Αγορά tv box

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.959
Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;

Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.

Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).
Πάρε το gen 2.........μην μπλέκεις με μετατροπείς κλπ.
Δες το προηγούμενο μήνυμά μου για το gen2. Θα παίζει πιστεύεις;

Reaction score
3.144
Εφόσον το arylic έχει HDMI in, μήπως μια πιο απλή λύση θα ήταν ένα HDMI splitter; Ώστε το ένα HDMI να πηγαίνει στο Arylic και το άλλο στην TV;

Γενικά τα splitters είναι πιο απλά και φθηνά από τα audio extractors. Και δεν υπάρχει και λόγος για audio extraction εφόσον το κάνει ήδη το arylic που το έχεις.

Ή δεν θα λειτουργούσε επειδή είναι ARC είσοδος και δεν δέχεται "κανονικό" σήμα; Πιστεύω όμως σχετικά εύκολα θα βρεις να σου δανείσει κάποιος ένα splitter για να το δοκιμάσεις (και με το υπάρχον TV box).

Είναι μια λύση και αυτό..... :)

Reaction score
3.144

Που κοίταξα τα specs του Arylic BP50 έχει HDMI ARC IN.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.609
Members