Αγορά ηχείων βάσης και ενισχυτή

Reaction score
0
Aναζητώ ηχεία βάσης και ενισχυτή , 800 ευρώ το πολύ.Μου πρότειναν να ακούσω τον Creek 50i με τα Epos els3 , κάποια άλλη πρόταση? ακούω κύριος blues και jazz

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Αγορά ηχείων βάσης και ενισχυτή

Δύσκολη εξίσωση...
Απ' ότι καταλαβαίνω σε ενδιαφέρει ενισχυτής μέτριας ισχύος και ηχείο Mini monitor. Εκτός αυτών που αναφέρεις προσπάθησε να ακούσεις κάποια από τα επόμενα.

Για ενισχυτές έχεις αρκετες επιλογές:
Pioneer A-A6-J
NAD (C320BEE και Nad C352)
Rotel (RA-04 ή RA-05)
ADVANCE ACOUSTIC (MAP 103 και 105)
DENON PMA 700 AE
MARANTZ (PM 4001 OSE ή PM 6002).

Από ηχεία:
ADVANCE ACOUSTIC ULTIM UM 20
B&W (DM-305 αν και λίγο δύσκολο γιατί καταργήθηκαν)
MISSION (780 και m31i)
QUAD (11L ίσως το πιο ασφαλές στοίχημα)

Από όλα αυτά φυσικά πιο "ελκυστικό" πακέτο και ικανό να ανταγωνιστεί τα epos/creek είναι τα ηχεία της quad με ενισχυτή Pioneer. Φυσικά όλοι έχουμε τα γούστα μας οπότε καλύτερα άκου πριν αγοράσεις.

Αν μας πεις και την σύνθεση του υπόλοιπου συστήματος ίσως μπορέσουμε να σου προτείνουμε και κάτι ακόμη (π.χ. ενεργό ηχείο;)

Reaction score
0
Πολύ ενδιαφέρον η πρόταση της pioneer με τα quad :cool_4:σίγουρα θα τα ακούσω, βασική μου πηγή είναι ένα πικάπ Prο-ject Debut III και ο υπολογιστής ο οποιος θα συνδεθεί μέσο dac. Βάσεις έχω .

Reaction score
0
Καλημέρα η αγορά έγινε ,Pioneer A-A6-J kai Quad 12L. Όσο αναφορά τη διπλoκαλωδίωση , βγάζω τους βραχυκυκλωτήρες και συνδέω τα δυο - (μαύρα) τον ηχείων με το αντίστοιχο του ενισχυτή k.o.k σωστά?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλορίζικα φίλε Jinxed!
Περιμένουμε εντυπώσεις (και σε καμια φώτο δε λέμε όχι :mrgreen:).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων βάσης και ενισχυτή

Καλημέρα η αγορά έγινε ,Pioneer A-A6-J kai Quad 12L. Όσο αναφορά τη διπλoκαλωδίωση , βγάζω τους βραχυκυκλωτήρες και συνδέω τα δυο - (μαύρα) τον ηχείων με το αντίστοιχο του ενισχυτή k.o.k σωστά?

Καλοάκουστα...

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam