Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
491
.....................................

Θα τον στείλουμε πρώτα στον John να του κάνει ένα καθαρισμό αυτιών με τρυπάνι Νο. 8 Κοβαλτίου (HI End). Δωρεάν. Οι MRI είναι ακριβές, δεν τις δικαιολογεί η Υπηρεσία εάν πρίν δεν έχουν γίνει άλλες εξετάσεις και θεραπείες. :D:D
Τι να του κάνουν τα τρυπάνια κοβαλτιονίου...
Πρώτα MRI εγκεφάλου και μετά ηλεκτροσόκ με λαμπάτες τάσεις. :rofl: :D:p

Reaction score
21.664
Τι να του κάνουν τα τρυπάνια κοβαλτιονίου...
Πρώτα MRI εγκεφάλου και μετά ηλεκτροσόκ με λαμπάτες τάσεις. :rofl: :D:p
Ο Marlboro είναι μεγάλος θαυμαστής των λυχνιονίων.

Μήπως τον μπερδεύεις με τον ΠΑΗ ;

Reaction score
21.664
Να δω πότε θα αξιώσει ο Θεός τον thva να απαντήσει και μετά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου!!! :D
Απάντησα ... ξαναπάντησα, το ίδιο και όλοι και ακόμη περιμένουμε.

Περιμένεις ακόμη κανέναν ;

Να ξέρεις εγώ θέλω για το τι ιδιαίτερο είχε η δεύτερη JJ λάμπα .

You"ve received a second notice by the Agency. We don't take such delays lightly. :D Deal your course (Κανόνισε την πορεία σου). :D

Reaction score
491
Θα σας ενημερώσουμε εντός της ημέρας!!!

Έφαγα πολύ ώρα για να βρω τα 2 κατάλληλα κομμάτια, για τους φίλους μου. :thumbsup:

Reaction score
21.664
Θα σας ενημερώσουμε εντός της ημέρας!!!

Έφαγα πολύ ώρα για να βρω τα 2 κατάλληλα κομμάτια, για τους φίλους μου. :thumbsup:
Έχεις πάει στο καφέ αμάν στις Σέρρες ;

Reaction score
21.664
Στον κο Χρήστο θα βάζεις τέτοια.

Να το δείς Κε Χρήστο @christos77 . Έχει πληροφορίες που μπορεί ακόμη και εσυ να μην ξέρεις. Τρομερές ιστορίες κιόλας ακόμη και με τον Γιανακόπουλο στην Κόνιτσα, τη Ρόζα και 1002.

Ο φίλος μου ο Κυριάκος δίνει μαθήματα μουσικολογίας και μουσικής ιστορίας. (ειδικά για τον ΠΑΗ με τις τρείς νότες του garage και του πάνκ και γενικά της ρόκ χα χα).

Αλά φράγκα αλά τούρκα αλά γκρέκα.

Καφέ-αμάν και καφέ- σαντάν.

Εδώ στο καφέ Αμάν στις Σέρρες αυτοσχεδιάζουν λίγο χα χα, ήταν να ανέβω τα Χριστούγεννα αλλά δεν μπόρεσα.

Last edited:

Reaction score
21.664
και με τον Γιανακόπουλο στην Κόνιτσα
Τον Νίκο Φιλιππίδη στην Κόνιτσα (ιστορία ωραία που λέει ο Κυριάκος στο βίντεο) ... πως μου ήρθε ο Γιανακόπουλος στο μυαλό δεν ξέρω. Κόλλησε χα χα.

Μαζί και ο Μιχάλης Πανουσάκος ε .... 😍

Άντε Καλή Πρωτομαγιά.

Last edited:

Reaction score
4.085
Στον κο Χρήστο θα βάζεις τέτοια.

Να το δείς Κε Χρήστο @christos77 . Έχει πληροφορίες που μπορεί ακόμη και εσυ να μην ξέρεις. Τρομερές ιστορίες κιόλας ακόμη και με τον Γιανακόπουλο στην Κόνιτσα, τη Ρόζα και 1002.

Ο φίλος μου ο Κυριάκος δίνει μαθήματα μουσικολογίας και μουσικής ιστορίας. (ειδικά για τον ΠΑΗ με τις τρείς νότες του garage και του πάνκ και γενικά της ρόκ χα χα).

Αλά φράγκα αλά τούρκα αλά γκρέκα.

Καφέ-αμάν και καφέ- σαντάν.

Εδώ στο καφέ Αμάν στις Σέρρες αυτοσχεδιάζουν λίγο χα χα, ήταν να ανέβω τα Χριστούγεννα αλλά δεν μπόρεσα.

Δεν έχεις πιάσει το νόημα.Το νόημα είναι αυτές οι τρεις νότες τις οποιες οι λάμπες αυγατιζουν σε έξι.
Οι τρεις αυτές νότες είναι το αντίδοτο στην φλυαρία του όχλου των νοτων.Επιδρουν άμεσα και αποτελεσματικά.
Ο βιολιστής είναι προτιμότερο να παραμείνει στην στέγη δεμένος με μια άγκυρα ώστε να μην κινδυνεύει από τον άνεμο.

Reaction score
4.085
@MakChem σου ανταποδίδω την αφιέρωση.
Byrds δεν πρόκειται να βγουν ξανά.
The Byrds won't fly today ήταν ο τίτλος μιας συλλογης-αφιερωμα σ' αυτούς.
Σου έχω πει ότι ο Dylan που έγραψε το τραγούδι,"έκλεψε" τους στίχους μου;

Last edited:

Reaction score
21.664
Δεν έχεις πιάσει το νόημα.Το νόημα είναι αυτές οι τρεις νότες τις οποιες οι λάμπες αυγατιζουν σε έξι.
Οι τρεις αυτές νότες είναι το αντίδοτο στην φλυαρία του όχλου των νοτων.Επιδρουν άμεσα και αποτελεσματικά.
Ο βιολιστής είναι προτιμότερο να παραμείνει στην στέγη δεμένος με μια άγκυρα ώστε να μην κινδυνεύει από τον άνεμο.
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία ....

... λέει ένα Αμερικάνικο απόφθεγμα του λαού. :D Δες την σημασία του.

Εγώ την προσπάθεια μου την έκανα, βίντεο σου έβαλα και αμαρτία δεν έχω. :D

Reaction score
3.216
Για την παρέα των εφήβων των 70s & 80s.
Οι λυχνίες άρχισαν, ή είχαν ήδη αρχίσει, να παραχωρούν τη θέση τους στα transistors γερμανίου (έχουν υπέροχο χρώμα για προενισχυτές, ανώτερο της λυχνίας), καθώς και στα transistors πυριτίου.

Reaction score
21.664
Τώρα έμαθες για τα τρανζίστορ γερμανίου και την ιστορία τους απο τότε μέχρι σήμερα και τι γίνεται με αυτά ; Μάλιστα.

Έχουν και ωραίες τιμές αλλά και βατ. :D

Ρε που μπλέξαμε. Όταν εγω κοιτούσα να αγοράσω (στο τσάκ δνε το έκανα) την μόνη εταιρία μάρκα Γερμανική που έβγαζε τότε που έφτιχνα το σύστημα μου ... άλλοι ασχολούνταν με τα τρανζιστορ ψυριτίου όχι πυριτίου. :D

Last edited:

Reaction score
21.664
Οχι βέβαια !
'Εχω μεταξύ των άλλων και έναν θηριώδη προενισχυτή με transistors γερμανίου
Άλλο ο προενισχυτής μην μου κάνεις τον άσχετο τώρα εμένα.

Όταν έγραφα για όλα αυτά και ήδη είχαν περάσει και χρόνια απο τότε που είχα κανει το σύστημα μου όταν αρχισα να γράφω εδω .. με κοροιδεύανε. Ρώτα τον Bhutia, αυτός μόνο θα θυμάται γιατί είναι ο μόνος που καταλάβαινε

Reaction score
3.216
Για προενισχυτή έγραψα στο μήνυμά μου. Εκεί χρειάζεται το "χρώμα'

Όταν έγραφα για όλα αυτά και ήδη είχαν περάσει και χρόνια απο τότε που είχα κανει το σύστημα μου όταν αρχισα να γράφω εδω .. με κοροιδεύανε. Ρώτα τον Bhutia, αυτός μόνο θα θυμάται γιατί είναι ο μόνος που καταλάβαινε
Δεν θεωρείται ντροπή πλέον να σου αρέσει ο ήχος των germanium transistors.
Μην ντρέπεσαι φίλτατε

Αφιερωμένο μόνο σε εσένα

Κομματάρα !!! 🥰

Last edited:

Reaction score
21.664
Για προενισχυτή έγραψα στο μήνυμά μου. Εκεί χρειάζεται το "χρώμα'
Δεν είναι κάνενα χρώμα εκεί. Όλα τα καλά, σπουδαία, σημαντικά κλπ που κάνουν οι ενισυχτές λυχνίας , είναι στις ενισχυτριες.

Αυτά είναι παραμύθια για να πουλάνε στους τρανζιστοράτους φούμαρα. 20 % μόνο του ήχου είναι στην προενισχυση

Οπότε ακούω τέτοια καταλαβαίνω ότι κάποιος δεν ξέρει τίποτε απο λάμπες. Αυτά μου λέει και ο ΠΑΗ και όλοι χα χα.

Με έχει φτιάξει τώρα ... και θα τα ακούσεις εσύ. 😍 Άντε σταματάω δεν αντέχω άλλο. Πάνε ρώτα τον Πουτζέυς γιατί και πως δεν τις υλοποίησε χα χα. Ξέρει περισσότερα και είναι και άλλος "άνθρωπος" απο ότι νομίζετε και έχετε καταλάβει για αυτόν. Ξέρεις τι μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που ανοίγεις σε δύο γραμμές ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.135
Members
38.413
Νεότερο μέλος
Dimitrios 58274