Αλλάξτε κωδικό πρόσβασης!

Reaction score
3.992
Και γιατί να μην ενεργοποιήσουμε το 2 Factor Authentication?

Reaction score
2.735
Δεν έχεις θέμα, ούτε υπάρχει πρόβλημα.

Πάτα ξέχασα τον κωδικό και θα σε οδηγήσει η πλατφόρμα.

Καλύτερα άνοιξε το avsite σε διαφορετικό Web browser για να μη κάνεις αποσύνδεση στο παρών Web browser.
Μα δεν βλεπω αυτήν την ενδειξη!
Την "ξέχασα τον κωδικό" εννοώ.

Reaction score
16.837
Μα δεν βλεπω αυτήν την ενδειξη!
Την "ξέχασα τον κωδικό" εννοώ.
Κάνε αποσύνδεση, κάνε μετά login, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, κάτω από το πεδίο του password έχει το "ξέχασα τον κωδικό μου".

Reaction score
7
Εμένα σε ένα email μου, έβγαλε ότι είναι λέει σε μια βάση που διέρρευσε το 2020, χρησιμοποιώντας κάποια ευπάθεια των gravatar. Ούτε που θυμαμαι να έχω τέτοιο σε κάποιο site. Και σε ένα άλλο email κάποιες βάσεις τυχαίες από ακόμα πιο παλιά, αλλά δεν με νοιάζει γι αυτό, είναι junk email, το χρησιμοποιούσα μόνο για σκουπιδοsite που μπορεί να ζητάνε εγγραφή.
Και εμένα ακριβώς το ίδιο, ομως αφορά το βασικό μου email που έχω για, ms, paypal και το δίνω και όταν απ τη δουλειά μου ζητάνε ένα προσωπικό email.
Να εξηγήσω καταρχήν ότι πρώτα έβαλα 3 άλλα που έχω για προσωπική χρήση εκ των οποίων το 3ο είναι σε όλα τα ενδιαφεροντα site απο την εποχη winmx μέχρι τώρα και όλα βγήκαν καθαρά!
Προφανώς και δεν έχει διαρρεύσει το pass γιατί θα το είχα καταλάβει.. αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.800
Και εμένα ακριβώς το ίδιο, ομως αφορά το βασικό μου email που έχω για, ms, paypal και το δίνω και όταν απ τη δουλειά μου ζητάνε ένα προσωπικό email.
Να εξηγήσω καταρχήν ότι πρώτα έβαλα 3 άλλα που έχω για προσωπική χρήση εκ των οποίων το 3ο είναι σε όλα τα ενδιαφεροντα site απο την εποχη winmx μέχρι τώρα και όλα βγήκαν καθαρά!
Προφανώς και δεν έχει διαρρεύσει το pass γιατί θα το είχα καταλάβει.. αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω?
Μπαίνεις απο VPN ή ταξιδεύεις στην Τουρκία; Βλέπω περίεργα IPs. :tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.133
Members
38.287
Νεότερο μέλος
Audiopain79