Ακουστική εκπαίδευση!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.059
Καλά !λάθος ακούς ούτως ή άλλως.
Δυσλειτουργία σύνδεσης ακουστικού νεύρου εγκεφάλου , αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Σαν τον μανέστρο με τα γαϊδουρινά αυτιά , ένα πράμα. :rofl: :roflmao:

Reaction score
4.713
Καλά !λάθος ακούς ούτως ή άλλως.
Δυσλειτουργία σύνδεσης ακουστικού νεύρου εγκεφάλου , αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Σαν τον μανέστρο με τα γαϊδουρινά αυτιά , ένα πράμα. :rofl: :roflmao:
Θες να γράψω πραγματικά τι άκουσα σπίτι σου και τι μου έλεγες ότι θα ακούσω;
:lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.290
Χρήστο δεν έχεις δίκιο, του ΠΑΗ δεν ακούγονται, όπως είδες στα κομμάτια που ανεβάζει.
Εδώ ο κιθαρίστας παίζει καθαρά, απαραμόρφωτα και λιτά.
Νομίζω μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου, έστω με αυτό το περιορισμένο συχνοτικά φάσμα της μεσαίας περιοχής.
Μακάρι να έβρισκα κάτι σε κλασσική μουσική ή έστω σε Jazz...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν το ακουσα ολο;) μολις ακουσα βαβουρα ΠΑΗΚΙ το εκλεισα
Ηχητικά τα μαθήματα κάθε Πέμπτης θα κλείνουν το δίδυμο με ΠΑΗ Flying V κιθάρα (ιδανική για garage punk ήχο) και fuzz pedal της επιλογής του συνδεδεμένο σε λαμπάτο ενισχυτή και Mαrlboro στο τραγούδι.
Και τι δε θαδινα να ακουσω αυτο το υπεροχο ντουετο:):rofl:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.059
Θες να γράψω πραγματικά τι άκουσα σπίτι σου και τι μου έλεγες ότι θα ακούσω;
Γιατί ? δεν σου άρεσε αυτό που άκουσες ?
Το ότι έγινε ένα λάθος σε ένα καβλώδιο , διασύνδεσης , δεν λέει κάτι .
Οτι σου είπα πως θα ακούσεις , ε! αυτό άκουσες.

Reaction score
4.084
Για να ειμαι ειλικρινης δεν το ακουσα ολο;) μολις ακουσα βαβουρα ΠΑΗΚΙ το εκλεισα

Και τι δε θαδινα να ακουσω αυτο το υπεροχο ντουετο:):rofl:
Είχες ευκαιρίες όμως όσες φορες ηλθες στην Αθήνα εξαφανιστηκες.

Reaction score
4.713
Γιατί ? δεν σου άρεσε αυτό που άκουσες ?
Το ότι έγινε ένα λάθος σε ένα καβλώδιο , διασύνδεσης , δεν λέει κάτι .
Οτι σου είπα πως θα ακούσεις , ε! αυτό άκουσες.
Δεν μου είχες πει τίποτα πριν και το ανακάλυψα ακούγοντας. Καλά έπαιζε κατά τα άλλα.

Reaction score
487
Χρήστο δεν έχεις δίκιο, του ΠΑΗ δεν ακούγονται, όπως είδες στα κομμάτια που ανεβάζει.
Εδώ ο κιθαρίστας παίζει καθαρά, απαραμόρφωτα και λιτά.
Νομίζω μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου, έστω με αυτό το περιορισμένο συχνοτικά φάσμα της μεσαίας περιοχής.
Μακάρι να έβρισκα κάτι σε κλασσική μουσική ή έστω σε Jazz...
Κύριε ΠΑΗ, όταν ο thva και ο christos77 έχουν πει τα χίλια μύρια για την μουσική σου δεν τους έκανες ANGRY!!!

Τόλμησες και έκανες σε εμένα angry???

Θα το πλερώσεις αυτό, να το θυμάσαι......... >:( 8-)

Reaction score
487
Tι σχέση έχει ωρέ κλεφτόπουλα ο overdrive ήχος ή ότι, που θα προτιμήσει ένας κιθαρίστας με το ποιο λαμπιόνι είναι καλύτερο σε ρόλο ακρόασης (ή ακόμη χειρότερα, γενικά καλύτερο);
Επίσης, για να γίνουν πιο πολύπλοκα τα πράματα... :p σε μια μίξη, όπου το πράμα θα κριθεί in context, μπορεί να βολεύει/αρέσει ακόμη και το χειρότερο για σας λαμπιόνι της δοκιμής...
Ο μουσικός αυτός έχει το συγκεκριμένο ενισχυτή και τη συγκεκριμένη κιθάρα.

Παίζει κάποιες νότες που θέλει, με τον τρόπο που θέλει.

Κάνει τεστ λυχνιών κρίνοντας ποιά από τις 4 λυχνίες, του δίνει τον επιθυμητό, για αυτόν, ήχο.

Πρότεινα να κάνουμε το αντίστοιχο τεστ και εμείς, σα να είμαστε στη θέση του.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, ωρέ κλεφτόπουλο. ;)

Reaction score
4.084
Κύριε ΠΑΗ, όταν ο thva και ο christos77 έχουν πει τα χίλια μύρια για την μουσική σου δεν τους έκανες ANGRY!!!

Μακη,οι άλλοι δύο είναι κουφοί! Πώς να θυμώσω μαζί τους;
Για σένα όμως είχα μεγάλες προσδοκίες.Διαψευσθηκαν όταν άρχισες να βάζεις λαμπομπουζουκα.

Reaction score
2.014
Με μη ανιχνεύσιμο δηλητήριο μέσα για τον Πρόεδρο. :D :D
ε οχ κιετσ.
γιατι παει ωραια με μεταλ και heavy riffs :D

mr.christos77 disapproves

τι να κανουμε ειναι αρχιτρανσμεταλοφρικουλολαμπα

Να ενα παραδειγμα. Κυριε χρηστο εμπεριεχει και μια ειδικη εκπληξη.

Last edited:

Reaction score
487
Ενημερώνεται ο κύριος marlboro ότι με βάση τη διάγνωση #181 έχει εκδοθεί για εσάς παραπεμπτικό, από την Επερεσία, για την παρακάτω απεικονιστική εξέταση :
MRI εγκεφάλου
Παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στις δέουσες ενέργειες εκ μέρου σας.
😀

Reaction score
21.651

Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην αισθάνεσαι αδικημένος και επειδή βλέπω δεν παρακολουθείς καλά τα δρώμενα της Υπηρεσίας (καλά νέος είσαι ακόμη) εγώ έχω εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια (no joke) για την μουσική του ΠΑΗ και είμαι και ο μόνος που το βάζει like στα πόστ του. Τώρα σταμάτησα καθώς είναι κουραστικό τόσα πολλά που βάζει και του είπα ότι το like μου να το θεωρεί κατα 92 % μόνιμο.

Στο κο Χρήστο επίσης βάζει πολλά angry ή πάντα απαντάει υποτιμητικά για την μουσική που βάζει με replies του.

Η κόντρα μας είναι κυρίως για τα λυχνιόνια. Αλλά του αρέσουν οι OTL , τι να συζητήσεις απο εκεί και πέρα ; :D Ξέρω τι ήχο θέλει ο ΠΑΗ έχω καταλάβει πολύ καλά απο την αρχή. Lean machine.

Τι θυμήθηκα τώρα.

Ενημερώνεται ο κύριος marlboro ότι με βάση τη διάγνωση #181 έχει εκδοθεί για εσάς παραπεμπτικό, από την Επερεσία, για την παρακάτω απεικονιστική εξέταση :
MRI εγκεφάλου
Παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στις δέουσες ενέργειες εκ μέρου σας.
😀
Θα τον στείλουμε πρώτα στον John να του κάνει ένα καθαρισμό αυτιών με τρυπάνι Νο. 8 Κοβαλτίου (HI End). Δωρεάν. Οι MRI είναι ακριβές, δεν τις δικαιολογεί η Υπηρεσία εάν πρίν δεν έχουν γίνει άλλες εξετάσεις και θεραπείες. :D:D

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.765
Ο μουσικός αυτός έχει το συγκεκριμένο ενισχυτή και τη συγκεκριμένη κιθάρα.

Παίζει κάποιες νότες που θέλει, με τον τρόπο που θέλει.

Κάνει τεστ λυχνιών κρίνοντας ποιά από τις 4 λυχνίες, του δίνει τον επιθυμητό, για αυτόν, ήχο.

Πρότεινα να κάνουμε το αντίστοιχο τεστ και εμείς, σα να είμαστε στη θέση του.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, ωρέ κλεφτόπουλο. ;)
καμιά αντίρρηση!!

τότε όμως δεν έχει σωστή κ λάθος επιλογή, διαλέγουμε απλά τον ήχο που μας αρέσει περισσότερο!

Reaction score
21.651
Ότι ήχο και να διαλέξει κάποιος και ο ίδιος που κάνει το πείραμα εάν δεν είναι η επιλογή του ΠΑΗ (η δεύτερη) είναι κουφός. :D :D

Τι περίεργο είχε η δεύτερη MakChem ; Δεν μας είπες όπως υποσχέθηκες άμα σου λέγαμε την γνώμη μας. Την είπαμε όλοι. Επειδή ήταν long plate και είναι πιο δυναμικές και με περισσότερο αέρα και για αυτό άρεσαν στον ΠΑΗ ; Απο μπάσο όμως δεν ήταν καλή, lean machine χα χα Καλό articulation (άρθρωση) όμως.

Last edited:

Reaction score
21.651
Εαν την βάλεις όμως σε ενισχυτή Hi Fi όπως σου είπα θα έχεις το πιο πιθανόν τα φαινόμενα που σου εξηγησα όπως της Telehunken , άσε που μισώ τον "αέρα" είναι ψευτικό πράγμα, δεν υπάρχει.

Εχω ξαναπεί ένας πράγματικά Hi End ενισχυτής λυχνίας κατασκευάζεται με συγκεκριμένες λυχνίες (προενισχύτριες και τελικές) που εχει στην διάθεση του (και στο μυαλό του) και πάνω τους χτίζει ο κατασκευαστής τι ήχο θέλει και τον σχεδιασμό του κυκλώματος και τα υλικά.

Όλες οι αλλαγές είναι και σου λένε ότι μπορείς να τις κάνεις έτσι για να νομίζεις εσύ ότι έχεις επιλογές και να "παίζεις".

Δεν ξέριε νομίζεις ο κατασκευαστης και ξέρουν οι aθdio people καλύτερα ; :D Τέλος πάντων για HI FI (και όχι Hi End) κατάσταση λαμπάτων ενισχυτών καλό είναι.

Μπορεί να το κάνει να είναι ντεμί ήχος με όλες αλλά τότε είναι ηθελημένο compromise απο την πλευρά του κατσκευαστή για να σου δώσει επιλογή.

Μην λέμε και τα μυστικά και κάνουμε κακό στις κακομοιρες τις λάμπες. Αρκετά υποφέρουν απο το να τις κατηγορούν άσχετοι που θα το πάρουν αυτό και θα το αναδείξουν ως άλλο ένα ελάττωμα και "κοροιδία". :D :D Να ο πΑΗ για παράδειγμα. :D Τα παραμύθια και τα αφηγήματα που δεν μεταφράζονται σε ηχητική ποιότητα που έχουν πει οι τρανζιστοράτοι τόσες δεκαετίες να δείς τι είναι. :D They "scienced" us to death. :D Έφτιαξα και άλλη λέξη.

Last edited:

Reaction score
4.084
Εαν την βάλεις όμως σε ενισχυτή Hi Fi όπως σου είπα θα έχεις το πιο πιθανόν τα φαινόμενα που σου εξηγησα όπως της Telehunken , άσε που μισώ τον "αέρα" είναι ψευτικό πράγμα, δεν υπάρχει.

Εχω ξαναπεί ένας πράγματικά Hi End ενισχυτής λυχνίας κατασκευάζεται με συγκεκριμένες λυχνίες (προενισχύτριες και τελικές) που εχει στην διάθεση του (και στο μυαλό του) και πάνω τους χτίζει ο κατασκευαστής τι ήχο θέλει και τον σχεδιασμό του κυκλώματος και τα υλικά.

Όλες οι αλλαγές είναι και σου λένε ότι μπορείς να τις κάνεις έτσι για να νομίζεις εσύ ότι έχεις επιλογές και να "παίζεις".

Δεν ξέριε νομίζεις ο κατασκευαστης και ξέρουν οι aθdio people καλύτερα ; :D Τέλος πάντων για HI FI (και όχι Hi End) κατάσταση λαμπάτων ενισχυτών καλό είναι.

Μπορεί να το κάνει να είναι ντεμί ήχος με όλες αλλά τότε είναι ηθελημένο compromise απο την πλευρά του κατσκευαστή για να σου δώσει επιλογή.

Μην λέμε και τα μυστικά και κάνουμε κακό στις κακομοιρες τις λάμπες. Αρκετά υποφέρουν απο το να τις κατηγορούν άσχετοι που θα το πάρουν αυτό και θα το αναδείξουν ως άλλο ένα ελάττωμα και "κοροιδία". :D :D Να ο πΑΗ για παράδειγμα. :D Τα παραμύθια και τα αφηγήματα που δεν μεταφράζονται σε ηχητική ποιότητα που έχουν πει οι τρανζιστοράτοι τόσες δεκαετίες να δείς τι είναι. :D They "scienced" us to death. :D Έφτιαξα και άλλη λέξη.
Το παραμύθι της λάμπας είναι αξεπέραστο.Μαλλον όχι της λάμπας.Των κατασκευαστών λαμπατων συσκευών.
Ευτυχώς όχι όλων.

Reaction score
21.651
Το παραμύθι της λάμπας είναι αξεπέραστο.Μαλλον όχι της λάμπας.Των κατασκευαστών λαμπατων συσκευών.
Ευτυχώς όχι όλων.
Τι παραμύθι να πουλήσουν οι λαμπάτοι ... τα κουκιά είναι μετρημένα, τα σχέδια λιγο πολυ γνωστά και απλά.

Εάν εννoείς για κάτι υψηλά figures μερικών "αλεξιπτωτιστών" και πρώην τρανζιστοράτων καμια φορά κατασκευαστών που είπαν να κάνουν λάμπες αλλά και των αμιγώς τρανζιστόρ εκει να δεις δεκάδες και εκατονταδες χιλιάδες ευρώ.

Και πάλι (και απλώς) κάτι τέτοιους "λαμπάτους" τους παίρνουν κάτι τρανζιστοράτοι σαν εσένα που δεν ξέρανε τι θέλανε ή το είδαν μόδα και δοκιμάζανε και τις βγάζουν άχρηστες (καθώς είναι).

Απλώς οι καλές αρέσουν στον κόσμο. που δεν είναι ρομπότ ή audio people. :D Δεν αρέσουν στους audio people και ευτυχώς. :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam