Αγορά ηχείων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.927
Απάντηση: Αγορά ηχείων...

... ο Costas EAR..... πίστεψέ με, την έχει συντριπτικά... μεγαλύτερη από όλους εδώ μέσα...
έτσι, να λάμψει η αλήθεια! α, πες το ειδικά στο βλάση που μου τη βγαίνει ο άτιμος ο τρελοκορίνθιος!
:143::138::137:

άλεξ μη λες τέτοια ρε συ, κοκκινίζω....:120:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.927
Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

Ας πάρει ένα jblάκι, για dance δεν το θέλεις φίλε μου?
δεν είναι πολύ συχνό, ούτε είναι και σπάνιο βέβια, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου!:126:

χιούστον, γουιβ γκοτ ε πρόμπλεμ...

γουι λοβ τζι-μπι.

(εντ τζέι μπι, φρομ τζέιμς μπράουν)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Τι jbl προτείνεις ;Η μουσική που ακούω είναι hip-hop και trance-house
Η JBL έχει πολλά μοντέλα για κάθε βαλάντιο. Είχα φίλους που έψαχναν το ίδιο πράγμα με σένα dance, hip hop σε υψηλές εντάσεις με καθαρό ήχο, πολλά ελεγχόμενα μπάσα και απροβλημάτιστη συμπεριφορά για χρόνια συν κανά παρτάκι που και που.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί να ακούσεις μερικά και αποκλείεται να μην σε ικανοποιήσουν. Στο μόνο που χάνουν είναι η εμφάνιση, που είναι κάπως πιο....επαγγελματική!

Reaction score
4

Ναι εντάξει,εγώ δεν θέλω και υψηλές εντάσεις και ούτε τρελα μπάσα...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ναι εντάξει,εγώ δεν θέλω και υψηλές εντάσεις και ούτε τρελα μπάσα...
Τότε το ηχείο που θα επιλέξεις κοίτα να έχει διάμετρο το midbass 6,5 ίντσες, το ούτερ μιας ίντσας και το port μπροστά. Τουλάχιστον κράτα αυτό το σενάριο για να πας να ακούσεις μερικά, + αυτά που σου προτάθηκαν.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

Εγώ.Θα έπαιρνα ενεργά(σε παρακαλώ όμως μην με πάρεις με τις ντομάτες:107:)
Βρε παιδιά ο άνθρωπος είπε πως έχει ΔΥΟ πηγές. Πώς θα συνδέσει δύο πηγές σε ενεργά ηχεία; Θα πρέπει να τον βάλετε να πάρει και προενισχυτή; Καλώς δεν θέλει να πάρει ενεργά! Ανεβαίνει το κόστος.

Reaction score
1.187

Εγώ εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι όλοι προτείνουν για τους άλλους ενεργά ηχεία, αλλά τελικά οι ίδιοι αγοράζουν παθητικά! :128:

Όπως και να το κάνουμε το θέμα τις πρακτικότητας είναι σημαντικό. Ούτε πολλές πηγές μπορείς να συνδέσεις ούτε να ρυθμίσεις την ένταση μπορείς εύκολα αν δεν έχει προενισχυτή. Με το δεδομένο ότι φθηνοί προενισχυτές γενικώς δεν υπάρχουν πολλοί, ανεβαίνει το κόστος τελικά...

Reaction score
4

Μα δεν θέλω για διαφορους λόγους ενεργά.Λόγοι εξίσου καλοί είναι και αυτοί που λες εσύ.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

ναι γολγοθας.... σε λιγο θα εχεις τα καλυτερα ηχεια που εχει ακουσει ανθρωπινο αυτι και κλαιγεσαι...

ρε ουστ απο δω...
πφφφφ! Υπερβολές....Το δεύτερο καλύτερο ηχείο είναι μετά το Sunray! :143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.927
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

πφφφφ! Υπερβολές....Το δεύτερο καλύτερο ηχείο είναι μετά το Sunray! :143:
μετά το Τ1 εννοείς, κολλημένε με τη μπάλα! :136:

αν και σε αυτά τα κοστολόγια, wisdom και πάλι wisdom. :145:

αν κ ενδιαφέροντα φαίνονται και τα OSS της Adam. Περισσότερο ενδιαφέροντα των τιντάλ, σίγουρα. αλλά τι λέμε τώρα, ακόμα και τα κεραμικά των Coltrane Supreme είναι πιο ενδιαφέροντα των τιντάλ, αλλά εσύ εκεί, κολλημένος λέμε! άκου κει τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο.... Ρε συ το είπες αυτό πχ στην Westlake Audio να γελάσουν με την καρδιά τους? :136:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

αν κ ενδιαφέροντα φαίνονται και τα OSS της Adam. Περισσότερο ενδιαφέροντα των τιντάλ, σίγουρα. αλλά τι λέμε τώρα, ακόμα και τα κεραμικά των Coltrane Supreme είναι πιο ενδιαφέροντα των τιντάλ, αλλά εσύ εκεί, κολλημένος λέμε! άκου κει τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο.... Ρε συ το είπες αυτό πχ στην Westlake Audio να γελάσουν με την καρδιά τους? :136:
ναι καλα, καλυτερο ενα Marten απο ενα Tidal. Ωραιο το αστειακι....

θα τα ακουσεις καποια στιγμη και συ και θα καταλαβεις...

επρεπε να δεις τι σκονη φαγανε στο Μοναχο ΟΛΑ τα υπολοιπα συστηματα οταν αρχισαν να παιζουν σωστα τα Sunray. Μιλαμε για σφαγη διχως ελεος....

Υ.Γ δηλαδη εαν δεν ειχαν βαλει στο Marten και 150.000 συνοδα ποσο πιο χαλια θα επαιζε? για τα Adam οτι και να πει καποιος ειναι understatement.... Μια κατηγορια μονα τους (βλεπε Stomp)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

Kαλά εσύ για να διαφωνήσεις με High Endα είσαι ικανός να προτείνεις και κόρνα. :143:

Κατά τα άλλα κάτι Adam και κάτι Marten είναι ανέκδοτα μπροστά στα Tidal όπως και οποιοδήποτε άλλο ηχείο στο πλανήτη γη.

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

Κατά τα άλλα κάτι Adam και κάτι Marten είναι ανέκδοτα μπροστά στα Tidal όπως και οποιοδήποτε άλλο ηχείο στο πλανήτη γη.
καλα εκανες και αφησες καποιο περιθωριο μηπως βρεθει τιποτε αλλο αντιστοιχο σε καποιο αλλο πλανητη......

Reaction score
4

Πολλές διαφωνίες βλέπω σε αυτό το thread και δεν μου αρέσει ! :410:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Πολλές διαφωνίες βλέπω σε αυτό το thread και δεν μου αρέσει ! :410:
Μα αν δεν ειχε διαφωνιες πως θα ηταν ενδιαφερον??:138::136: