Ακρόαση high end επι πληρωμή ;-)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.175
Πάντως εγώ που πήγα πρόσφατα στην MAX αίθουσα στο Village απλά ΔΕΝ. Ήχος χαλια πολύ ένταση και πολύ κακό immersive. Άσε το ψοφοκρυο. Ίσως να έφταιγε η ταινία. Ήταν το Μινιόνς το καινούργιο.

Reaction score
1.561
Όταν πραγματικά θέλω να ευχαριστηθώ μία ταινία πάω σινεμά. Πληρώνω εισιτήριο και απολαμβάνω την ταινία σε συνθήκες που ποτέ δεν θα μπορούσα να πληρώσω για να έχω σπίτι μου... High end ηχητικό σύστημα δεν έχω και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να διαθέσω τα λεφτά για κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μένοντας σε πολυκατοικία δεν θα μπορούσα να το χαρώ. Το ερώτημα είναι λοιπόν: υπάρχει κάποιος χώρος με high end σύστημα στον οποίο θα μπορούσα έναντι αμοιβής να φέρω το cd η το βινύλιο μου και να χαρώ μία ακρόαση; Ιδιώτης; Κατάστημα; έκθεση;
εχεις σκευτει ποτε να πας σε καποια εκθεση ηχου η να κλεισεις ενα demo σε μαγαζι; ισως αυτο ειναι οτι ψαχνεις

Reaction score
4.794
Υπάρχουν σοβαρά μαγαζιά εάν θες
Με μεγάλα συστήματα
Από Πειραιά μέχρι Χαλάνδρι Χολαργό πχ
Θες γλυφάδα έχει
Πρόσεξε μόνο μην την πατήσεις
Χαχα

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.175
Καλά σοβαρολογούμε. Το ΗiFi εχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να ακούσεις με άψογα αποτελέσματα. Ψάξε λίγο το forum και θα δεις ότι μπορείς. Μην απελπίζεσαι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.248
Νεότερο μέλος
Alexx