- Reaction score
- 0
Καλησπέρα παιδιά
ενδιαφέρομε και εγώ για μια νέα τηλεόραση. τώρα είμαι με μια 32αρα sony KDL-32D3000 . απόσταση περiπου 3.5 - 4 μετρά, σχεδόν καθόλου τηλεοπτικό πρόγραμμα (κάνα free αθλητικό ίσως μόνο) άλλα mkv (720 μέχρι τώρα) mp4 (tv σειρές), dvd. είναι συνδεδεμένη με home theater και home theater pc και σκέφτομαι και αγορά ps3,οπότε ο media player τις tv ερχεται σε δεύτερη μοίρα
αν και κάλο θα ήταν να παίζει Mp4 mkv gr srt.
θα σκεφτόμουνα 50 με 55 ιντζες
θα ήθελα 3x hdmi, smart tv, wifi και passive 3d
το δύσκολο της υπόθεσης.... budget κάνα 1000
δίπλα στην tv υπάρχει ένα παράθυρο και φοβαμαι λίγο για αντανάκλασης
γενικά βλέπω tv με ανοιχτό κρυφό λευκό φωτισμό από λάμπα φθορίου και πιο σπάνια σε σκοτάδι
δεν γίνετε για κάποιο λόγο αυτό απλά έχει τύχη και το έχω καθιερώσει έτσι πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να
αλλαξει αυτή η συνήθεια για καλύτερα αποτελέσματα στην θέαση...
α επισης όπως είπα σκεφτομαι για αγορά ps3 και τo game style θα είναι τύπου god o war, batman arkham trilogy, όχι τόσο fps
το αναφέρω για να ληφθεί υπόψη το θέμα lag.
ενδιαφέρομε και εγώ για μια νέα τηλεόραση. τώρα είμαι με μια 32αρα sony KDL-32D3000 . απόσταση περiπου 3.5 - 4 μετρά, σχεδόν καθόλου τηλεοπτικό πρόγραμμα (κάνα free αθλητικό ίσως μόνο) άλλα mkv (720 μέχρι τώρα) mp4 (tv σειρές), dvd. είναι συνδεδεμένη με home theater και home theater pc και σκέφτομαι και αγορά ps3,οπότε ο media player τις tv ερχεται σε δεύτερη μοίρα
αν και κάλο θα ήταν να παίζει Mp4 mkv gr srt.
θα σκεφτόμουνα 50 με 55 ιντζες
θα ήθελα 3x hdmi, smart tv, wifi και passive 3d
το δύσκολο της υπόθεσης.... budget κάνα 1000
δίπλα στην tv υπάρχει ένα παράθυρο και φοβαμαι λίγο για αντανάκλασης
γενικά βλέπω tv με ανοιχτό κρυφό λευκό φωτισμό από λάμπα φθορίου και πιο σπάνια σε σκοτάδι
δεν γίνετε για κάποιο λόγο αυτό απλά έχει τύχη και το έχω καθιερώσει έτσι πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να
αλλαξει αυτή η συνήθεια για καλύτερα αποτελέσματα στην θέαση...
α επισης όπως είπα σκεφτομαι για αγορά ps3 και τo game style θα είναι τύπου god o war, batman arkham trilogy, όχι τόσο fps
το αναφέρω για να ληφθεί υπόψη το θέμα lag.