Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Reaction score
7
Παρακαλώ να διαβαστεί αυτό και να διαβιβαστεί σε όσο περισσότερους γίνεται.

Reaction score
164
To τι βλακείες έχω διαβάσει για το petition δεν λέγονται! wall_1 wall_1
Έλεος! Δεν σας ενδιαφέρει; Μην υπογράφετε! Μην κάνετε σαν κακογ@μημένες γεροντοκόρες:
Ζητάτε να γίνει κάτι... τραγικό για να επανέλθει η διεκδικητικότητά μας σε ενάρετη τροχιά; wall_1 Και ποιά είναι η ενάρετη τροχιά; Αυτή που ορίζουν τα δικά σας μυαλά; Αυτά που ζητούν κάτι τραγικό "για να μάθουμε"; Αυτή που ορίζει η αριστερή αμπελο-φιλοσοφία σας;
Το αν έχουμε προβολείς και 50ρες πλάσμα είναι δικό μας θέμα και δική μας μαγκιά. Αφήστε μας να παίζουμε με τα δικά μας παιχνίδια και παίξτε με τους φακούς σας, τις μπουκάλες σας και με ό,τι τέλος πάντων παίζει ο καθένας. Μεγάλα παιδιά είμαστε, μεγάλα παιχνίδια έχουμε. Αλλά πάντα θεωρούμε το δικό μας παιχνίδι καλύτερο, ε;
Και δεν κάνουμε υπομονή μέχρι το 2008. Γιατί απλά μας είπαν μετά το 2008.
Σας φαινόμαστε 10-20-100 "Ελληνάρες"; Γιατί "Ελληνάρες"; Επειδή γουστάρουμε κάτι; Πιο πολύ "Ελληνάρες" μου φαίνονται όσοι κρίνουν κάτι στο οποίο δεν συμμετέχουν, όσοι κατακρίνουν αυτό που δεν τους αφορά, όσοι θέλουν οι άλλοι να πάθουν κακό, μπας και στραφούν στις διεκδικήσεις που αυτοί θεωρούν... ενάρετες.
Δεν θα χυθεί κανένα γάλα. Όπως δεν χύθηκε μέχρι τώρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διαμαρτύρομαι για ό,τι δεν γουστάρω. Ακόμα και για τις τιμές των 70" τηλεοράσεων θα διαμαρτυρηθώ αν με ενδιαφέρει.
Αν είναι πεντεσπάνι αυτό που ζητάμε, πού είναι το κακό; Φάτε εσείς το δικό σας πεντεσπάνι και αφήστε να διαμαρτυρόμαστε για το δικό μας. Εκτός αν θεωρείτε το δικό σας γλυκό απαραίτητο και το δικό μας ανούσιο.
Το τι αγώνες κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δικό του πρόβλημα. Και επειδή κάποιος θέλει HD, μιλάτε για γενικότερο συμβιβασμό; Σιγά βρε επαναστάτες του γλυκού νερού, εσείς προσέξτε μη χύσετε το γάλα...
Βρήκατε ευκαιρία να κρίνετε σαν τους γέρους στο Muppet Show;
Θεωρείτε... πουλ-μουρ το HD; Δικαίωμά σας. Δικαίωμά μας να θεωρούμε και εμείς πουλ-μουρ τους L φακούς σας. Αλλά, ξέχασα, το δικό σας χόμπυ έχει ουσία και αξία και σας δίνει χρόνο να σκεφτείτε τα σπουδαία και μεγάλα που ΘΑ κάνατε, αλλά που οι υπόλοιποι "Ελληνάρες" σαν και εμάς δεν σας αφήνουν να κάνετε. Άτιμη κενωνία. Άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.
Και μην ανησυχείτε... Αν γίνει κάτι μεγαλύτερο από τα... Ίμια όπως εύχεστε, θα παρατήσουμε τις plasma και τα HD για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Την ώρα που, κατά δήλωσή σας, θα πάρετε το μέρος του Τούρκου. Υποθέτω βέβαια από το Παρίσι. Και όταν τελειώσει η φασαρία θα επιστρέψετε πάλι να μας κρίνετε.

