Ακουστικά μέχρι 300€

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.693
Έχω τα grado sr80 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν είναι ουδέτερα - όπως όλα τα προϊόντα του grado - αλλά πολύ αναλυτικά και ευχάριστα

Για κάτι ποιο ουδέτερο, προτείνω akg

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
818
Υπάρχει σχετικά πρόσφατο pdf της AES/EBU για το target curve που πρέπει να έχουν τα ακουστικά, το οποίο ούτε φλατ είναι, ούτε έχει σχέση με το επιθυμητό target curve στους χώρους ακρόασης.

Φιλ φρι να το δγιαβάσεις, και να βρεις ποια ακουστικά έχουν αυτή την πιστοποίηση.
Link?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
Ιδού μια εύκολη μελέτη με παραστατικές εικόνες περισσότερες από παραγράφους,που παραπέμπει κιόλας στα σχετικά έγγραφα από την AES.
http://www.juloaudio.sk/Umiestnenie_reprosustav/History of Harman Target Curve.pdf
Κι ένα κατατοπιστικό συμπλήρωμα για τους ορεξάτους:
https://www.listeninc.com/wp/media/Perception_and_-Measurement_of_Headphones_Sean_Olive.pdf

Και μια χρήσιμη απορία...Τα ακουστικά προορίζονται για σύνδεση με εξειδικευμένο ενισχυτή,ή απλώς για ακροάσεις κατευθείαν από υποδοχή laptop,κινητού,τυπική έξοδο ολοκληρωμένου κ τ τ;

Last edited:

Reaction score
6.208
Υπάρχει σχετικά πρόσφατο pdf της AES/EBU για το target curve που πρέπει να έχουν τα ακουστικά, το οποίο ούτε φλατ είναι, ούτε έχει σχέση με το επιθυμητό target curve στους χώρους ακρόασης.
πριν διαβασω τα link βαζω στοιχημα οτι τα jbl θα ειναι μεσα

Reaction score
2
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα.

Εχω τα Grado SR60 και σκεφτομαι για αναβαθμιση. Τι ακουστικα θα προτεινατε μέχρι 300€ που να ειναι "μουσικα" και ταυτοχρονα ουδετερα;
Sony MDR V6 και MDR 7506. Tα έχω και τα 2 και είναι κλασικά monitor σε πολύ καλή τιμή(γύρω στα 100-120 ευρώ) με διαχρονικό design.

Reaction score
90
τα Grado είναι treble friendly (έτσι λένε τουλάχιστον).
Τι είναι αυτό που θέλεις να είναι διαφορετικό από τα Grado?
Τα παντα βελτιωμενα
[DOUBLEPOST=1520715186][/DOUBLEPOST]
Κάτσε να σε φτιάξω:

Με τέτοιο RT60 που εχει ο καρολοστ

View attachment 91496

, ούτε τα ενεργά δεν τον σώνουν, ούτε τίποτα. Καλά κάνει και παίρνει ακουστικά.

Εντάξει Στάθη;

:lolsign:
Ειμαι σε φαση αναβαθμισης... Ας ειναι καλα ο @zakman35 και η acousticsolutions :)
[DOUBLEPOST=1520715301][/DOUBLEPOST]AKG 712 ή Sennheiser HD650?

Reaction score
240
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα.

Εχω τα Grado SR60 και σκεφτομαι για αναβαθμιση. Τι ακουστικα θα προτεινατε μέχρι 300€ που να ειναι "μουσικα" και ταυτοχρονα ουδετερα;
...για αναβάθμιση μόνο :p :)...κάποιο καλύτερο Grado αν είσαι οπαδός της εταιρίας. Ειδάλλως, αν μπορείς να βρεις τα HiFiMan HE400s.

Οντως αν σου αρεσει ο ηχος της Grado θα δυσκολετεις λιγο μεχρι να βρεις κατι άλλο!
Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις τα Flat Pads στα SR60 , θα σου δωσει πιο ισσοροπημενο ηχο!
Με μερικες μετατροπες ακομα καλυτερα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.