Αγορα μεταχειρισμένου macbook air και Authorization ID

Reaction score
3.586
Αγόρασα ενα macbook air μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση και το περιμένω να έρθει. Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με mac και θυμήθηκα ότι γενικά οι συσκευές apple δένονται με τον ιδιοκτήτη. Εγω θελω να το στήσω απο την αρχή. Πως θα μπορέσω αν δεν το έχει κάνει ο προηγούμενος να τον αφαιρέσω απο την συγκεκριμένη συσκευή και να προσθέσω το δικό μου Apple ID;

Timaras

Reaction score
2.153
Ποιες ενέργειες δηλαδή απαιτούνται?
Ένα απλό reset πρέπει να κάνει.

Reaction score
3.586
Ποιες ενέργειες δηλαδή απαιτούνται?
Ένα απλό reset πρέπει να κάνει.
Αυτό να κάνει reset. Ωστόσο έχω το εξής πρόβλημα. Εχω ενα λογαριασμό της apple που είχα συνδέσει το apple music και πριν αρχίσω το setup του air είπα να μπω στο site να δω το προφίλ μου. Αφού κάνω login αλλά και authentication με κινητό όταν φτάνει στην οθόνη που λέει για το απόρρητο και πατάω συνέχεια μου λέει ότι προέκυψε άγνωστο σφάλμα και δεν ειναι δυνατή η ολοκλήρωση του αιτήματος μου αυτη την στιγμή. Στο apple music κάνει κανονικά login. Browser ειναι ο edge. Καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτο;

Last edited:

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.476
Δοκίμασε να αλλάξεις τον edge και κάνε και έναν καθαρισμό από κουκις πρώτα.

Reaction score
3.586
Το λαπιτοπι ειναι μια χαρά. Με τον λογαριασμό μου εχω πρόβλημα. Και τωρα δεν δέχεται και το κινητό που έχω καθοτι έχω κάνει πολλές προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.333
Members
38.542