γιατι οχι;Μα άδικο έχει ; Είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες όργανα τώρα ;
![]()
Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
γιατι οχι;Μα άδικο έχει ; Είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες όργανα τώρα ;
![]()
Άστον , έχει χαζέψει απο την γεύση της εξουσίας που πήρε με την επλίδα ότι θα γίνει Πρόεδρος στην θέση του Προέδρου.ΤΙ ειπες ;;;;![]()
Θα σας τακτοποιήσω πάραυτα.Άστον , έχει χαζέψει απο την γεύση της εξουσίας που πήρε με την επλίδα ότι θα γίνει Πρόεδρος στην θέση του Προέδρου.![]()
![]()
Καφέδες;Ακουστική εκπαίδευση συντελείται στα γραφεία της Υπηρεσίας μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη απο τις 10 έως 12 π.μ.
Επιβλέπων καθηγητής : ο Κος Χρήστος και Πρόεδρος μας.
Το μικρόφωνο θα του κρατάει και ρυθμίζει ο μαθητευόμενος ΠΑΗ
Καφέδες θα φέρνει ο Marlboro.
Βιντεοληψία για το αρχείο μας και upload κάποια στιγμή των μαθημάτων στο internet ο thva.
Προλογισμός : MakChem
![]()
high-end-αδικοι καφεδες θα ειναι, espressoΚαφέδες;
Τι είπες;
![]()
Με μη ανιχνεύσιμο δηλητήριο μέσα για τον Πρόεδρο.high-end-αδικοι καφεδες θα ειναι, espresso![]()
Τώρα που το σκέφτομαι , άσε θα πηγαίνω εγώ τους καφέδες, ανέλαβε εσυ το βιντεοληπτικό υλικό.Καφέδες;
Τι είπες;
![]()
Τώρα κονομήσαμε.Αυστηρή κριτική των πεπραγμένων, εγχειρήματος και της προσπάθειας John "the hammer" Markou.
![]()
![]()
Ηχητικά τα μαθήματα κάθε Πέμπτης θα κλείνουν το δίδυμο με ΠΑΗ Flying V κιθάρα (ιδανική για garage punk ήχο) και fuzz pedal της επιλογής του συνδεδεμένο σε λαμπάτο ενισχυτή και Mαrlboro στο τραγούδι.Τώρα κονομήσαμε.![]()
Ηχητικά τα μαθήματα κάθε Πέμπτης θα κλείνουν το δίδυμο με ΠΑΗ Flying V κιθάρα (ιδανική για garage punk ήχο) και fuzz pedal συνδεδεμένο σε λαμπάτο ενισχυτή και Mαrlboro στο τραγούδι.![]()
Τι αναγκάστηκε να κάνει και αυτός ο κακομοίρης ο Luc Besson στο Χόλλυγουντ. Ότι μπόρεσε.
Α, σόρρυ δεν το πρόσεξα, εγω εννούσα την δεύτερη μάρκα απο τις επιλογές του (μετράω μάρκες) δηλαδή την Tung Sol.Φίλε μου thva ευχαριστώ για την τιμή να μας απαντήσεις και για τα 3 ολόκληρα λεπτά που διέθεσες από τον πολύτιμο χρόνο σου.
Γράφοντας όμως με τα χίλια, ως συνήθως, υπέπεσες σε σφάλμα και χρειάζομαι διευκρίνιση.
Η 2η λυχνία που λες ότι σου άρεσε ήταν η JJ ECC803s (επιλογή ΠΑΗ) και όχι η Tung soll 12AX7 (3η λυχνία)!!!
Παρακαλώ διευκρινίστε.
Χρήστο δεν έχεις δίκιο, του ΠΑΗ δεν ακούγονται, όπως είδες στα κομμάτια που ανεβάζει.Eβαλες ΠΑΗΚΙ ηχορυπανση δεν γραφω τιπτα![]()
Pele.Α, σόρρυ δεν το πρόσεξα, εγω εννούσα την δεύτερη μάρκα απο τις επιλογές του (μετράω μάρκες) δηλαδή την Tung Sol.
Την δευτερη JJ εξάλλου δεν την άκουσα ... την πρώτη μόnο άκουσα ... γιατί θα προχώρησα λίγο το βιντεο ... δεν το ψιλιάστηκα γιατί στον πρόλογό του λέει θα δοκίμαζε τρείς και όχι τέσσερεις λάμπες ... οπότε νόμιζα ότι ήταν all good.
Άρα σε καταγράφω υπέρ της Tung Sol, ξεκαθαρίστηκε.Α, σόρρυ δεν το πρόσεξα, εγω εννούσα την δεύτερη μάρκα απο τις επιλογές του (μετράω μάρκες) δηλαδή την Tung Sol.
Την δευτερη JJ εξάλλου δεν την άκουσα ... την πρώτη μόnο άκουσα ... γιατί θα προχώρησα λίγο το βιντεο ... δεν το ψιλιάστηκα γιατί στον πρόλογό του λέει θα δοκίμαζε τρείς και όχι τέσσερεις λάμπες ... οπότε νόμιζα ότι ήταν all good.