Αγοραπωλησίες.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.789
Καμμία σχέση αυτό που λες με τη φοροδιαφυγή των καταστημάτων , τα οποία διαθέτουν επαγγελματικό ΦΠΑ και οφείλουν να εκδίδουν τις νόμιμες αποδείξεις για το συνολικό ποσο κι όχι για μέρος αυτού.
Α όχι μεγάλε....όταν αναφέρθηκε το θέμα των αποδείξεων σε εκείνο το νήμα....ήσουν ο ζορό που ανέβασε δυο φορές μάλιστα την πλατφόρμα καταγγελιών του γκοβ.....και προέτρεπες τα μέλη να κάνουν καταγγελίες εκεί
όταν σου ανέφερα έτερο επαγγελματία ανταγωνιστή που συμμετείχε μάλιστα και στο νήμα....που κάνει ακριβώς το ίδιο αλλα κατάμαυρα...τα μάζεψες και μου τον δικαιολόγησες ότι το κάνει στα ''φιλικά'' με γελάκια

δυο μέτρα δυο σταθμά...μη χαλάμε και τα κονέ μας εκεί κάτω.... ;)

Reaction score
2.994
Α όχι μεγάλε....όταν αναφέρθηκε το θέμα των αποδείξεων σε εκείνο το νήμα....ήσουν ο ζορό που ανέβασε δυο φορές μάλιστα την πλατφόρμα καταγγελιών του γκοβ.....και παρέπεμπες τα μέλη να κάνουν καταγγελίες εκεί
όταν σου ανέφερα έτερο επαγγελματία ανταγωνιστή που συμμετείχε μάλιστα και στο νήμα....που κάνει ακριβώς το ίδιο αλλα κατάμαυρα...τα μάζεψες και μου τον δικαιολόγησες ότι το κάνει στα ''φιλικά'' με γελάκια

Εμένα γιατί μου τον ανέφερες τον έτερο επαγγελματία ;
Εγώ ουδέποτε είχα συναλλαγές μαζί του.

Στο site του gov , εσύ όφειλες να προβείς σε καταγγελία , εφόσον διέθετες τις αποδείξεις για να τον κατηγορήσεις .

daharis666

Moderator
Reaction score
81.789
Εμένα γιατί μου τον ανέφερες τον έτερο επαγγελματία ;
Εγώ ουδέποτε είχα συναλλαγές μαζί του.

Στο site του gov , εσύ όφειλες να προβείς σε καταγγελία , εφόσον διέθετες τις αποδείξεις για να τον κατηγορήσεις .
και το συνεχίσεις....κοκοκο κοκο
άρα μόλις απέδειξες ότι γνωρίζεις και κάνεις την πάπια....
ευχαριστώ :biggrin:

Reaction score
2.994
Α όχι μεγάλε....όταν αναφέρθηκε το θέμα των αποδείξεων σε εκείνο το νήμα....ήσουν ο ζορό που ανέβασε δυο φορές μάλιστα την πλατφόρμα καταγγελιών του γκοβ.....και προέτρεπες τα μέλη να κάνουν καταγγελίες εκεί

To μέλος JPAudio κατηγόρησες σε εκείνο το παλαιότερο νήμα, ότι εκείνος ήταν ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει για ΦΠΑ.
Φέρει τον τίτλο του επαγγελματία στο avatar του , τίτλο που δεν του τον έδωσα εγώ προφανώς.
Ο ίδιος αναφέρει στην υπογραφή του ότι κάνει επισκευές & αναβαθμίσεις για φίλους

Screenshot 2025-03-18 115344.jpg

1742292552485.png

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.789
ως γνωστόν....όλοι οι επαγγελματίες στο φόρουμ έχουν πινακίδα επισκευές & αναβαθμίσεις για φίλους
μισό να βάλω και εγώ...κέις κλόουζντ :biggrin:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.702
Members
38.360
Νεότερο μέλος
gerana