Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.083
Ποτάνα κρίση...
Αντί για μπουζούκια Παρασκευή βράδυ μας κατάντησε να περιμένουμε την επόμενη χαριτωμενιά, σε θέμα του Avsite!:):):)

Reaction score
8.899
lol
Όλοι αγκαλιά με τους υπολογιστές κοιμηθηκαμε χθες.
:D Εγω κοιμηθηκα καποια στιγμη οταν το γήπεδο ειχε γείρει. Που να το γυρίσει λεω ο αλλος με τα λαμπιονια. Εδω έρχεται τσουνάμι:D Το πρωι μπηκα να δω το τελικο σκορ αλλα ειναι τυχερος που κλειδωθηκε γιατι ο λαμπατος θα εβαζε και στις τσέπες:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Ας όψεται που τα μπουζούκια (και τα παρελκόμενα βεβαίως, βεβαίως) όπως είπε και ο μεσιέ Meni, κοστίζουν όσο ένας ζεστός λαμπάτος 2-3 kW!
:rolleyes:

Νά 'χουμε να γκρεμίζουμε. :roflmao: :laugh: :lol:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.899
Ολα κυλούν ομαλά, μέχρις ότου κάποιος χαλιεντας να κανει το μοιραίο λαθος που θα ξυπνήσει τον......:D

Reaction score
4.708
Ο φίλος Bhutia έγραψε.....

Η ουσιαστική αγάπη για τη μουσική έγκειται στην ικανότητα απόλαυσης ενός έργου έστω και υπό αντίξοες συνθήκες,είτε κατά τη ζωντανή ακρόαση είτε κατά την αναπαραγωγή εκείνου.

Εκεί ακριβώς εδρεύει η πεμπτουσία φράσεων του τύπου ΄΄Ακούω λάθος αλλά μ'αρέσει΄΄,καθότι... Όποιος έχει ανάγκη επιλεκτικών φίλτρων για να μπορεί να του αρέσει κάτι,τότε δεν το λατρεύει ουσιαστικά υπό οιαδήποτε συνθήκη.:sneaky:

Η πραγματικότητα διαθέτει ιδιαίτερους τρόπους να ΄΄εκδικείται΄΄...Και ο πυρήνας του ζητήματος ξεπερνά το πλαίσιο της ηχητικής αναπαραγωγής,επειδή αρκετοί φρονούν και ενεργούν λες και οι όροι που διέπουν την πραγματικότητα θα ήταν στοιχεία διαπραγμάτευσης ή/και...΄΄συμφωνίας Κυρίων΄΄ σε οποιοδήποτε πλαίσιο...:sneaky:

Ε λοιπόν αυτό το ποστ μου αρεσει πολύ.... Συμφωνώ απόλυτα.

Χρειάζεται όμως μία μικρή διευκρίνηση..
Η πραγματικότητα δεν συγχωρεί και τις αυθαιρεσίες
οταν στήνουμε το σύστημα μας.
Απαιτεί απόλυτο σεβασμο στις παραμέτρους που ορίζουν τη σωστή μουσικά αναπαραγωγή.

Η φραση.... μου αρέσει, σε ότι με αφορα δεν αποτελεί άλλοθι......

Ποτέ δεν μου άρεσε η θεωρία της κολοκυθόπιτας.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ποτέ δεν μου άρεσε η θεωρία της κολοκυθόπιτας.
Σε κανεναν δεν αρεσει.
Οσον αφορα την ηχογραφημενη μουσικη ομως,η κολοκυθοπιτα ενδεχεται πολλες φορες να αφορα την ιδια την ηχογραφιση η τον ιδιο τον ηχοληπτη,κατι που φαινεται και ακουγεται ευκολα.
Και ενω ειναι αληθεια οτι η κακη αυτη ηχογραφιση ειναι δυστυχως και η "σωστη"αφου αυτη μονον υπαρχει , αυτη λοιπον απο μονη της δινει αναποφευκτα και το δικαιωμα σε καποιον που πληρωσε για να την αγορασει και να την ακουσει,να επεμβει με καποιο τροπο ωστε να τον ικανοποιει περισοτερο.Κακως ? Ισως. Το κακο ομως ξεκινησε απο την ιδια την κακη "σωστη" ηχογραφιση και τον κακο "ειδικο" ηχοληπτη.
Τα πιο πανω δεν αναιρουν την αναγκη ενος καλου συστηματος,χωρου κλπ.
Επισημαινουν την αναγκη της οσο το δυνατον πιο πιστης ηχογραφισης διοτι χωρις αυτην δεν υπαρχει πιστη αναπαραγωγη και ισως , ουτε αναγκη αποκτησης ενος καλου συστηματος τελικα. Πολλα συστηματα σαφως και εχουν δυνατοτητες,πολυ μεγαλυτερες απο πολλες ηχογραφισεις.
Τις καλες ηχογραφισεις,λιγο πολυ ολοι τις χαιρομαστε.

Reaction score
4.708
Εκ του αποτελέσματος κρίνονται αυτά....
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι που θα αρέσει μόνο σε εσένα.
Υπάρχει κάποιο όριο αντικειμενικά σωστής αναπαραγωγής.
Είναι σαφές αυτό.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Εκ του αποτελέσματος κρίνονται αυτά....
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι που θα αρέσει μόνο σε εσένα.
Υπάρχει κάποιο όριο αντικειμενικά σωστής αναπαραγωγής.
Είναι σαφές αυτό.
Δεν μιλησα για την αντικειμενικα σωστη αναπαραγωγη.Σ'αυτο συμφωνουμε.
Μιλησα για την αντικειμενικα κακη ηχογραφιση.Και αυτη σαφως κρινεται εκ του αποτελεσματος.

Reaction score
4.708
Εννοώ ότι αν θες να επέμβεις και να κάνεις διόρθωση ειτε με εκουαλαιζερ
ειτε με ένα σύστημα που συγχωρεί - βλέπε υψηλές συχνότητες

Αυτό θέλει γνώση και εμπειρία , πρέπει να πηγαίνει μέχρι ένα σημείο
και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Το οποίο δεν θα πρέπει να ικανοποιεί μόνον εσένα.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Εννοώ ότι αν θες να επέμβεις και να κάνεις διόρθωση ειτε με εκουαλαιζερ
ειτε με ένα σύστημα που συγχωρεί - βλέπε υψηλές συχνότητες

Αυτό θέλει γνώση και εμπειρία , πρέπει να πηγαίνει μέχρι ένα σημείο
και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Αν μιλας για καποιον που θα το κανει αυτο στο σπιτι του με το συστημα του και για τα γουστα του, δεν νομιζω να χρειαζεται γνωση και εμπειρια διοτι ο σκοπος του δεν ειναι να διορθωσει αντικειμενικα ενα "λαθος" αλλα να απολαυσει την μουσικη οπως του αρεσει.
Δεν εχω καμια αντιρρηση αν καποιος θελει να εχει ενα "αλανθαστο" συστημα σε σωστο χωρο.Ξερω ομως οτι μια κακη ηχογραφιση την καταλαβαινει οτι ειναι κακη.Κι αν απολαμβανει μια κακη ηχογραφιση,ειμαι βεβαιος οτι μια καλυτερη θα την απολαυσει και θα την εκτιμησει ακομη περισοτερο.

Reaction score
4.708
Δεν νομιζω οτι διαφωνούμε κάπου....
Αν εξαιρέσεις το εκουαλαιζερ.....

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν νομιζω οτι διαφωνούμε κάπου....
Αν εξαιρέσεις το εκουαλαιζερ.....
To ξερω οτι δεν διαφωνουμε.
Αν ολα ειχαν να κανουν με το balance,το equalizer δεν θα ηταν κακη λυση.Αλλα δεν ειναι μονον αυτο. Αρα δεν διαφωνουμε ουτε σ'αυτο :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr