Ακρόαση high end επι πληρωμή ;-)

Reaction score
7
Όταν πραγματικά θέλω να ευχαριστηθώ μία ταινία πάω σινεμά. Πληρώνω εισιτήριο και απολαμβάνω την ταινία σε συνθήκες που ποτέ δεν θα μπορούσα να πληρώσω για να έχω σπίτι μου... High end ηχητικό σύστημα δεν έχω και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαθέσω τα λεφτά για κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μένοντας σε πολυκατοικία δεν θα μπορούσα να το χαρώ. Το ερώτημα είναι λοιπόν: υπάρχει κάποιος χώρος με high end σύστημα στον οποίο θα μπορούσα έναντι αμοιβής να φέρω το cd η το βινύλιο μου και να χαρώ μία ακρόαση; Ιδιώτης; Κατάστημα; έκθεση;

Reaction score
4.704
Το ερώτημα είναι λοιπόν: υπάρχει κάποιος χώρος με high end σύστημα στον οποίο θα μπορούσα έναντι αμοιβής να φέρω το cd η το βινύλιο μου και να χαρώ μία ακρόαση;
Δεν λειτουργει ετσι.
Αυτο το χτιζει στον βαθμο που μπορει ο καθενας συν τω χρονω , για τον εαυτο του.
Υπαρχουν κατευθυνσεις αλλα οχι λεπτομερεις οδηγιες.

gid

Reaction score
9.462
μένοντας σε πολυκατοικία δεν θα μπορούσα να το χαρώ.
Τις εντάσεις του βίλατζ δε θα τις είχες, αλλά την ποιότητα θα την είχες, και με το παραπάνω πιστεύω. Αξίζει να το κάνεις, χωρίς καμία αμφιβολία. Το κόστος θα είναι πολύ μικρό (αρκεί να μην ακολουθήσεις μαξιμαλιστικές προτάσεις) και η ανταμοιβή σημαντική.

Reaction score
7
Τις εντάσεις του βίλατζ δε θα τις είχες, αλλά την ποιότητα θα την είχες, και με το παραπάνω πιστεύω. Αξίζει να το κάνεις, χωρίς καμία αμφιβολία. Το κόστος θα είναι πολύ μικρό (αρκεί να μην ακολουθήσεις μαξιμαλιστικές προτάσεις) και η ανταμοιβή σημαντική.
Αν δεν νοιώθεις την κλωτσιά από το μπασάκι... Πρέπει να μπορείς να το ανεβάσεις...
Δεν λειτουργει ετσι.
Αυτο το χτιζει στον βαθμο που μπορει ο καθενας συν τω χρονω , για τον εαυτο του.
Υπαρχουν κατευθυνσεις αλλα οχι λεπτομερεις οδηγιες.
Να πληρώσω να ακούσω λίγο high end θέλω...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.607
@Chimaros

Αν μένεις Θεσσαλονίκη ή πέριξ, μίλα με το μέλος @costas EAR. Μαζί με τα χρήματα (εναλλακτικά, δέχεται και μπριζόλες), πάρε κι ένα κουτί χαρτομάντιλα, θα σου χρειαστεί.:)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.799
Make me an offer I cannot refuse 😉
5€ στο θκόμ σπίτι, το σύστημα το έχω ματσαρει για δημοτικά και σαρακατσάνικα ακούσματα, παίζει όμως καλά και όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής. Με 5€ επιπλέον διαθέτω και ως φαΐ τη σπεσιαλιτέ μου, με ακόμα 5€ διατίθεται γυναικεία παρέα, έχω μια λυσσάρα ξαδέρφη για αυτό το σκοπό. :lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.607
...και με €10 ακόμα, σου κάνει μία εισαγωγική προπόνηση στο Rouvy, από εκείνες που όταν τις τελειώνεις έχεις ξεχάσει το όνομα σου... :lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.799
...και με €10 ακόμα, σου κάνει μία εισαγωγική προπόνηση στο Rouvy, από εκείνες που όταν τις τελειώνεις έχεις ξεχάσει το όνομα σου... :lol:
Σταμάτα σύ αρέ, εδώ κάνουμε σοβαρές μπίζνες :biggrin:

Reaction score
1.720
Από Χάι ενντ πήγαμε στο κωλομπαρο χαχαχχχα καλά πηγε αυτό

Και μια γωνιά θέλει με εικόνες εκκλησιαστικές δίπλα από το μπαρ

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
Και γιατι δεν κανεις το αλλο διαθεσε λιγα χρηματα για blue ray μια Tv ενα καλο ενισχυτη ακουστικων+ ακουστικα φορα τα απολαυσε την ταινια σου και δεν ενοχλεις κανεναν στην πολυκατοικια. απλα και οικονομικα.

Ακομα ποιο απλα για αρχη αν η τιβι σου εχει ψηφιακη εξοδο αγορασε εναν πομπο ΟΧΙ δεκτη bluetoth παρε της ψειρες απο το iphone η αν δεν εχεις αγορασε ενα ζευγος ασυρματα ακουστικα αραξε απεναντι και τελος.

Δεν θα ακους απο την αντηχηση των τοιχων κατ ευθειαν στα αυτια, κλωτσια απο το μπασο δεν ξερω αν θα φας αλλα η λεπτομερεια οταν πεσει το νομισμα κατω θα ειναι καλυτερη απο τα ηχεια της τιβι σου.

Εινια μια αρχη και σε οσ ενταση θες χωρις να ενοχλεις.

Αν σου μπει το μικροβιο αναβαθμισε το σετ σου.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
Να στο κανω πιο απλο? αν πας σε μαγαζι με ηλεκτρονικα διαθετουν ακουστικα ψειρες ενσυρματα με καλωδιο δηλαδη που μπαινουν στο καρφι τζακ της τιβι σου σιγουρα θα εχει εχουν μηκος 6 εως 10 μετρα μην φανταστεις κοστος10-15e να το περνας και κατω απο την μοκετα να ουμε τα εχεις διπλα στην θεση προβολης κουμπωσε τα στα αυτακια σου και δοκιμασε.

Αν σου αρεσει αυτος ο τροπος ξεκινα να αναβαθμιζεσαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR