- Reaction score
- 2.852
75" και μπατζετ οπως εγραψα καπου στα 1500 αλλα δε βιαζομαι.
Θα κοιτουσα την Q90 του 2020 στα 2200. Σε καμία περίπτωση η φετινή q70 δεν είναι καλύτερη της q90 (ουτε κατα διανοια).Samsung QLED QE75Q70AA 75" (2200)
VS
Sony KD-75XH9096 Smart 4K UHD 75" (1800)
VS
ή κάποια άλλη κοντά στα 2000
παίζει πάνω από 10 ώρες τι μέρα σε φωτεινό γενικά περιβάλλον και κυρίως από Η/Υ
Γενικά εγώ είμαι σαμσουνακιας και δουλεύω πολύ το smartthings.Καλησπέρα φίλε Νάσο,
Για την επιλογή σου για 75άρα τηλεόραση θα με βρεις απόλυτα θετικό.
Αν θέλεις μια TV και για παιχνίδια, θέλω να σε ενημερώσω ότι και οι δυο παίζουν 120hz στα 1080p ενώ στα 4Κ στα 60hz
αν δε κάνω λάθος οι νέες Nano της LG παίζουν στα 4Κ.
Αν δε σε πειράζει ..... και σαν Σονάκιας που είμαι εγώ θα σου πρότεινα τη SONY.
Καμιά τηλεόραση δεν σου δίνει το αίσθημα του κινηματογράφου όπως οι προβολείς, όσο μεγάλη και αν είναι. Έτσι και εγώ πήρα 75tv με το ίδιο σκεπτικό αλλά δεν. Θα σού λείψουν τα προβολιαΔεν εχω σκοπο να δωσω λεφτα που δεν τα εχω για oled, θα παω καποια στιγμη να δω του Μιχαλη απο κοντα να εχω απο πρωτο χερι αποψη, το μονο που με τρομαζει με τις τηλεορασεις οι συχνες βλαβες που διαβαζω και κατι κουφα με παραλαβες που μετα δεν βγαζεις ακρη κι εχω αγχωθει, μετα ααπο εικοσι χρονια βιντεοπροβολης και μηδεν βλαβες τρεμω την αλλαγη αλλα κουραστηκα με τις μετακομισεις και εγκαταστασεις, πτωσεις φωτεινοτητας κι αλλαγες λαμπων, συσκοτισεις, κοντραστ, οθονες η βαψιματα τοιχων και λεω να γυρισω σε tv.
Ελεγα για 4Κ laser projector, αλλα οι μη native 4K με xpr θολωνουν κι εχω συνηθισει την ευκρινεστατη εικονα του ινφοκους οποτε μαλλον η τηλεοραση ειναι μονοδρομος
85 ιντσες 9096 κοντά στα 2500 είχε τελευταία φορά που έψαξα.Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι τώρα έχω entry μοντέλο 65αρα και μήπως να πήγαινα σε 82-85 για να καταλάβω διαφορά.
Απόσταση 2.7 μέτρα
εδώ είναι το όλο θέμα, αν μπορούσα να την είχα αποκλειστικά για μένα θα πήγαινα σε oled.Αν δε θέλεις bleed-bloom παίρνεις μία Oled αλλά είναι ακριβές.
Αν δε θέλεις burn in παίρνεις μία LCD-LED
επιμένεις σε sony?85 ιντσες 9096 κοντά στα 2500 είχε τελευταία φορά που έψαξα.
Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις γιατί. Το μόνο θέμα που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι οι γωνίες θέασης αλλά όπως είναι ο χώρος σου αυτό δεν έχει κάποια σημασία. Ουσιαστικά το local led dimming είναι από τα καλύτερα εκεί έξω μόνο για την q80t και πάνω θα πήγαινα σε Samsung. Εσύ μιας και βλέπεις και ταινίες σε σκοτεινό δωμάτιο καλύτερα στη Sonyεπιμένεις σε sony?