Ναι ρε, θέλω Ελληνικούς υπότιτλους! Πρόβλημά μου. Και αν γίνει petition για να φοράει ο Ολυμπιακός ριγέ φανέλα, θα υπογράψω. Και αν γίνει petition για να ξαναγίνει η μπάλα του ποδοσφαίρου ασπρόμαυρη, θα υπογράψω. Και αν γίνει petition για να ξαναβαφτούν τα ταξί γκρίζα, θα υπογράψω. Καλύτερα αυτά, παρά τα δικά σας προβλήματα.
:mad_3:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To τι βλακείες έχω διαβάσει για το petition δεν λέγονται! wall_1 wall_1
Έλεος! Δεν σας ενδιαφέρει; Μην υπογράφετε! Μην κάνετε σαν κακογ@μημένες γεροντοκόρες:
Ζητάτε να γίνει κάτι... τραγικό για να επανέλθει η διεκδικητικότητά μας σε ενάρετη τροχιά; wall_1 Και ποιά είναι η ενάρετη τροχιά; Αυτή που ορίζουν τα δικά σας μυαλά; Αυτά που ζητούν κάτι τραγικό "για να μάθουμε"; Αυτή που ορίζει η αριστερή αμπελο-φιλοσοφία σας;
Το αν έχουμε προβολείς και 50ρες πλάσμα είναι δικό μας θέμα και δική μας μαγκιά. Αφήστε μας να παίζουμε με τα δικά μας παιχνίδια και παίξτε με τους φακούς σας, τις μπουκάλες σας και με ό,τι τέλος πάντων παίζει ο καθένας. Μεγάλα παιδιά είμαστε, μεγάλα παιχνίδια έχουμε. Αλλά πάντα θεωρούμε το δικό μας παιχνίδι καλύτερο, ε;
Και δεν κάνουμε υπομονή μέχρι το 2008. Γιατί απλά μας είπαν μετά το 2008.
Σας φαινόμαστε 10-20-100 "Ελληνάρες"; Γιατί "Ελληνάρες"; Επειδή γουστάρουμε κάτι; Πιο πολύ "Ελληνάρες" μου φαίνονται όσοι κρίνουν κάτι στο οποίο δεν συμμετέχουν, όσοι κατακρίνουν αυτό που δεν τους αφορά, όσοι θέλουν οι άλλοι να πάθουν κακό, μπας και στραφούν στις διεκδικήσεις που αυτοί θεωρούν... ενάρετες.
Δεν θα χυθεί κανένα γάλα. Όπως δεν χύθηκε μέχρι τώρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διαμαρτύρομαι για ό,τι δεν γουστάρω. Ακόμα και για τις τιμές των 70" τηλεοράσεων θα διαμαρτυρηθώ αν με ενδιαφέρει.
Αν είναι πεντεσπάνι αυτό που ζητάμε, πού είναι το κακό; Φάτε εσείς το δικό σας πεντεσπάνι και αφήστε να διαμαρτυρόμαστε για το δικό μας. Εκτός αν θεωρείτε το δικό σας γλυκό απαραίτητο και το δικό μας ανούσιο.
Το τι αγώνες κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δικό του πρόβλημα. Και επειδή κάποιος θέλει HD, μιλάτε για γενικότερο συμβιβασμό; Σιγά βρε επαναστάτες του γλυκού νερού, εσείς προσέξτε μη χύσετε το γάλα...
Βρήκατε ευκαιρία να κρίνετε σαν τους γέρους στο Muppet Show;
Θεωρείτε... πουλ-μουρ το HD; Δικαίωμά σας. Δικαίωμά μας να θεωρούμε και εμείς πουλ-μουρ τους L φακούς σας. Αλλά, ξέχασα, το δικό σας χόμπυ έχει ουσία και αξία και σας δίνει χρόνο να σκεφτείτε τα σπουδαία και μεγάλα που ΘΑ κάνατε, αλλά που οι υπόλοιποι "Ελληνάρες" σαν και εμάς δεν σας αφήνουν να κάνετε. Άτιμη κενωνία. Άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.
Και μην ανησυχείτε... Αν γίνει κάτι μεγαλύτερο από τα... Ίμια όπως εύχεστε, θα παρατήσουμε τις plasma και τα HD για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Την ώρα που, κατά δήλωσή σας, θα πάρετε το μέρος του Τούρκου. Υποθέτω βέβαια από το Παρίσι. Και όταν τελειώσει η φασαρία θα επιστρέψετε πάλι να μας κρίνετε.

Ναι ρε, θέλω Ελληνικούς υπότιτλους! Πρόβλημά μου. Και αν γίνει petition για να φοράει ο Ολυμπιακός ριγέ φανέλα, θα υπογράψω. Και αν γίνει petition για να ξαναγίνει η μπάλα του ποδοσφαίρου ασπρόμαυρη, θα υπογράψω. Και αν γίνει petition για να ξαναβαφτούν τα ταξί γκρίζα, θα υπογράψω. Καλύτερα αυτά, παρά τα δικά σας προβλήματα.
:mad_3:
Σε ποιόν απαντάς;;;

Reaction score
7
Σε κάποια φόρουμ υπάρχει κάποια δυσπιστία, είτε για το νόημα της κίνησης, είτε για τη σκοπιμότητά της είτε για άλλους λόγους.
Δεν το βρίσκω κακό αυτό, από τη στιγμή που ο καθένας έχει την άποψή του.

Reaction score
6
Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Σε ποιόν απαντάς;;;
Ευτυχώς ( απαντα) σε κάποιους μετρημένους στα δάκτυλα του ενος χεριου

Reaction score
6

Δυστυχώς το κείμενο με το αναληθές περιεχόμενο και με τις δόσεις υπερβολής , εχει περασει και σε σοβαρά site.
Όπως βλέπω , στην πρώτη σελίδα του Ηχου υπάρχει αυτή η διασκευασμένη version του petition που εχει συντάξει ο Νασος.
Νασος νομίζω πως πρεπει να ενημερωθούν για αυτό.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Δυστυχώς το κείμενο με το αναληθές περιεχόμενο και με τις δόσεις υπερβολής , εχει περασει και σε σοβαρά site.
Όπως βλέπω , στην πρώτη σελίδα του Ηχου υπάρχει αυτή η διασκευασμένη version του petition που εχει συντάξει ο Νασος.
Όντως, το είδα και εγώ. Είναι ειλικρινά ανεκδιήγητοι στον Ήχο και λυπάμαι που το λέω, αλλά αν αυτοί που υποτίθεται ότι θα μορφώσουν τους αναγνώστες τους γύρω από τα νέα φορμά υϊοθετούν αυτό το κείμενο είναι να σε πιάνει κατάθλιψη wall_1

Reaction score
6

Τελικα Νασο δεν είσαι υπεραισιόδοξος.

12000
:happy_5:

Reaction score
6

Ιδού μερικα ακόμα σχόλια που προέρχονται προφανώς απο άτομα που εχουν διαβάσει προσεκτικά την αίτηση, και ζητά απλώς με σωστό και πρέπον τρόπο το αυτονόητο.

- Please include greek subtitles,so that all greek viewers enjoy dvds
- Please include Greek Subtitles in your future releases
- Art was born in Greece... you can not ignore Greece now that you enclose art in a HD-DVD instead of an ancient theatre. Please include Greek subtitles
- Why are we always excluded when there is something new!!!!!
- Don't put us out of the map
- Always makes sense not to be deprived of the choice; einai panta pio logiko na mhn steroumaste ths epiloghs.
- Would you like to watch a Greek film tramslated in any other languages but yours????
- we want greek subs in the movies! Some people don't speak english you know!
- There are people in every country that don't speak foreign languages, but they want to watch movies...
- Greek subtitles should be included
- Greeks are also big film eaters, don't ignore them!!
- we know english - we prefer greek
- Don't forget Greece...
- we definately need Greek subtitles. People over 50's mostly don't know any other language but Greek. Thanks!!
- please include greek subtitles in Blu-Ray and HD-DVD formats
- It is discriminating to exclude people who do not speak foreign languages from doing something as simple and usual as watching a DVD!
- seems funny...No greek subs?Why?
- Eleos me tis ellinikes etaireies dianomis.....
- Please add greek subs on blu-ray and hd-dvd
- More languages bigger market

Reaction score
1

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν ενα copy/paste το κειμενο, και γραφει ο καθενας οτι θελει, ακολουθοντας τη μεθοδο του σπασμενου τηλεφωνου!:mad_2:

Reaction score
6

Ένα από τα αγαπημένα που έχω διαβάσει μέσα στα σχόλια που βάζετε στο petition και με κανει να πέφτω από τα γελια, είναι το παρακάτω

When Greeks had civilazation & language all the rest were still climbing trees to eat bananas!

Το εχω δει 3-4 φορες μεσα στις χιλιάδες των ονομάτων και φυσικά μου θυμίσει την ατάκα που έλεγε ο μπαμπα Gus Portokalos ανα πασα στιγμη και ξεκάρφωτα ,ακόμα και στην κορη του Toula Portokalos ( η αν θελετε Nia Vardalos) στην κωμωδία που έσπασε ταμεία πριν από λιγα χρόνια My Big Fat Greek Wedding ( Γάμος αλα Ελληνικά).

Μια και μιλάμε για υπότιτλους σε αυτό το petition , το dvd της ταινιας ,είναι το μόνο region 1 που περιέχει ελληνικούς υπότιτλους.

Αμήν…

Reaction score
6

Έχουμε περάσει πλέον τους 19000.

Η υπογραφή του 19005
University of Jordan/ Department of Modern Languages/ Section of Greek Language and Culture

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Δυστυχώς παρά τις ενημερώσεις από πλευράς μας, η "αρβύλα" πέρασε και στον έντυπο Ηχο (τεύχος Μαΐου / σελ.14).
Καλό όσον αφορά την προβολή της προσπάθειας, κακό όσον αφορά τα διευκρινιστικά/απολογητικά email που απαντώ καθημερινά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI