Ακουστικα για mp3 player εως 40 ευρω

Reaction score
283
Εχω ενα mp3 player sony 2 ετων και χαλασανε τα δικα του ακουστικα.θελω να βρω ενα σετ σε ψειρες η αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι σε τιμη μεχρι 40 ευρω το πολυ.Μεχρι στιγμης χωρις να τα εχω ακουσει βεβαια εχω δειξει ενα ενδιαφερον για τα synthesizer cx300 ειναι στα 35 ευρω περιπου,στο Amazon ειναι και πιο φθηνα κανα 10ευρο.εχετε να προτεινετε κατι αλλο και αν υπαρχει γνωμη για τα παραπανω ακουστικα;ευχαριστω.

Reaction score
11.806
Τα έχει ο αδερφός μου. Έχουν ψιλό καλώδιο και θέλουν προσοχή. Του έχει κοπεί το καλώδιο ήδη 2 φορές και το έχει επισκευάσει. Αν τα προσέχεις, πάρτα.

Reaction score
283
Απάντηση: Re: Ακουστικα για mp3 player εως 40 ευρω

Τα έχει ο αδερφός μου. Έχουν ψιλό καλώδιο και θέλουν προσοχή. Του έχει κοπεί το καλώδιο ήδη 2 φορές και το έχει επισκευάσει. Αν τα προσέχεις, πάρτα.
Ευχαριστω,να ρωτησω ειναι ξεκουραστα στο αυτι;

Reaction score
2
Απάντηση: Ακουστικα για mp3 player εως 40 ευρω

Αν θες να το ψάξεις προσανατολίσου προς εξωτερικό για On line αγορά.

Απο ακουστικά Ελλάδα δεν παίζει τίποτα..... Μόνο τα senheizer αξίζουν...α! και τα AKG..

Reaction score
12
Παιδια εγω ειχα καποια της konig.. 24ευρω τα ειχα παρει και ημουν υπερευχαριστημενος, επαιζα drums και απομονωναν τελεια τον ηχο και η ποιοτητα καταπληκτικη, δεν κουραζε καθολου, δυστυχως οπως καθε ακουστικο που εχω παρει μετα απο ενα χρονο το ενα σταματησε να δουλευει. Πηγα πηρα κατι phillips διοτι στην Δραμα μονο sony και phillips ξερουμε, αντε και κανα denon, και δεν ειναι ουτε τα μισα, τσαμπα 25 ευρω. Και στο ιντερνετ τα βρηκα τα konig αλλα τα μεταφορικα ειναι γελοια, απλα δεν ασχολουμαι, καλυτερα να τα φερεις απο αμερικη...

Reaction score
65
Απάντηση: Ακουστικα για mp3 player εως 40 ευρω

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...es/Headsets/AKG-Earphones-K317-11-18-K317.htm

απλα σκοτωνουν..
καλο μπασο(θα το ηθελα λιιιιγο πιο σφικτο )δυναμη,πεντακαθαρα,καλη κατασκευη.
στο αυτι καθονται μια χαρα.τωρα αναλογως τι αυτι εχεις..
σ`αυτα τα λεφτα,νομιζω οτι δεν εχουν αντιπαλο..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney