Αγορά νέας TV 55`

haf

Reaction score
13
Καλησπέρα

θέλω να αναβαθμίσω την τηλεόραση μου και ψάχνω για 55αρα για θέαση συνδρομητικής κυριως.

Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς έχω καταλήξει σε αυτό το μοντέλο OLED55G56LS
Μπορώ να έχω τις προτάσεις σας ανεξαρτήτου μάρκας με μέγιστο budget 1500euro

Reaction score
2.640
Δικα σου ειναι τα λεφτα και οτι θες τα κανεις αλλα εγω για 55αρα τηλεοραση (και συγκεκριμενα για τον δικο σου χωρο με την τηλεοραση και τη θεση ακροασης/θεασης εκει που ειναι) δεν θα εδινα 1500ευρω το 2026 μακαρι να ειχε και διαστημικη τεχνολογια κατευθειαν απο τη NASA.

Θα ξανασκεφτομουν την κατανομη του μπατζετ TV + ηχοσυστημα (1500+1500=3000€) και θα πηγαινα σε μια MiniLED που ειναι αρκετα κοντα στις OLED με αρκετα μικροτερο κοστος και θα εβαζα στα υποψηφια ηχοσυστηματα και το Sony Bravia Theatre Quad με το SW5 sub της Sony (1700€+600€ ηχοσυστημα + 650€+80€ επεκταση εγγυησης για TV).

Ενδεχομενως να εδινα τα 1500€ αν επροκειτο για τηλεοραση της LG του 2026 με υποστηριξη Dolby Atmos FlexConnect με το σκεπτικο να παρω και ηχεια Dolby Atmos FlexConnect και να φτιαξω ηχοσυστημα που δεν θα ξεπερνα το συνολικο μπατζετ των 3000€ αν και απο οτι ειδα, χωρις την ηχομπαρα υποστηριζει μονο μεχρι 4 επιπλεον μεγαφωνα συμπεριλαμβανομενου του subwoofer οποτε σε περιπτωση που θελησεις να το αναβαθμισεις στο φουλ μελλοντικα δεν θα αποφυγεις την ηχομπαρα.

Last edited:

Reaction score
2.640
Ποια τηλεόραση προτείνεις;
Δεν σου προτεινω καμια. Απλα λεω τι θα εκανα εγω.
Εγω θα αγοραζα ειτε την TCL MiniLED που εβαλα στον απο πανω συνδεσμο στα 650€ ειτε μια MiniLED Sony αν επαιρνα για ηχοσυστημα το Sony Bravia Theatre Quad (1799€ τελικα και οχι 1700 που εγραψα πιο πανω, +600€ το sub) οχι γιατι ειναι απαραιτητο να ειναι Sony η τηλεοραση αλλα μονο για να υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμαστει η δυνατοτητα του Quad να χρησημοποιει και την τηλεοραση σαν κεντρικο ηχειο. Αυτο μπορει να βοηθα μπορει και οχι. Δεν θα βασιζομουν πανω του παντως και η αληθεια ειναι οτι το ηχοσυστημα της Sony τα καταφερνει μια χαρα και χωρις την βοηθεια της TV.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.612
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas