Αίτημα διαγραφής

Reaction score
3.487
Άρα αφήνεις και υπόνοιες για κοπτοραπτική από μέρους της ΔΟ;
καλά θα πάει αυτό…>:(
οχι απο το ΔΟ απλα μηπως μπορει καποιος να σβησει την απαντηση του.Οπως βλεπεις με το ζόρι ξέρω ότι μπορεις να κανεις quote :p :p :p

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.593
Μόνο άμεσα μπορεί να αλλαχτεί μια απάντηση…όχι να σβηστεί…κ πάντα μένει ιστορικό των αλλαγών…μη σε νοιάζει

Reaction score
3.487
Βλεποντας ξανα το νημα δεν διεκρινα καμια ειρωνία απεναντι του προσωπικά απλα νομιζω ότι ισως προσβληθηκε η επαγγελματικη του συσχετιση με την εταιρεια.Ξεκαθαρίζω οτι κανω πλάκα .
Εχουν ειπωθει και εχουν ειπωθει διαφορα αστεία για εταιρείες εδω μέσα δεν μπορει το δικο μου να ηταν τοσο χοντρο ωστε να αξίζει τετοια αντιμετώπιση.Εδω λενε καυσοξηλα ναυτιλους κλπ δεν ειδα να μπαναρετε κανενας.
ουτε τον προσεβαλα προσωπικά.
εντωμεταξυ μετα που έψαξα λιγο να δω ποιος ειναι ο ανθρωπος αυτος που παρεξηγηθηκε τοσο με αυτα που ειπα ,ειδα την επαγγελματικη του συσχετιση.

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.016
Αφού σας ενοχλεί το φόρουμ, γιατί είσαστε 17 χρόνια μέλος;

Reaction score
3.487
Αφού σας ενοχλεί το φόρουμ, γιατί είσαστε 17 χρόνια μέλος;
Είμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι από την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει πρόοδος .
Σε πολλά διαφωνούμε αλλά και σε πολλά βρίσκουμε λύσεις.
Είδατε να πω κάτι προσωπικά για το σάιτ?
Απαντησα στην ερώτηση που έθεσε ο άνθρωπος αν υπάρχει κάποιος που μπαναριστηκε χωρίς σοβαρό λόγο.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ αλλά δεν είναι δικό μου το σάιτ για να το φτιάξω ,οπότε στις περισσότερες φορές σιωπώ για να μην υπάρχουν θέματα .

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Παράλληλα να ετοιμάζουν αποδείξεις και τα αγαπητά μέλη @marlboro και @leandros που συμφώνησαν με το ποστ του κλαμια

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Είμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι από την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει πρόοδος .
Σε πολλά διαφωνούμε αλλά και σε πολλά βρίσκουμε λύσεις.
Είδατε να πω κάτι προσωπικά για το σάιτ?
Απαντησα στην ερώτηση που έθεσε ο άνθρωπος αν υπάρχει κάποιος που μπαναριστηκε χωρίς σοβαρό λόγο.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ αλλά δεν είναι δικό μου το σάιτ για να το φτιάξω ,οπότε στις περισσότερες φορές σιωπώ για να μην υπάρχουν θέματα .
Τα λινκς μην ξεχάσεις να ανεβάσεις…δεν είναι σωστό

Reaction score
3.487
Τα λινκς μην ξεχάσεις να ανεβάσεις…δεν είναι σωστό
Στο έδειξα ποιο πάνω σε σκρινσοτ χωρίς το ποιος το λεει..Σου λέω δεν βάζω το λινκ γιατί εγώ δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο .Αν θες αφού έχεις εσύ τον έλεγχο πολύ εύκολα μπορείς να το δεις .
Είναι λίγο πιο κάτω από το δικό μου μπαν

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Γελάκια ο Λέλος….
Στο έδειξα ποιο πάνω σε σκρινσοτ χωρίς το ποιος το λεει..Σου λέω δεν βάζω το λινκ γιατί εγώ δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο .Αν θες αφού έχεις εσύ τον έλεγχο πολύ εύκολα μπορείς να το δεις .
πριν μου είχες ως δικαιολογία ότι δεν γνωρίζεις πως να ανεβάσεις λινκ…τώρα που ξέρεις μου λες ότι δεν ανεβάζεις λινκ για να μην εκθέσεις κάποιον το ποστ του οποίου υπάρχει στο Avsite έτσι κ αλλιώς;
Κατά τα άλλα άφησες κ υπόνοιες για αθέμητες τακτικές; Όλοι κελαηδάτε μέχρι να σας ζητηθούν αποδείξεις
Μετά κοκοκο κ γελάκια…θα αλλάξουν αυτά…αρκετά

Reaction score
3.487
Γελάκια ο Λέλος….

