα μου, ο Prince κάθε παρασκευή πληρώνεται από την πρεσβεία, χωρίς να γίνονται αντίστοιχα συστάσεις/warning από κάποιον διαχειριστή;
Μήπως υπάρχει σοβαρός λόγος? Μήπως αγνοούμε κάτι ?:idk:

Του έχουν επιτεθεί επίσης με εκφράσεις «κάτω της μέσης», με τον ίδιο ν απαντά πάντα ψύχραιμα και με τη δέουσα ευπρέπεια με εκφράσεις upper εγκεφάλου.

Κάποτε μου είπε κάποιος σοφός,στην ερωτηση που ξεκινάει με « γιατί ? « η απάντηση είναι : « Γιατί έτσι ! ΕΣΥ τι θα κάνεις μετά από αυτό?»

Faidros Barlas

Φρομ δε ρίβερ του δε ση
Reaction score
2.077
Τι δουλειά έχω εγώ να ανακατεύομαι μπαρλάδες και λοιπές κλινικές περιπτώσεις.
Εμένα γιατί με μπλέκεις εδώ πέρα ακριβώς; Και δη σε νήματα περί καλωδίων και λοιπών που ανάθεμα αν έχω γράψει μισή αράδα και αν συμμετείχα ποτέ σε αυτά. Πάλι τσουβάλιασμα έχουμε; Γιατί βάζεις το όνομα μου δίπλα σε φράσεις άλλων περί "λύπησης" και "αυτό σου αξίζει";

Εξακολουθείς να το παίζεις θύμα και θιγμένος/ριγμένος ενώ κάνεις ακριβώς τα ίδια για τα οποία εγκαλείς τους άλλους, έλεος δηλαδή..

Τι προσβολές επί προσωπικού έχω δεχθεί ο ίδιος από σένα και από μύριους όσους εδώ πέρα και εξακολουθώ να δέχομαι και πάλι έτσι δεν κάνω. Ο καθένας έχει τα όρια του σαφώς, αλλά και αυτή η έξοδος μέσω τυμπανοκρουσιών και άνοιγμα καινούργιου θρεντ κάθε τρεις και λίγο, και παιδιά φεύγω γεια σας και δεν θα με ξαναδείτε, πολύ drama queen ρε παιδί μου, εντάξει..

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, πιο εσωτερικοί και χαμηλών τόνων να την κάνει κανείς..

Ποτέ δεν απέδωσα σε κανέναν εδώ κάτι παραπάνω από ό,τι μου έδωσε ο ίδιος, και από σένα προσωπικά πήρα εξαρχής ένα ειρωνικό εξυπνακίστικο υφάκι, κρυμμένος όντας πίσω από μία πλειοψηφία που σιγόνταρε. Και αναλόγως απαντώ. Ποτέ δεν θα απαντήσω ανάλογα σε άτομα σαν τον Πρινς, γιατί ποτέ δεν παρεκτρέπεται και ποτέ δεν θα σε προσβάλλει τοιουτοτρόπως. Σε άλλους όμως αποδίδω τα του καίσαρος τω καίσαρι και ας γίνομαι ίδιος με αυτούς, σύμφωνα με την αντίληψη ορισμένων, τι να κάνουμε, καρπαζοεισπράκτορας δεν θα γίνω πάντως..

Αν θέλεις να διαβάσεις για να μάθεις, διάβασε και τι έχουν να πουν διάφορες "κλινικές περιπτώσεις" στα πολιτικά, δεν θεωρώ ότι στερούμαι επιχειρημάτων, ότι δεν έχουν ενδιαφέρον τα όσα γράφω ή ότι δεν μπορεί κανείς να μάθει και κάτι από αυτά που λέω αν είναι ανοιχτόμυαλος. Και ας τα κάνει ό,τι θέλει μετά..

Last edited:

Ndis

Titika
Reaction score
4.830
Καταγγελω τον @Zizik για το "τιτικα" το αδικο αυτό φορουμ και τη "π'τανα τη ζωή που μου χρεώσανε" (Γενέθλια - Νότις σφακιανάκης). Ο μεγάλος Κλιντ έχει πει οτι η αποψη ειναι σαν την λοκωτρυπίδα, ο καθένας έχεις και απο μια. Τι να κανς δλδ καθε μερα να καθεσαι να μαλώνεις ?

Παρολα αυτά για να πω κι εγω το μακρύ μου, κατι νηματα με "ουκρανίες", μητσοτάκηδες", "τραμπaκουλες" ειτε συμφωνώ ειτε διαφωνώ με οτι λέγεται εντός αυτών, εχουν ξεφύγει απο τα (υψηλότατα κατά τα άλλα ) στανταρτς του φόρουμ πάαααααρα πολυ καιρό τωρα.

Να μη ξεχνάμε πάντως οτι δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να συμμετέχει!

Last edited:

Reaction score
17.509
Φέρε μου δίπλα μου αυτούς που λένε για "ξεφτυλίσματα" και "για λύπηση" και "αυτό σου αξίζει" να τα πουν μπροστά μου και θα δεις τι θα γίνει. Μα γιατί να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές; Τι δουλειά έχω εγώ να ανακατεύομαι μπαρλάδες και λοιπές κλινικές περιπτώσεις. Λες και δεν έχω καλύτερα άτομα να συναναστραφώ στη ζωή μου....

Δεν μιλάω έτσι στους άλλους, δεν το ανέχομαι και από τους άλλους. Όταν με θίγουν αυτό συμβαίνει. Άνθρωπος με νεύρα είμαι κι εγώ. Και λίγα του είπα, και πολύ κρατήθηκα μέχρι τώρα. Δεν τον διώχνουν οι admins, φεύγω εγώ. Γιατί να χαλιέσαι... ;)

Πίσω από τα πληκτρολόγια κάνει εύκολα το μάγκα ο κάθε ένας. Ας βγει σε μια καφετέρια να το πει σε κάποιον ξένο να δει τι θα γίνει. Αν θες εσύ να ανέχεσαι το κάθε ******* στη ζωή σου έχεις κάθε δικαίωμα. Εγώ στη ζωή μου επιλέγω αλλιώς.

Αφαιρώ τον εαυτό μου από χώρους που συχνάζουν άτομα που δεν γουστάρω. Δεν θέλω να είμαι σε ένα χώρο που εξισώνει τον τύπο που χωρίς να καταθέσει την παραμικρή γνώση, προσβάλει έναν που κάνει αυτό το επάγγελμα 25 χρόνια. Όταν έλεγε ο Κώστας Ηαρ για waveforming δεν πετάχτηκα να λέω αρλούμπες και να τον προσβάλω από πάνω για να παριστάνω το μαγκάκι. Έκανα τουμπεκί και διάβαζα για να μάθω.

Και φεύγω για τον ίδιο λόγο που πέταξα τα τασάκια από το σπίτι όταν έκοψα το τσιγάρο. Γιατί το περιβάλλον μας είναι πιο σημαντικό από τη θέληση μας.

Μου αρέσει που κάθεσαι και γράφεις,παίρνοντας χρόνο από την πολύτιμη υπόλοιπη ζωή σου,και εξηγείς /δικαιολογείς τη στάση σου.

Αν σου αρέσει να την επικοινωνείς ακόμα ολα Καλά! Υπάρχει ελπίδα.

Δεν χρειάζεται όμως.Stand as a man, όπως λενε. Δικαιούσαι ν αλλάξεις γνώμη.

Τον Faidros Barlas « τον πάω « ! Όπως και κάθε άλλον που υπερασπίζεται θαρρετα αυτά που πιστεύει προς το παρόν!

Reaction score
2.167

Οταν μιλάς απαξιωτικά και σκορπάς δεξιά και αριστερά χαρακτηρισμούς ότι κάποιοι είναι ανόητοι και θύματα κάποιος θα αντιδράσει περίεργα και δεν θα απαντήσει ήρεμα και με επιχειρήματα . Για τα πολιτικά δεν έχω παρακολουθήσει τι συνέβει

Αν έχεις πρόβλημα στείλε πμ και πες ότι θέλεις . Οταν υπάρχουν όμως και άλλοι άνθρωποι μέσα σε ένα χώρο «αποστόμωσε» τον άλλο «αναλογικά» δημόσια αν θέλεις να σέβεσαι τον χώρο που σε φιλοξενεί αλλά και τον ίδιο τον εαυτό σου.

Δικαίωμα σου να είσαι εκεί που νιώθεις άνετα , αλλά σε ένα φόρουμ απαιτείται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι προσωπικών επιθέσεων αν θέλουμε να κρατήσουμε κάποια στάνταρτ ποιότητας. Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα λεγόμενο echo chamber δε σε κάνει καλύτερο , αν και είναι βολικό .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv