- Reaction score
- 3.487
οχι απο το ΔΟ απλα μηπως μπορει καποιος να σβησει την απαντηση του.Οπως βλεπεις με το ζόρι ξέρω ότι μπορεις να κανεις quoteΆρα αφήνεις και υπόνοιες για κοπτοραπτική από μέρους της ΔΟ;
καλά θα πάει αυτό…![]()
οχι απο το ΔΟ απλα μηπως μπορει καποιος να σβησει την απαντηση του.Οπως βλεπεις με το ζόρι ξέρω ότι μπορεις να κανεις quoteΆρα αφήνεις και υπόνοιες για κοπτοραπτική από μέρους της ΔΟ;
καλά θα πάει αυτό…![]()
Είμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι από την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει πρόοδος .Αφού σας ενοχλεί το φόρουμ, γιατί είσαστε 17 χρόνια μέλος;
Τα λινκς μην ξεχάσεις να ανεβάσεις…δεν είναι σωστόΕίμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι από την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει πρόοδος .
Σε πολλά διαφωνούμε αλλά και σε πολλά βρίσκουμε λύσεις.
Είδατε να πω κάτι προσωπικά για το σάιτ?
Απαντησα στην ερώτηση που έθεσε ο άνθρωπος αν υπάρχει κάποιος που μπαναριστηκε χωρίς σοβαρό λόγο.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ αλλά δεν είναι δικό μου το σάιτ για να το φτιάξω ,οπότε στις περισσότερες φορές σιωπώ για να μην υπάρχουν θέματα .
Στο έδειξα ποιο πάνω σε σκρινσοτ χωρίς το ποιος το λεει..Σου λέω δεν βάζω το λινκ γιατί εγώ δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο .Αν θες αφού έχεις εσύ τον έλεγχο πολύ εύκολα μπορείς να το δεις .Τα λινκς μην ξεχάσεις να ανεβάσεις…δεν είναι σωστό
πριν μου είχες ως δικαιολογία ότι δεν γνωρίζεις πως να ανεβάσεις λινκ…τώρα που ξέρεις μου λες ότι δεν ανεβάζεις λινκ για να μην εκθέσεις κάποιον το ποστ του οποίου υπάρχει στο Avsite έτσι κ αλλιώς;Στο έδειξα ποιο πάνω σε σκρινσοτ χωρίς το ποιος το λεει..Σου λέω δεν βάζω το λινκ γιατί εγώ δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο .Αν θες αφού έχεις εσύ τον έλεγχο πολύ εύκολα μπορείς να το δεις .
Στο λέω εξαρχής ότι το συγκεκριμένο πόστ δεν το ανεβάζω ολοκληρο χωρίς το ποιος το αναφέρει .Γελάκια ο Λέλος….
πριν μου είχες ως δικαιολογία ότι δεν γνωρίζεις πως να ανεβάσεις λινκ…τώρα που ξέρεις μου λες ότι δεν ανεβάζεις λινκ για να μην εκθέσεις κάποιον το ποστ του οποίου υπάρχει στο Avsite έτσι κ αλλιώς;
Κατά τα άλλα άφησες κ υπόνοιες για αθέμητες τακτικές; Όλοι κελαηδάτε μέχρι να σας ζητηθούν αποδείξεις
Μετά κοκοκο κ γελάκια…θα αλλάξουν αυτά…αρκετά
Στείλτο μου με πμ να το ανεβάσω εγώΣτο λέω εξαρχής ότι το συγκεκριμένο πόστ δεν το ανεβάζω ολοκληρο χωρίς το ποιος το αναφέρει .
Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του το στείλω σε πμ .
Μην με λες ψεύτη ή θα κάτσω να παραχάραξω κάτι για να στηρίξω το αφήγημα μου .
Απλά υπάρχει μπορείς να το δεις ξεκάθαρα.
Ήμουν αναλυτικός 100 τοις 100 .
ο ψόφος και τα κοσμητικά επίθετα.....αναφέρεσαι σε αυτό το ποστ του ΕαρΚαι λοιπόν?Δεν υπάρχει αντιθετη αποψη ?Ας την χλευάζουμε ?Και απο μελη εξαιρετικά υπάρχουν τοποθετησεις περι καλου ψόφου και λοιπόν κοσμιτικών αλλα οκ για σενα λέω ψέμματα.
και επισης δεν αρνηθηκα την ψέκα (διαφωνώ στον προσβλητικό χαρακτηρισμό τις λέξης αλλά ας το προσπεράσουμε) ειπα οχι οτι ειμαι και πολλαπλου!!!
Αλλα φυσικά καταλαβαινεις.....
το οποίο τι σε χάλασε ακριβώς? απευθύνθηκε σε μέλος?Οοοοχι, σπιτάκι τους, καλό ψόφο.
Ξεκαθαρα σε μέρος ανθρώπων που επέλεξαν αυτόν τον δρόμο για θρησκευτικούς λόγους ,προσωπικούς λόγους υγείας,ιδεολογίας που υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας.επομένως για να μην χάνουμε τις λεπτομέρειες.....
ο ψόφος και τα κοσμητικά επίθετα.....αναφέρεσαι σε αυτό το ποστ του Εαρ
το οποίο τι σε χάλασε ακριβώς? απευθύνθηκε σε μέλος?
οι οποίες επιλογές έθεταν σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων. αθώων και όχι μόνο τις δικές τους...Ξεκαθαρα σε μέρος ανθρώπων που επέλεξαν αυτόν τον δρόμο για θρησκευτικούς λόγους ,προσωπικούς λόγους υγείας,ιδεολογίας που υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας.
Βριζοντας αυτούς απευθυνεσαι άμεσα και στους άλλους .
Έκανες ένα ερώτημαοι οποίες επιλογές έθεταν σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων. αθώων και όχι μόνο τις δικές τους...
άρα είναι σαν να μου υπερασπίζεσαι τον πιλότο ενός αεροπλάνου...που επειδή του κβλωσε να αυτοκτονήσει θα πάρει μαζί του και τους υπόλοιπους επιβάτες
και αρα όποιος βρίσει τον πιλότο στο σάιτ...θα πρέπει να του δοθεί ποινή
και μας το παρουσιάζεις αυτό ότι εμπίπτει στην ευθύνη των διαχειριστών και του αβουσάιτ?
καταλαβαίνετε τι λέτε και τι ζητάτε ειλικρινά?
.Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ αλλά δεν είναι δικό μου το σάιτ για να τοφτιάξωχαλάσω ,οπότε στις περισσότερες φορές σιωπώ για να μην υπάρχουν θέματα .
αρα τσάμπα μασάλια πάλι...3 σελίδες για μια μανούρα 5 χρόνια πίσω...που δεν απευθύνεται σε άδικη τιμωρία μελών αλλα σε μη τιμωρία για έναν ψόφο που έριξε ο Εαρ σε αντιεμβολιαστές δολοφόνουςΈκανες ένα ερώτημα
Σου απάντησα ξεκάθαρα για το δικό μου προσωπικό στο οποίο έδωσα εξηγήσεις .
Δεν ειπες άποψη αν ήταν κάποιος υπερβολικός εδώ .
Στο άλλο θέμα
Στα θέματα επιστήμης και στο ποιος κινδύνευε από ποιον ,ποιος κολλαγε ποιον ,ποιος απέφυγε την νόσηση και τον θάνατο από την πανδημία καλύτερα να μιλήσουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με αυτό.
Εγώ δεν συμμετεχω σε αυτό το θέμα που δεν κατανοώ .
Απλά περνει τεράστιες κοινωνικές εκτάσεις το θέμα και προτιμω να το παρακολουθώ απλά .
Αλλα μπορώ να ξεχωρίσω ποτέ ένα σχόλιο ξεφεύγει από την πλάκα και το ποσό επικίνδυνο γίνεται.
Δίκια μου άποψη και συγνώμη εκ τον προτέρων αν προσβάλει κάποιον.