πριν μου είχες ως δικαιολογία ότι δεν γνωρίζεις πως να ανεβάσεις λινκ…τώρα που ξέρεις μου λες ότι δεν ανεβάζεις λινκ για να μην εκθέσεις κάποιον το ποστ του οποίου υπάρχει στο Avsite έτσι κ αλλιώς;
Κατά τα άλλα άφησες κ υπόνοιες για αθέμητες τακτικές; Όλοι κελαηδάτε μέχρι να σας ζητηθούν αποδείξεις
Μετά κοκοκο κ γελάκια…θα αλλάξουν αυτά…αρκετά
Στο λέω εξαρχής ότι το συγκεκριμένο πόστ δεν το ανεβάζω ολοκληρο χωρίς το ποιος το αναφέρει .
Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το στείλω σε πμ .
Μην με λες ψεύτη ή θα κάτσω να παραχάραξω κάτι για να στηρίξω το αφήγημα μου .
Απλά υπάρχει μπορείς να το δεις ξεκάθαρα.
Ήμουν αναλυτικός 100 τοις 100 .
Α ναι και έχεις βάλει και λαικ ή καρδούλα στον καλό ψοφο .

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Στο λέω εξαρχής ότι το συγκεκριμένο πόστ δεν το ανεβάζω ολοκληρο χωρίς το ποιος το αναφέρει .
Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το στείλω σε πμ .
Μην με λες ψεύτη ή θα κάτσω να παραχάραξω κάτι για να στηρίξω το αφήγημα μου .
Απλά υπάρχει μπορείς να το δεις ξεκάθαρα.
Ήμουν αναλυτικός 100 τοις 100 .
Στείλτο μου με πμ να το ανεβάσω εγώ

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
επομένως για να μην χάνουμε τις λεπτομέρειες.....
Και λοιπόν?Δεν υπάρχει αντιθετη αποψη ?Ας την χλευάζουμε ?Και απο μελη εξαιρετικά υπάρχουν τοποθετησεις περι καλου ψόφου και λοιπόν κοσμιτικών αλλα οκ για σενα λέω ψέμματα.

και επισης δεν αρνηθηκα την ψέκα (διαφωνώ στον προσβλητικό χαρακτηρισμό τις λέξης αλλά ας το προσπεράσουμε) ειπα οχι οτι ειμαι και πολλαπλου!!!
Αλλα φυσικά καταλαβαινεις.....
ο ψόφος και τα κοσμητικά επίθετα.....αναφέρεσαι σε αυτό το ποστ του Εαρ

Οοοοχι, σπιτάκι τους, καλό ψόφο.
το οποίο τι σε χάλασε ακριβώς? απευθύνθηκε σε μέλος?

Reaction score
3.487
επομένως για να μην χάνουμε τις λεπτομέρειες.....

ο ψόφος και τα κοσμητικά επίθετα.....αναφέρεσαι σε αυτό το ποστ του Εαρ

το οποίο τι σε χάλασε ακριβώς? απευθύνθηκε σε μέλος?
Ξεκαθαρα σε μέρος ανθρώπων που επέλεξαν αυτόν τον δρόμο για θρησκευτικούς λόγους ,προσωπικούς λόγους υγείας,ιδεολογίας που υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας.
Βριζοντας αυτούς απευθυνεσαι άμεσα και στους άλλους .
Ανάμεσα στον συνάνθρωπο που θα χρειαζόταν επειγον χειρουργείο θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται μέλος του σάιτ.
Προσωπικά δεν το λες ,αλλά στιγματίζεις και χωρίζεις την κατάσταση στα δύο .Οι μαύροι ψοφο οι κόκκινοι μέσα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Ξεκαθαρα σε μέρος ανθρώπων που επέλεξαν αυτόν τον δρόμο για θρησκευτικούς λόγους ,προσωπικούς λόγους υγείας,ιδεολογίας που υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας.
Βριζοντας αυτούς απευθυνεσαι άμεσα και στους άλλους .
οι οποίες επιλογές έθεταν σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων. αθώων και όχι μόνο τις δικές τους...

άρα είναι σαν να μου υπερασπίζεσαι τον πιλότο ενός αεροπλάνου...που επειδή του κβλωσε να αυτοκτονήσει θα πάρει μαζί του και τους υπόλοιπους επιβάτες
και αρα όποιος βρίσει τον πιλότο στο σάιτ...θα πρέπει να του δοθεί ποινή :headbang:

και μας το παρουσιάζεις αυτό ότι εμπίπτει στην ευθύνη των διαχειριστών και του αβουσάιτ?
καταλαβαίνετε τι λέτε και τι ζητάτε ειλικρινά?

Reaction score
3.487
οι οποίες επιλογές έθεταν σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων. αθώων και όχι μόνο τις δικές τους...

άρα είναι σαν να μου υπερασπίζεσαι τον πιλότο ενός αεροπλάνου...που επειδή του κβλωσε να αυτοκτονήσει θα πάρει μαζί του και τους υπόλοιπους επιβάτες
και αρα όποιος βρίσει τον πιλότο στο σάιτ...θα πρέπει να του δοθεί ποινή :headbang:

και μας το παρουσιάζεις αυτό ότι εμπίπτει στην ευθύνη των διαχειριστών και του αβουσάιτ?
καταλαβαίνετε τι λέτε και τι ζητάτε ειλικρινά?
Έκανες ένα ερώτημα
Σου απάντησα ξεκάθαρα για το δικό μου προσωπικό στο οποίο έδωσα εξηγήσεις .
Δεν ειπες άποψη αν ήταν κάποιος υπερβολικός εδώ .

Στο άλλο θέμα
Στα θέματα επιστήμης και στο ποιος κινδύνευε από ποιον ,ποιος κολλαγε ποιον ,ποιος απέφυγε την νόσηση και τον θάνατο από την πανδημία καλύτερα να μιλήσουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με αυτό.
Εγώ δεν συμμετεχω σε αυτό το θέμα που δεν κατανοώ .
Απλά περνει τεράστιες κοινωνικές εκτάσεις το θέμα και προτιμω να το παρακολουθώ απλά .

Αλλα μπορώ να ξεχωρίσω ποτέ ένα σχόλιο ξεφεύγει από την πλάκα και το ποσό επικίνδυνο γίνεται.
Δίκια μου άποψη και συγνώμη εκ τον προτέρων αν προσβάλει κάποιον.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.016
Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ αλλά δεν είναι δικό μου το σάιτ για να το φτιάξω χαλάσω ,οπότε στις περισσότερες φορές σιωπώ για να μην υπάρχουν θέματα .
.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Έκανες ένα ερώτημα
Σου απάντησα ξεκάθαρα για το δικό μου προσωπικό στο οποίο έδωσα εξηγήσεις .
Δεν ειπες άποψη αν ήταν κάποιος υπερβολικός εδώ .

Στο άλλο θέμα
Στα θέματα επιστήμης και στο ποιος κινδύνευε από ποιον ,ποιος κολλαγε ποιον ,ποιος απέφυγε την νόσηση και τον θάνατο από την πανδημία καλύτερα να μιλήσουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με αυτό.
Εγώ δεν συμμετεχω σε αυτό το θέμα που δεν κατανοώ .
Απλά περνει τεράστιες κοινωνικές εκτάσεις το θέμα και προτιμω να το παρακολουθώ απλά .

Αλλα μπορώ να ξεχωρίσω ποτέ ένα σχόλιο ξεφεύγει από την πλάκα και το ποσό επικίνδυνο γίνεται.
Δίκια μου άποψη και συγνώμη εκ τον προτέρων αν προσβάλει κάποιον.
αρα τσάμπα μασάλια πάλι...3 σελίδες για μια μανούρα 5 χρόνια πίσω...που δεν απευθύνεται σε άδικη τιμωρία μελών αλλα σε μη τιμωρία για έναν ψόφο που έριξε ο Εαρ σε αντιεμβολιαστές δολοφόνους
μάλιστα....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos