Αν δεν κάνω λάθος,χρησιμοποιείς ένα προϊόν παραπλήσιας φιλοσοφίας.Το ειχα δανειστεί πριν από μερικούς μήνες όμως δεν αποδείχθηκε ανταγωνιστικό.Παη να παραλάβει τα symbosium!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αν δεν κάνω λάθος,χρησιμοποιείς ένα προϊόν παραπλήσιας φιλοσοφίας.Το ειχα δανειστεί πριν από μερικούς μήνες όμως δεν αποδείχθηκε ανταγωνιστικό.Παη να παραλάβει τα symbosium!
Σωστά φίλε ΠΑΗ χρησιμοποιώ 4 διαφορετικά προιόντα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω (όπως και εσύ)Αν δεν κάνω λάθος,χρησιμοποιείς ένα προϊόν παραπλήσιας φιλοσοφίας.Το ειχα δανειστεί πριν από μερικούς μήνες όμως δεν αποδείχθηκε ανταγωνιστικό.
Τότε δεν έχεις υπ' οψιν σου τις βάσεις που χρησιμοποιούν κάτοχοι πανάκριβων πικαπ(και μέλη).Σωστά φίλε ΠΑΗ χρησιμοποιώ 4 διαφορετικά προιόντα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω (όπως και εσύ)
View attachment 356507 View attachment 356508
View attachment 356509
View attachment 356510
Από τα 4 παραπάνω θα έλεγα ότι οι διαφορές είναι τόσο αμελητέες που δεν αξίζει τον κόπο κάποιος να επενδύσει ιδιαίτερα (πέρα από την χαρά του παιχνιδιού). Θα επέλεγα μάλλον με καθαρά κρητήρια την Nasotec, έχει μια λογική η τεχνική που ακολουθούν για την απομονωση η οποία όμως δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με τα iso acoustics που έχω σε άλλη συσκευή. Θα πήγαινα στο πιο φθηνό που είναι το vibrofon το οποίο επίσης βάζοντας το ηχείο κατευθείαν σε βάση ή πάνω στο vibrofon δεν άκουσα καμία διαφορά. Να αναφέρω σε αυτό το σημείο (επέιδη είμαι κι πικαπάκιας) ότι το SME πικάπ που έχω και δεν εδράζεται σε κάποιο από τα παραπάνω προιόντα , έχει την καλύτερη απομόνωση από οποιαδήποτε βάση ή isolation feet που έχω δοκιμάσει. Η κατασκευή όταν ειναι μελετημένη είναι καλύτερη από οποιαδήποτε πατέντα.
Γρανίτης πάνω στο έπιπλό και μια χαρά. Οι πανάκριβες βάσεις όπως και τα πόδια όπως και τα λοιπά περιφεριακά (γι αυτό λέγονται περιφεριακά) είναι περισσότερο για παιχνίδι.Τότε δεν έχεις υπ' οψιν σου τις βάσεις που χρησιμοποιούν κάτοχοι πανάκριβων πικαπ(και μέλη).
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμμία κατασκευή που να μην ωφελείται από μια πολύ καλή βάση.
Η πιο σωστή χρήση λέξης που θα μπορούσες να κάνεις.φιλοσοφίας
Χωρίς πρόθεση να διαταράξω την ωραία ατμόσφαιρα σημειώνω ότι εάν το πλατώ έχει δικό του σύστημα ανάρτησης ενδείκνυται η τοποθέτηση του πάνω σε ράφι που δεν θα λειτουργούσε με πρόσθετη δική του αλλά με απόσβεση υψηλής μάζας. Όσο θυμάμαι κατά την ενασχόληση με τα δικά μου πικάπ αυτό γινόταν για ν'αποκλείονταν φαινόμενα αλληλεπίδρασης ως προς τις ιδιαίτερες συχνότητες συντονισμού για καθεμία από τις εμπλεκόμενες αναρτήσεις.Τότε δεν έχεις υπ' οψιν σου τις βάσεις που χρησιμοποιούν κάτοχοι πανάκριβων πικαπ(και μέλη).
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμμία κατασκευή που να μην ωφελείται από μια πολύ καλή βάση.