Αγορά tv box

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.550
Και πως το συνδέεις στο στερεοφωνικό σου; οπτικη δεν έχει...ούτε καν απλή έξοδο.
ΗDMI στην ΤV και αυτή στέλνει στην συγκεκριμένη soundbar. Το ίδιο θα γίνει και με ένα σύγχρονο AVP/AVR.

Reaction score
3.144
ΗDMI στην ΤV και αυτή στέλνει στην συγκεκριμένη soundbar. Το ίδιο θα γίνει και με ένα σύγχρονο AVP/AVR.
Δεν έχω soundboard, η tv επίσης παλιά. Το παλιό tv box το συνεδεα με οπτική στο arylic και από εκεί στον στερεοφωνικό ενισχυτή.

alexis

Reaction score
32.550
Δεν έχω soundboard, η tv επίσης παλιά. Το παλιό tv box το συνεδεα με οπτική στο arylic και από εκεί στον στερεοφωνικό ενισχυτή.
Αυτά τα λένε από την αρχή. :)

Δύσκολα τα πράγματα. Ίσως με κάποιον μετατροπέα που βγάζει οπτική από HDMI κάνεις δουλειά. Κάτι σαν αυτά ίσως. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.953
Ούτε η tv έχει οπτική έξοδο; Ακόμα και οι παλιές έχουν.

Αν όχι, πάρε το gen 2. Μία χαρά θα σε καλύψει. Σκέψου εγώ πήγα από το 1 στο 3 και δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Οπότε θεωρώ πως και το 2 μια χαρά θα παίζει.

Reaction score
3.144
Ούτε η tv έχει οπτική έξοδο; Ακόμα και οι παλιές έχουν.

Αν όχι, πάρε το gen 2. Μία χαρά θα σε καλύψει. Σκέψου εγώ πήγα από το 1 στο 3 και δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Οπότε θεωρώ πως και το 2 μια χαρά θα παίζει.
Το 2 έχει οπτικη;
Αυτά τα λένε από την αρχή. :)

Δύσκολα τα πράγματα. Ίσως με κάποιον μετατροπέα που βγάζει οπτική από HDMI κάνεις δουλειά. Κάτι σαν αυτά ίσως. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν.
Την hdmi τη χρησιμοποιώ για TV. Οπτικη δεν έχει η tv. Αυτή τη τηλεόραση την έχω σε ένα δωμάτιο, με βολεύει, είναι αθάνατη,πολύ καλή εικόνα.
Xiaomi TV Box Mi Box S 2nd Gen PFJ4151EU 4K UHD με WiFi USB 2.0 2GB RAM και 8GB Αποθηκευτικό Χώρο με Λειτουργικό Android και Google Assistant

Στη φωτογραφία δε βλέπω οπτικη.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.953
Ναι, έχει οπτική μέσα στην έξοδο 3.5mm. Απλά ενδεχομένως θα χρειαστείς ένα καλώδιο οπτικής διαφορετικό από αυτό που έχεις ήδη, ή αντάπτορα.

Reaction score
3.144
Ναι, έχει οπτική μέσα στην έξοδο 3.5mm. Απλά ενδεχομένως θα χρειαστείς ένα καλώδιο οπτικής διαφορετικό από αυτό που έχεις ήδη, ή αντάπτορα.
Οπτικη μέσα στην έξοδο 3,5 mm; Μπήκα και στα specs και δε λέει για οπτικη.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.975
Οπτικη μέσα στην έξοδο 3,5 mm; Μπήκα και στα specs και δε λέει για οπτικη.
Ναι, έχει 3.5mm optical output. Υπάρχουν αντάπτορες στο εμπόριο για να βάλεις το υπάρχον καλώδιο σου

Reaction score
3.144
Ναι, έχει 3.5mm optical output. Υπάρχουν αντάπτορες στο εμπόριο για να βάλεις το υπάρχον καλώδιο σου
Το μάθαμε και αυτό.......
Ευχαριστώ! Μέχρι στιγμής τείνω στο xiaomi gen2. Έχεις να προτείνεις κάποιον τέτοιο adaptor?

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.953
Μπήκα και στα specs και δε λέει για οπτικη.
Ότι έχει, έχει. Αλλά διαβάζω στο reddit κάτι περίεργα ότι δεν δουλεύει όπως στο gen 1. Και ότι δουλεύει μόνο υπό συνθήκες και μόνο αν η συσκευή στην οποία είναι συνδεδεμένο το HDMI έχει αποκωδικοποιητή.

Οπότε εγώ προσωπικά δεν εγγυώμαι για το κατά πόσο θα κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θες με το gen 2, θέλει παραπάνω ψάξιμο ή δοκιμή.

Reaction score
3.144
Ότι έχει, έχει. Αλλά διαβάζω στο reddit κάτι περίεργα ότι δεν δουλεύει όπως στο gen 1. Και ότι δουλεύει μόνο υπό συνθήκες και μόνο αν η συσκευή στην οποία είναι συνδεδεμένο το HDMI έχει αποκωδικοποιητή.

Οπότε εγώ προσωπικά δεν εγγυώμαι για το κατά πόσο θα κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θες με το gen 2, θέλει παραπάνω ψάξιμο ή δοκιμή.
Αυτό δεν είναι καλό.... μα τόσο δύσκολο να βάλουν μια οπτική της προκοπης;
Ειλικρινά δε ξέρω τι box να,αγοράσω.... τι ζητάω ο άνθρωπος, μια οπτική, να μη σέρνεται και να είναι λίγο αξιόπιστο με updates...

Reaction score
3.144
Μα αφού σου πόσταραν τα παιδιά αντάπτορες από hdmi σε optical.
Έχεις δίκιο... είχα κολλήσει στο xiaomi και ξέχασα το Google Streamer..... όμως να σε ρωτήσω κάτι, όταν χρησιμοποιώ την hdmi με ανταπτορα σε οπτική, πως θα,συνδέσω τη τηλεόραση στο streamer αφού η hdmi του streamer θα χρησιμοποιειται;

alexis

Reaction score
32.550
Δεν χρειάζεται. O μετατροπέας που θα σου βγάλει οπτική δίνει και έξοδο HDMI.

Reaction score
3.144
Δεν χρειάζεται. O μετατροπέας που θα σου βγάλει οπτική δίνει και έξοδο HDMI.
Έχεις,δίκιο... τώρα το είδα...οποίο και να παρω οκ ειναι; αποτι είδα οι τιμές τους είναι σαν ένα φτηνό box.
Αυτό μου φαίνεται καλό
Anga Μετατροπέας HDMI female σε HDMI / RCA / Toslink female (371-087)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.329
Άρα 2 μετατροπείς... 2 σε 1 hdmi και hdmi σε οπτικη...
Κάτι σαν αυτο;
Andowl Μετατροπέας HDMI male σε HDMI 2x female (Q-C29)
Δεν είναι δύο μετατροπές, το ένα είναι spliter 2 in 1 , το άλλο κάνει μετατροπή σε optical αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο .
Αλλά όπως γράφτηκε και παραπάνω μάλλον δεν χρειάζεται καν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds