Αγορά tv box

Reaction score
3.144
Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω να αγοράσω TV box (android) .
Δε ζητάω πολλά, θέλω να το συνδέσω στη TV για Netflix,eon TV, tidal,Spotify, apple TV.
Να μην έχει κολλήματα και να κρατήσει μερικά χρόνια. Το προηγούμενο που είχα, έχουν τελειώσει οι αναβαθμίσεις του εδώ και πολύ καιρό, έχει παλιό android. 4k αν γίνεται, hdmi,wifi,Bluetooth,ethernet.
Γύρω στα 80 ευρώ, αν αξίζει το συζητάμε και για παραπάνω. Απλά εύχομαι το box αυτό μετά από 1 χρόνο να λαμβάνει αναβαθμίσεις.....
Υποσημείωση: αν δεν έχει λειτουργικό android και έχει κάτι άλλο αξιόπιστο που δίνει αναβαθμίσεις,το συζητάμε,αρκεί να έχει store να κατεβάζω τις εφαρμογές.

Last edited:

Reaction score
1.580
Νομιζω το nvidia tv είναι μονόδρομος. Δε γνωρίζω αν εχει βγει νεώτερο του 2019 αλλα σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις στην τιμή που αναφέρεις...

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.945
Εγώ πήρα πρόσφατα το Mi Box S gen 3.

Για τα 57 ευρώ του, δεν νομίζω ότι θα σε δυσαρεστήσει. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε σημεία; Ναι.

Αλλά κάνει όλα αυτά που θες, έχει γενικά υποστήριξη (η σειρά Mi Box S κυκλοφορεί πολλά χρόνια και ακόμα και η πρώτη γενιά παίζει απροβλημάτιστα) και συμφέρει.

Αν θες το "κάτι παραπάνω", θα κοιτούσα προς Google Streamer 4K.

Reaction score
1.580

Για τα 57 ευρώ του, δεν νομίζω ότι θα σε δυσαρεστήσει. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε σημεία; Ναι.

Αλλά κάνει όλα αυτά που θες, έχει γενικά υποστήριξη (η σειρά Mi Box S κυκλοφορεί πολλά χρόνια και ακόμα και η πρώτη γενιά παίζει απροβλημάτιστα) και συμφέρει.

Νομίζω ζήτησε ethernet και αν δε κάνω λάθος το Mi δεν υποστηρίζει παρα μόνο Wifi

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.945
Νομίζω ζήτησε ethernet και αν δε κάνω λάθος το Mi δεν υποστηρίζει παρα μόνο Wifi
Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Κι εγώ στο gen 1 είχα ethernet adapter, αλλά στο 3 τώρα δεν τον έχω βάλει καν (παρόλο που δεν χρησιμοποιώ τη USB, ούτε τον αντάπτορα). Δεν προσφέρει κάτι για τη χρήση που έχει ένα tv box, ψυχολογικό είναι μόνο.

Reaction score
3.144

Θα το δοκιμάσω! 2gb μνήμη λες αρκει; οπτική εχει;

Reaction score
7.058
Xiaomi......αν χρειαστεί ethernet και extra usb ports,ένας αντάπτορας. Επώνυμο,με ενημερώσεις,αξιόπιστο (όχι τέλειο.....) και το πιο βασικό ,πολύ προσιτό.

Reaction score
3.144
Xiaomi......αν χρειαστεί ethernet και extra usb ports,ένας αντάπτορας. Επώνυμο,με ενημερώσεις,αξιόπιστο (όχι τέλειο.....) και το πιο βασικό ,πολύ προσιτό.
Τι adaptor;
Πάντως οι Κινέζοι τσιφουτηδες.. οκ για ethernet,μα και οπτικη; και 2 gb μονο;
Είδα και το max 5 που θα βγάλει,ούτε αυτό ethernet,οπτική...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.307
Το nvidia shield tv pro , αλλά νομίζω δεν έχει οπτική , έχει usb, hdmi.
Δέχεται ενημερώσεις ακόμα , είναι android έχει ethernet .

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.945
Θα το δοκιμάσω! 2gb μνήμη λες αρκει;
Όχι 😆

Κοίτα, για το multitasking που θες να κάνεις σε ένα τηλέφωνο (να έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές και να περνάς από τη μια στην άλλη κάθε λίγο χωρίς καθυστερήσεις), δεν φτάνουν.

Για ένα tv box, όπου θεωρητικά χρησιμοποιείς μία εφαρμογή τη φορά και οι εναλλαγές δεν είναι τόσο πολλές ή συχνές, είσαι οκ.

Τώρα αν εσύ έχεις κάποιο συγκεκριμένο/περίεργο τρόπο χρήσης που πρέπει συνέχεια να περνάς από τη μια εφαρμογή στην άλλη, εκεί μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Για φυσιολογική χρήση, αν και δεν το λες αστραπιαίο, είναι οκ.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.968
Πέραν του Shield που έχει 1000αρα ethernet, τα άλλα έχουν είτε 100αρα, είτε καθόλου.
Δεν έχει νόημα να κυνηγάς την ethernet σε ένα TV Box, εκτός και αν streamάρεις RAW video από δικό σου server... (το οποίο δεν θα έχουν την επεξεργαστική ισχύ για να το παίξουν :D )
Πιάνουν άνετα μέσω Wi-Fi πάνω από 150Mbps... και αυτά είναι αρκετά για να κάνεις οτιδήποτε αντέχει το boxάκι (streaming από οποιαδήποτε πλατφόρμα, streaming από δικό σου in-house media server, κλπ. κλπ.)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger