Αλλάξτε κωδικό πρόσβασης!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.061
Για τολμήστε να γράψετε dating & girls.
Δεν χρειάζεται παιδιά να γράφετε τέτοια πράγματα.
Εξάλλου το site είναι τίγκα στις γκόμενες.
Και εγώ προσωπικά έχω βγάλει πολλές γκόμενες εδώ μέσα.

Ναι, κάποιες είχαν μουστάκι.
Ναι, κάποιες ήταν φαλακρές.
Και πάλι όμως έχει πολλές.

Reaction score
1.686
Δεν είναι αποτυχημένες προσπάθειες. Είναι χακαρισμένα passwords απο κάποιο τρέχα γύρευε database που έφτασαν στα χέρια κάποιου ημιάσχετου Πάκι.
Ημιάσχετου γιατί όλα είναι "dating" και "girls", εύκολο για approval moderation.

Για τολμήστε να γράψετε dating & girls. :p
Εντάξει νομίζω αμα ο κωδικος σου δεν ειναι Password123 η κατι πολυ γενικό και αόριστο, τοτε
Ναι, κάποιες ήταν φαλακρές.
μιλούσανε και για σαμπ?

Reaction score
1.686
Εγω τι κωδικό να βάλω, είχα 123456789, το έκανα 987654321, ισχυρός με λέει, το άφσα :biggrin:
δίκιο έχεις, όποιοσδήποτε θα ήθελε να σε χακάρει κατι για μπαμιες θα σκευτοταν, το 123456789 ειναι πολύ εύκολο, σε σχέση με το "μουαραεσουνοιμπαμιες1" δηλαδη

Reaction score
38
Επ' ευκαιρία κάντε κι ένα check για να δείτε πόσο διάτρητοι είστε. Μην πέσετε από τα σύννεφα. :biggrin:

Και τι κανουμε στη περιπτωση που βγουμε ''θετικοι'' σ' αυτο;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.508
Και τι κανουμε στη περιπτωση που βγουμε ''θετικοι'' σ' αυτο;
Σημαίνει ότι ξέρουν το password στα sites αυτά. Πολλοί χρησιμοποιούν κοινά passwords σε πολλούς ιστότοπους άρα κινδυνεύουν άμεσα, ακόμα κι αν το site που έχει χακαριστεί δεν μας ενδιαφέρει.

Τι κάνουμε λοιπόν: Αν πράγματι έχουμε το ίδιο password με άλλα πιο σημαντικά sites το αλλάζουμε άμεσα με προτεραιότητα από τα πιο "ευαίσθητα" προς τα πιο αδιάφορα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.976
Δεν έχει η πλατφόρμα τη δυνατότητα εξαναγκασμένου logout και απαίτηση νέου password - και μάλιστα με συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές? Τεχνικά είναι εφικτό, αλλά δεν ξέρω αν την έχει...

Reaction score
16.819
Σημαίνει ότι ξέρουν το password στα sites αυτά. Πολλοί χρησιμοποιούν κοινά passwords σε πολλούς ιστότοπους άρα κινδυνεύουν άμεσα, ακόμα κι αν το site που έχει χακαριστεί δεν μας ενδιαφέρει.

Τι κάνουμε λοιπόν: Αν πράγματι έχουμε το ίδιο password με άλλα πιο σημαντικά sites το αλλάζουμε άμεσα με προτεραιότητα από τα πιο "ευαίσθητα" προς τα πιο αδιάφορα.
Το πρόβλημα είναι δεν σου γράφει ποια site, αλλά μια γενική πληροφορία ότι βρίσκεται σε κάποια βάση που διέρρευσε. Τρέχα γύρευε δηλαδή να βρεις ποιο site από όλα που χρησιμοποιείς το ίδιο email, αλλά διαφορετικό pass. Και άντε να αλλλάζεις σε... 1000 site (λέμε τώρα, αλλά μπορεί να είναι πολλά).

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.210
Τρέχα γύρευε δηλαδή να βρεις ποιο site από όλα που χρησιμοποιείς το ίδιο email, αλλά διαφορετικό pass. Και άντε να αλλλάζεις σε... 1000 site (λέμε τώρα, αλλά μπορεί να είναι πολλά).
Αν εμπιστεύεσαι τη σελίδα (που κατά τη γνώμη μου δεν έχεις λόγο να μην) μπορείς να τσεκάρεις και το/τα passwords αντί για το email:

Επίσης αντίστοιχο έλεγχο κάνει και ο Chrome αν πας να κάνεις login με password που είναι pwned και σε ενημερώνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.109
Members
38.279
Νεότερο μέλος
ParloseT