- Reaction score
- 4.696
Μόνο αν έχεις εθιστεί στην λαμπαδουρα.Ακουσε τον πάλαι ποτέ μουσικό!Η 803 ήταν λίγο υποτονική και βαβουριάρικη και η 12.. αδιάφορη, περισσότερο sofr από ότι θέλω.
Το αντίθετο, δεν μου αρέσει, θέλω διαφάνεια.Μόνο αν έχεις εθιστεί στην λαμπαδουρα.Ακουσε τον πάλαι ποτέ μουσικό!
Η μόνη διαφανής είναι η 2.Οι υπόλοιπες είναι προβολικες και ευφωνικές.Το αντίθετο, δεν μου αρέσει, θέλω διαφάνεια.
Θα σας ειδοποιήσουμε.Η μόνη διαφανής είναι η 2.Οι υπόλοιπες είναι προβολικες και ευφωνικές.
Ο @thva απαξιει να χρησιμοποιήσει αυτές τις λάμπες.Θελει κάτι πιο εκλεκτό.Να δω πότε θα αξιώσει ο Θεός τον thva να απαντήσει και μετά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου!!!![]()
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;Ο @thva απαξιει να χρησιμοποιήσει αυτές τις λάμπες.Θελει κάτι πιο εκλεκτό.
Eβαλες ΠΑΗΚΙ ηχορυπανση δεν γραφω τιπταΡε τι θα γίνει???
Θα ακούσει κανείς τις κιθάρες???????
Τι φοβάστε?????????
Η Επερεσία "μίλησε". Δεν σας χρειαζόμαστε Πρόεδρε (τέως).Eβαλες ΠΑΗΚΙ ηχορυπανση δεν γραφω τιπτα![]()
Μην το λες. Ο τεως παραμένει τίτλος.Οπως λέμε π.χ. τέως Βασιλεύς της Ελλάδος.Η Επερεσία "μίλησε". Δεν σας χρειαζόμαστε Πρόεδρε (τέως).
Παρακαλείται να παρέμβει ο εκπρόσωπος τύπου.Μην το λες. Ο τεως παραμένει τίτλος.Οπως λέμε π.χ. τέως Βασιλεύς της Ελλάδος.
Η Επερεσία "μίλησε". Δεν σας χρειαζόμαστε Πρόεδρε (τέως)
Να δω πότε θα αξιώσει ο Θεός τον thva να απαντήσει και μετά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου!!!![]()
Ο @thva απαξιει να χρησιμοποιήσει αυτές τις λάμπες.Θελει κάτι πιο εκλεκτό.
Γίγαντες Γιαχνί.
Αφού σου είπα όταν γράφω (ιδίως αυτό τον καιρό που βρήκα και την κούτα στο πατάρι με τα ξεχασμένα 250 cd) ακούω μουσικούλα. Τώρα ακούω John Mayall plays John Mayall της DECCA.Παρακαλείται να παρέμβει ο εκπρόσωπος τύπου.![]()
Του ΠΑΗ και εμένα μας αρέσουν οι fuzzy κιθάρες.δεν ξερω αν μπορουμε να συγκρινουμε της λαμπες που θα εβαζες σε ενα ενισχυτη κιθαρας με ενα hifi ενισχυτη. δηλ εμενα μου αρεσε λιγο η αγριαδα και το bite που ειχε με την κιθαρα η JJ, για distorted και nasty tones, αλλα δεν θα τις εβαζα σε hifi ενισχυτη. επισης η tung sol μου φανηκε λιγο μουντη και soft για παραμορφωμενη κιθαρα, αλλα γουστα ειναι αυτα, ακουστικά και αρτιστικαlesson learned; παρτε telefunken για να bridge the gap
(αυτη που λεει ο παης καλη ειναι επισης. η 803 σωστα; )
γιατι παει ωραια με μεταλ και heavy riffsεκτός αυτών που λες για τις JJ
Μα άδικο έχει ; Είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες όργανα τώρα ;γιατι παει ωραια με μεταλ και heavy riffs
mr.christos77 disapproves