Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Ελα λοιπόν σπίτι να μου πεις τη γνώμη σου, όπως ζήτησα και από το Λουκα Στεφανίδη να ερθει να μου πει την δική του και όπως ζήτησα από τον Βασίλη Τσαντουλή να επικεφτώ το χώρο του να του πω από κοντά και μετά από ακρόαση, τη δική μου γνώμη...

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ... :126:

και τα ML, ΔΕΝ στήνονται ετσι!!!
Εγώ έχω να σου προτείνω κάτι άλλο....
Κάνε μια κάτοψη του δωματίου σου και στείλε το στην εταιρεία των ηχείων που έχεις για συμβουλές.
Λες να σου προτείνουν το ίδιο ?

Ο τρόπος και ο χώρος που είναι στημένα είναι ενάντια σε βασικές αρχές...

Reaction score
3
Ελα λοιπόν σπίτι να μου πεις τη γνώμη σου, όπως ζήτησα και από το Λουκα Στεφανίδη να ερθει να μου πει την δική του και όπως ζήτησα από τον Βασίλη Τσαντουλή να επικεφτώ το χώρο του να του πω από κοντά και μετά από ακρόαση, τη δική μου γνώμη...

Πρόεδρε αφού τα ML δεν στήνονται έτσι γιατί να χάσετε τον χρόνο σας επισκεπτόμενος τον συγκεκριμένο χώρο.:126:

Reaction score
59
Πρόεδρε αφού τα ML δεν στήνονται έτσι γιατί να χάσετε τον χρόνο σας επισκεπτόμενος τον συγκεκριμένο χώρο.:126:
Φίλε μην απορείς, γιατί και τα δικά μου ήξερε πώς ήτανε στημένα και σε διάστημα 14 ετών που με επισκέφτηκε 2 φορές, τα ηχεία μου δεν άλλαξαν θέση και ήταν ακριβώς στην ίδια θέση. Είχε και φωτογραφίες. Τη μια τα θαύμαζε, την άλλη τα έφτηνε και μάλιστα τη δεύτερη φορά τα άκουσε με πολύ καλύτερα συνοδά μηχανήματα!!
Δεν χάνει το χρόνο του. Έχει το σκοπό του. Η 'φιλική προσέγγυση' πιάνει καλύτερα τόπο.
Κα να σας πω τα νεώτερα, η Soundlab που αντιπροσωπεύω και κατά τον συγκεκριμένο 'κύριο' είμαι "ανεπαρκέστατος" γιατί με την επίσκεψή του είδε πόσο άσχετος είμαι ως προς τη τοποθέτηση των ηχείων, η Soundlab λοιπόν έπεσε σε βαρύ προβληματισμό και σκέφτεται να τον προσλάβει ειδικό επί του στησίματος των ηχείων της ανα τον κόσμο!! Λ.Σ.

Reaction score
313

...η Soundlab έπεσε σε βαρύ προβληματισμό και σκέφτεται να τον προσλάβει ειδικό επί του στησίματος των ηχείων της ανα τον κόσμο!! Λ.Σ.
Μη μΕ το λες! :111:

Apisteftable! :131:

Reaction score
59
Αγαπητέ Timbre καλώς που το αναφέρεις γιατί η Soundlab λειτουργεί ακριβώς έτσι. Είναι πολλές οι φορές που ζητώ και οι πελάτες μου μού στέλνουν κατόψεις για την καλύτερη επιλογή και μοντέλου ηχείων καθώς και τοποθέτησής τους στο χώρο τους.
Άσχετα αν εγώ είμαι σούπερ άσχετος και δεν ξέρω πώς να τοποθετώ τα δικά μου στο χώρο μου. Αυτό δεν το συζητάμε. Λ.Σ.

Reaction score
313

...Άσχετα αν εγώ είμαι σούπερ άσχετος και δεν ξέρω πώς να τοποθετώ τα δικά μου στο χώρο μου. Αυτό δεν το συζητάμε. Λ.Σ.
Ωραία...είμαστε δύο!
Άλλος κανείς;
Για περάστε, για περάστε...μοιράζουμε τίτλους "ασχετοσύνης"...:116:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Ωραία...είμαστε δύο!
Άλλος κανείς;
Για περάστε, για περάστε...μοιράζουμε τίτλους "ασχετοσύνης"...:116:
να μπω κι εγώ; εγώ μπερδεύτηκα και τα'βαλα στο αμαξι αντί για το σπίτι :138:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

να μπω κι εγώ; εγώ μπερδεύτηκα και τα'βαλα στο αμαξι αντί για το σπίτι :138:
Ρε γκλόμπαλ...τρεις κατηγορίες πιο πάνω, βρίσκεσαι...:136:

Reaction score
3
Αγαπητέ Timbre καλώς που το αναφέρεις γιατί η Soundlab λειτουργεί ακριβώς έτσι. Είναι πολλές οι φορές που ζητώ και οι πελάτες μου μού στέλνουν κατόψεις για την καλύτερη επιλογή και μοντέλου ηχείων καθώς και τοποθέτησής τους στο χώρο τους.
Άσχετα αν εγώ είμαι σούπερ άσχετος και δεν ξέρω πώς να τοποθετώ τα δικά μου στο χώρο μου. Αυτό δεν το συζητάμε. Λ.Σ.
Μα και αυτή τώρα είναι σοβαρή εταιρεία?
Να μην βοηθήσει τον αντιπρόσωπό της στο στήσιμο των ηχείων και να τον αφήσει στην καλή προαίρεση του προέδρου?
τς,τς,τς,τς,τς.............:144:

Reaction score
59

Εμένα μου ζήτησε να πάω στην Αθήνα γιατί εκί θα έχω την ευκαιρεία να ακούσω πολλά σούπερ συστήματα, γιατί όπως θα ξέρετε ζώντας στη Σαλονίκη στην 'επαρχία' δεν θα έχω και πολλές εμπειρίες. Και μάλιστα το σκοινί το τρ΄βηξε τόσο πολύ που θα με πήγαινε και στο Μέγαρο για αν ακούσω ζωντανή μουσική. Φυσικά αφού είμαι ένας κακομοίρης επαρχιώτης. Μάλιστα δε το παρατράβξε όταν με κάλεσε να πάω με το Dr.West!!!!!!!
Όσοι δεν γνωρίζουν είναι ο σχεδιαστής των Soundlab για να του δείξει προφανώς το πώς πρέπει να στήνονται τα ηχεία και φυσικά πόσο καλά παίζει το σύστημά του. Καλά εγώ επαρχιώτης αλλά και οπ Dr.West!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λ.Σ.

Reaction score
59
Καλά αυτό το ethnikofron τί το ήθελες για όνομα και μου θυμίζεις κάτι ακόμα από την επίσκεψη του κυρίου σχετικού [για το στήσιμο εννοώ των ηχείων!!!]:
Παιδιά σοβαρά μιλάω αν θέλετε Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων δεν έχετε παρά να απευθυνθήτε στο aca. Αν θέλετε επίσης να φακελώσετε κάποιον [γιατί το φακέλωμα καταργήθηκε όπως θα ξέρετε] πάλι εκεί .
Και κάτι ακόμα: Αν είστε αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων, ούτε καν να το σκεφτείτε να κάνετε αίτηση για μέλος του aca!!!!!
Εγώ φακελωθείς από τον Πρόεδρο και χαρακτηριστείς ως ηλίθιος αριστερός απερρίφθην παταγωδώς και απεκλείσθην από του να γίνω μέλος του συγκεκριμένου aca!!!!! Αβάσταχτο το κλάμα!!! Λ.Σ.

Reaction score
10
Ναι ενω το να πουλας ενα δισκο και και να βγαζεις 4 απο τα κερδη ειναι πιο τιμιο.

Reaction score
313

Ναι ενω το να πουλας ενα δισκο και και να βγαζεις 4 απο τα κερδη ειναι πιο τιμιο.
Σε ποιόν αναφέρεσαι, Μιχάλη;

Προφανώς, πάντως, δε συγκρίνεις το "ρατσισμό" με την (έστω τέτοιου είδους) "υπερτιμολόγηση"...:126:

Reaction score
10
Ποιον ρατσισμο? Μηπως υπερβαλεις λιγο?

Κουμουνιστης και εμπορος φουλ στην υπερτιμολογηση δεν νομιζω οτι πανε μαζι.

Απο παραμυθι καλα παμε.

Reaction score
875
Καλά αυτό το ethnikofron τί το ήθελες για όνομα και μου θυμίζεις κάτι ακόμα από την επίσκεψη του κυρίου σχετικού [για το στήσιμο εννοώ των ηχείων!!!]:
Παιδιά σοβαρά μιλάω αν θέλετε Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων δεν έχετε παρά να απευθυνθήτε στο aca. Αν θέλετε επίσης να φακελώσετε κάποιον [γιατί το φακέλωμα καταργήθηκε όπως θα ξέρετε] πάλι εκεί .
Και κάτι ακόμα: Αν είστε αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων, ούτε καν να το σκεφτείτε να κάνετε αίτηση για μέλος του aca!!!!!
Εγώ φακελωθείς από τον Πρόεδρο και χαρακτηριστείς ως ηλίθιος αριστερός απερρίφθην παταγωδώς και απεκλείσθην από του να γίνω μέλος του συγκεκριμένου aca!!!!! Αβάσταχτο το κλάμα!!! Λ.Σ.
Λ.Σ. Δεν είναι έτσι τα πράγματα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λοιπον Στεφανίδη,

Ακουσα προχθες στο σύστημα μου το ANTIL's Corroboree (Suite from the Ballet) που μου έβαλες να με εντυπωσιάσεις.

Οταν ερθεις και το ακούσεις ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ της αρκούδας :142::142::142:

Reaction score
875
Όσο για το 'χώρο ακρόασης' του κ. Τσαντουλή...δεν μπορώ παρά να πώ πως μου θυμίζει hi-end-τουρλού με πραγματικά απαράδεκτες θέσεις ηχείων και μηχανημάτων...Ένα χωράφι με μηχανάκια σπαρμένα εδώ κι εκεί που το ένα συντονίζει και επηρρεάζει το άλλο...
Εκτός αν είναι στημένα έτσι για επίδειξη...οπότε παίρνω πίσω την παρατήρησή μου...
Όμως και για επίδειξη να είναι στημένα...το πράγμα μπερδεύει...Καλοπροαίρετα πάντα...sudoku

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας