Αγορά SLR

Reaction score
3
καλησπέρα παίδες, τελικά η απόφαση πάρθηκε κ λέω επιτέλους να προχωρήσω στην αγορά μιας φωτογραφικής.
Η υποψήφια είναι η νικον d3100 κ αυτό δίοτι την πρότεινε ένας φίλος σαν καλή αγορά σε σχέση τιμής-προιόντος.
σε επίπεδο φωτογραφίας είμαι nood ( με μηχανές φίλων :105: ) άλλα με διάθεση να μάθω γαιτί μου αρέσει πααρα πολυ.
όπως καταλαβαίνετε το μπατζετ είναι μαχ 500ευρό κ αυτό γιατι βρήκα την μηχανή σε κάποια μαγαζιά απο 470 έως κ κάτι παραπάνω απο 500 μαζί με κάποια δώρα του τύπου τσάντα κ τρίποδο τα οποία ειναι βασικός εξοπλισμός κ ένα επιπλέον έξοδο που πρέπει να γίνει..
βασικά ήθελα τη γνώμη σαν για την αγορά τόσο για την σηγκεκριμένη μηχανή όσο κ για οποιαδήποτε άλλη προταση μέσα στο μπατζετ (με τα του βασικού εξοπλισμου αν γίνεται ).

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορά SLR

καλησπέρα, τελικά πήρα τη μηχανή κ εδώ και καμιά εβδομάδα ''παίζω'' και μαθαίνω...!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όταν επιλέγω στην ταχύτητα του κλείστρου το bulb πρέπει να κρατάω το κουμπί πατημένο όση ώρα θέλω,ενώ απ ότι θυμάμαι απο μια νικον ενός φίλου πατούσες μια το κουμπι για να αρχίσει να τραβάει κ μια μετα για να σταματήσει χωρίς να το εχεισ συνέχεια πατημένο... έψαξα το μενου και στο εγχειρίδιο μήπως αλλάζει με κάποια ρύθμιση αλλα δε βρήκα τπτ... μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος??

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.346
ελπιζω (ειμαι σιγουρος δηλαδη..) να εμεινες ευχαριστημενος με τη μηχανη.

το bulb στις νικον δουλευει ετσι ακριβως οπως το λες, το κρατας πατημενο δηλαδη, μεχρι να το αφησεις μενει το κλειστρο ανοικτο.

δε νομιζω να αλλαζει αυτο παντως.

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορά SLR

φίλε Γιάννη πρώτον ευχαριστώ για την απάντηση και δεύτερον είμαι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος με τη μηχανή, κι αν και ακόμη δοκιμάζω και μαθαίνω όπως έιπα παραπάνω νομίζω οτι (απαντώντας κ σε ένα αλλο thread ) ίσως τελικά να συμβάλλει και λίγο ο εξοπλισμός- μηχανή στο να... ''κάνει'' τον φωτογράφο....!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.