Αίτημα διαγραφής

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.059
στείλε μου ποιος πστης...να ρίξω βαν
Δεν θυμάμαι, ήταν παλιά, με είχε βάλει χέρι για τα λάθος βήματα σε συνταγή μπάμιες με κοτόπουλο.
Είχα θυμώσει τότε πάρα πολύ, σκέφτηκα μέχρι και τη διαγραφή μου, , επικράτησε όμως η λογική και σε βάθος χρόνου του απέδειξα ότι ήταν λάθος ή παρέμβαση στο να με διορθώσει.
Πλέον είμαι ο βασιλιάς της μπάμιας!!
Άλλος είναι ο βασιλιάς των sub, άλλος των ηχείων, των καλωδίων κ.ο.κ.
Αυτό προσπαθούμε όλοι μας σε κλειστές κοινότητες σαν αυτή, να αποδείξουμε ότι είμαστε κάποιοι και ότι η γνώμη μας μετράει, και κάπου εκεί γινόμαστε ρδελομπού...

gid

Reaction score
10.172
Και να φύγεις, δε μασάμε, έχουμε Σώτο, κι αυτός δε θα φύγει ποτέ. Έχει βρει στόχο ζωής εδώ.

Reaction score
27.135
Και να φύγεις, δε μασάμε, έχουμε Σώτο, κι αυτός δε θα φύγει ποτέ. Έχει βρει στόχο ζωής εδώ.
ΜΠΑ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΡΙΞΕ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΙΣΤΟΥΣ.... :party: :party:

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ....

ΥΓ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥΝΙ...ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!!>:(>:(>:(

Reaction score
20.858
Τους μπουρμπουριστούς στους... χαρίζω! :geek: :roflmao:

ΥΓ. Στο ποδήλατο το ξανα-έριξα, γιατί το είχα ψιλοπαρατημένο μέχρι τον Ιούνιο, και με παράτησε κι αυτό... δηλαδή πήρα 7-8 κιλά (τα άτιμα ξέρεις που πάνε, γύρω στο στομάχι!! ) και πρέπει να φύγουν! :party:

ΥΓ2. Τώρα πάντως τρώω ένα καλιτσουνάκι, στην υγειά του Καλτσούνι... που μας παράτησε! :geek:

Reaction score
20.858
Ψυχολόγε μου εσύ! :p:lolsign:
Από όλα τα κοψιδια που προσφέρει ο πλανήτης απλόχερα πάνε οι ανώμαλοι και τρώνε σαλιγκάρια....
Και τα ρουφάνε λες πατας γλυφομ....ε καφέ ελληνικό σε κήδεια
Ε πες τα βρε άνθρωπε! :laugh:

Reaction score
2.171
Οσο πιο εντονα προσπαθεις να αποδειξεις κατι τοσο πιο πολυ αμφιβαλλεις γι'αυτο (οπου αυτο βαζει ο καθενας οτι θελει...).

Η αδυναμια ανοχης διαφορετικης αποψης με ταυτοχρονη εκδηλωση απειλων/αποχωρησεων αφορα καθαρη ανασφαλεια και αισθηση οτι βρισκεσαι εξω απο τα νερα σου.

Reaction score
750
π.μ. στον αδμίν και τελιώνει το ζήτημα. Όμορφα κι ωραία.

Προς τι, η επιδεικτική αποχώρηση;

Reaction score
2.768
Για να παναστατήσει το φόρουμ και να αποτρέψει την αδικία που γίνεται εις βάρος του.
Και να ικανοποιηθούν όλα του τα αιτήματα για να μην αποχωρήσει.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.467
Κάποιες φορές ενοχλούμαστε, φυσικό είναι. Και εγώ έχω σβήσει δύο τρεις φορές την εφαρμογή, όμως ξανα επέστρεψα.
Αρχικά διότι δεν θέλω να με επηρεάζει κάποια ειρωνική ή προσβλητική γνώμη, αλλά κατά κυριότερο λόγο, διότι μου έχει γίνει σαν site απαραίτητο. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, είτε συμμετέχοντας είτε απλώς διαβάζοντας, με ξεκουράζει! Ξεφεύγω από το άγχος.

Λυπάμαι που αποχώρησε ο συμπαθείς Φίλος, και ζήτω και εγώ συγνώμη αν κατά την ρήση ανέφερα κάτι που τον ενόχλησε (αυτόν και οποιοδήποτε μέλος εδώ μέσα).

Reaction score
750
Για να παναστατήσει το φόρουμ και να αποτρέψει την αδικία που γίνεται εις βάρος του.
Και να ικανοποιηθούν όλα του τα αιτήματα για να μην αποχωρήσει.
Νομίζω πως το νήμα πρέπει να κλειδωσει και να γίνουν οι ενέργειες που ζητήθηκαν από το μέλος.

gid

Reaction score
10.172
Τα (σοβαρά) αιτήματα αυτο-διαγραφής γίνονται είτε με ΠΜ στον αδμιν είτε έστω με μια δημόσια ανακοίνωση όπου ο αιτούμενος θα ζητήσει τη διαγραφή του, παραθέτοντας, ίσως, και τους λόγους, και δε θα ξαναγράψει.

Εδώ η στόχευση ήταν η δικαίωση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.910
Members
38.518
Νεότερο μέλος