Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Μετά απο 13 χρόνια το κατάστημα car audio Alfa Sound engineering μαζί με το caraudiotest που ήταν στην Λ.Βουλιαγμένης 32 Αργυρούπολης μετακομίζει, με ανάμικτα συναισθήματα.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και όλες καθώς και στους εορτάζοντες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Αλλαγή

Ευχαριστώ Παναγιώτη, μόλις βρω την άκρη (ελπίζω σύντομα) θα ενημερώσω και μετα εγκαινίων.
...και το Insignia (μου) να αποκτησει καλο ηχο:126:

Reaction score
41

Νίκο, εύχομαι η νέα χρονιά, στο ξεκίνημά της, να σε βρει σε νέο χώρο, όμορφο και όπως ακριβώς θέλουν οι ανάγκες σου.

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν μένω Αθήνα. Αν πιστεύεις πως υπάρχει κάτι στο οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω, ενημέρωσέ με.
Άλλαξα τον τίτλο για να φαίνεται ευκολότερα

Όταν με το καλό μεταφερθείτε, θέλω διεύθυνση/ τηλέφωνα κλπ για να φτιάξουμε νέο θεματάκι εδώ (και δίπλα, κάτσε να φτιάξουμε το Bandwidth) προς ενημέρωση των μελών!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Νίκο, εύχομαι η νέα χρονιά, στο ξεκίνημά της, να σε βρει σε νέο χώρο, όμορφο και όπως ακριβώς θέλουν οι ανάγκες σου.

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν μένω Αθήνα. Αν πιστεύεις πως υπάρχει κάτι στο οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω, ενημέρωσέ με.
Άλλαξα τον τίτλο για να φαίνεται ευκολότερα

Όταν με το καλό μεταφερθείτε, θέλω διεύθυνση/ τηλέφωνα κλπ για να φτιάξουμε νέο θεματάκι εδώ (και δίπλα, κάτσε να φτιάξουμε το Bandwidth) προς ενημέρωση των μελών!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη για όλα όσα προανέφερες. Μόλις έχω νεα θα ενημερώσω αμέσως. Ευχές για μια καλύτερη χρονιά και σε σένα και σε όλους.

Reaction score
245

Μόλις έχω νεα θα ενημερώσω αμέσως. Ευχές για μια καλύτερη χρονιά και σε σένα και σε όλους.
Καλη χρονια με υγεια και καλες ακροασεις σε ολους.
Ακομα τα καλα νεα????

Αντε περιμενουμε......

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Οι ευχές σου Γιάννη έπιασαν τόπο! και χώρο όπως ακριβώς τον ήθελα, στην Λ. Αργυρουπόλεως 91 και φυσικά με το ίδιο τηλέφωνο.
Ελπίζω σε λίγες μέρες να είναι έτοιμη και η πινακίδα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Καλορίζικος ο νέος χώρος! :107:

Reaction score
24.789

το ειδα - εγκρινω , πολυ ωραιος χωρος και πολυ δυσκολο να μην το βρεις (2 βενζιναδικα και ενα φαναρι)
Καλες δουλειες και παλι Νικο!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αλλαγή

Οι ευχές σου Γιάννη έπιασαν τόπο! και χώρο όπως ακριβώς τον ήθελα, στην Λ. Αργυρουπόλεως 91 και φυσικά με το ίδιο τηλέφωνο.
Εμενα, μου το πε το πουλακι...:137:...εδω και μερες....αλλα δεν καταφερα να περασω ακομα.
Καλοριζικο και τυχερο να ειναι...καλες δουλειες φιλε...:605:
χαδακια στο woofer...

Reaction score
41

Νίκο, καλορίζικο το νέο κατάστημα!! :107:
Χαίρομαι που οι ευχές μου πραγματοποιήθηκαν
Λες τελικά αυτά που λένε για τους Σαββατογεννημένους να ισχύουν? :138:

Περιμένουμε φωτογραφίες από τον νέο χώρο.... :126:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά φίλοι μου έκλεψαν μαγάρισαν το νεο μου κατάστημα. Εύχομαι ολόψυχα και δημοσίως να τα βάλουν στον κ..... τους. Ειδικά ο ενισχυτής Rambo μαζί με τον 25ετίας Harman.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά φίλοι μου έκλεψαν μαγάρισαν το νεο μου κατάστημα. Εύχομαι ολόψυχα και δημοσίως να τα βάλουν στον κ..... τους. Ειδικά ο ενισχυτής Rambo μαζί με τον 25ετίας Harman.

Όχι ρε γαμώτο............:141:
Ατυχία..... :122:
Κάθε δυσκολία για καλό. Και παρόλο που είναι στενάχωρο γεγονός, τουλάχιστον έγινε η «στραβή» στην εκκίνηση και δεν βγαίνεις εντελώς εκτός ρυθμού.

Εύχομαι ολόψυχα αυτή να είναι η τελευταία δυσκολία που αντιμετωπίζεις Νίκο και να ανατραπεί η δύσκολη περίοδος του τελευταίου 2μήνου!! :126:

Reaction score
24.789

Ε οχι ρε πουστη
και να δω που θα τα πουλησουν αυτα .
παντως ναι , τον ραμπο ειδικα να τον βαλουν στον πατο τους και να βαλουμε και εμεις ενα χερακι να παει ολος μεσα.
περαστικα νικο

Reaction score
5

Καλοριζικο το μαγαζι Νικολα. Τα υπολοιπα ασ' τα. Μια ατυχια ηταν. Μη σε ριχνει. Ειδικα τον harman καπου θα τον πετυχουμε δε μπορει. Εχω κανει εισαγωγη κατι κινεζικες κλωτσιες. Θα τις μοιρασουμε απλοχερα.
Θα τα πουμε και απο κοντα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam