Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Reaction score
0
Aμαν ρε Νικολα, τι γκαντεμια ειναι αυτη....
Αλλα ετσι για συμπαρασταση, για να μην νιωθεις μονος δλδ, απο προχτες ειμαι και εγω συμπαθων, αφου καποιος σκεφτηκε να κανει ντου και στο δικο μου μαγαζι.
Λες να ειναι ο ιδιος???
Στην δικη μου περιπτωση, τουλαχιστον "ευτυχως", περιοριστηκε στον βανδαλισμο της ταμειακης, μαλλον τον ενοχλησε ο συναγερμος...
Ας ειναι τα τελευταια λοιπον...

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Αλλα ετσι για συμπαρασταση, για να μην νιωθεις μονος δλδ, απο προχτες ειμαι και εγω συμπαθων, αφου καποιος σκεφτηκε να κανει ντου και στο δικο μου μαγαζι.
Λες να ειναι ο ιδιος???
Στην δικη μου περιπτωση, τουλαχιστον "ευτυχως", περιοριστηκε στον βανδαλισμο της ταμειακης, μαλλον τον ενοχλησε ο συναγερμος...

Κι άλλο χτύπημα?
Στόχο σας έβαλαν βρε Ανδρέα?
Ευτυχώς ήταν απαλό το χτύπημα σε σένα.......
Εύχομαι να 'ναι το τελευταίο!:121:

Reaction score
245
Απάντηση: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Μη μασας φιλε.Υπαρχει και θεος..........Ασχημο βεβαια αυτο που σου ετυχε αλλα ευχομαι απο και περα μονο καλα νεα να ακουσουμε απο το νεο σου μαγαζι.Θα εχω τον νου μου,αν ακουσω κατι θα σε παρω τηλ

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Αλλαγή έδρας της Alfa Sound Engineering & Caraudiotest

Λες να ειναι ο ιδιος???
Μέσα στην ατυχία σου φίλε μου Αντρέα βγήκες τυχερός, γιατί η κλοπή ταμειακής είναι μεγάλο πακέτο πληρώνωντας και πρόστιμο στην εφορία. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσει εδώ η 2μηνη ταλαιπωρία μιας και αυτό ήταν χτύπημα κάτω απο τη μέση... και με το καλημέρα. Πάντως το σοκ της πρώτης στιγμής ήταν πολύ περίεργο, είδα στο πάτωμα άδεια κουτιά και άδειες τις βιτρίνες και αναρωτήθηκα: γιατί αυτά δεν είναι στη θέση τους; Για κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το μετά, το ζω τώρα, πάλι απο την αρχή. Να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν, απλά τα μάτια μας 14 για το ποιοί μπαινοβγαίνουν στα μαγαζιά γενικώς.

Reaction score
0

Τι να πει κανείς...:104:
Περαστικά και αγύριστα και στους δύο σας παιδια...

Reaction score
245
Απάντηση: Αλλαγή

Καφε κερνατε κυριε Νικο στο νεο σας μαγαζι?????
Λεω να περασω μια βολτα και να κουβεντιασουμε λιγακι για το ηχοσυστημα στο νεο αυτ/το που θα παρω.Αν καταφερω και του κοψω 1 χιλ του πωλητη,θα σε επισκεφθω με οκταβια ABT (1,8 ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 220 ΜΠΛΑΡΙΑ).Εμ πως...................καπου τοσο κανει το P99. Μπορουμε να εχουμε και μερικες foto απο το νεο μαγαζι??????

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καφε κερνατε κυριε Νικο στο νεο σας μαγαζι?????
Λεω να περασω μια βολτα και να κουβεντιασουμε λιγακι για το ηχοσυστημα στο νεο αυτ/το που θα παρω.Αν καταφερω και του κοψω 1 χιλ του πωλητη,θα σε επισκεφθω με οκταβια ABT (1,8 ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 220 ΜΠΛΑΡΙΑ).Εμ πως...................καπου τοσο κανει το P99. Μπορουμε να εχουμε και μερικες foto απο το νεο μαγαζι??????
Το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλους ....εκτός απο τους κλέφτες. Φραπέ και γαλλικό μέχρι τις 20:30 και ποτό later. Δυστυχώς δεν είναι όλα όπως τα θέλω ακόμη (με άδειες βιτρίνες) αλλά σε λίγο που θα ανασυνταχτώ θα ενημερώσω.

Δεν θα σχολιάσω και το octavia διότι στο τέλος σε βλέπω πάλι με την μπέμπα σου. Τσέκαρέ το μέσω ασφαλιστικής για γερό χτύπημα.

Reaction score
41

Το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλους ....εκτός απο τους κλέφτες. Φραπέ και γαλλικό μέχρι τις 20:30 και ποτό later. Δυστυχώς δεν είναι όλα όπως τα θέλω ακόμη (με άδειες βιτρίνες) αλλά σε λίγο που θα ανασυνταχτώ θα ενημερώσω.

Δεν θα σχολιάσω και το octavia διότι στο τέλος σε βλέπω πάλι με την μπέμπα σου. Τσέκαρέ το μέσω ασφαλιστικής για γερό χτύπημα.

Τα Σάββατα, τι ώρες δουλεύετε κύριέ μου?
Καφέ θα έχετε?

Καλές δουλειές.
Περιμένουμε φωτογραφίες του χώρου, συντεταγμένες για τα gps και όλα τα χρήσιμα για κάθε φίλο που θέλει να σας βρει :107:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Τα Σάββατα, τι ώρες δουλεύετε κύριέ μου?
Καφέ θα έχετε?

Καλές δουλειές.
Περιμένουμε φωτογραφίες του χώρου, συντεταγμένες για τα gps και όλα τα χρήσιμα για κάθε φίλο που θέλει να σας βρει :107:
Απο τις 10:00 έως τις 15:00 και μετά περιοδικό.
Μόλις γεμίσω τις βιτρίνες πολύ ευχαρίστως και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Λ.Αργυρουπόλεως 91 Αργυρούπολη στο φανάρι δίπλα στη Shell. Απέναντι απο την εφορία ... γκούχου, γκούχου.

Reaction score
24.788

νονος νονος!

δημητρογιαννε αμα κατεβεις με παιρνεις τηλεφωνο μην εχουμε αλλα

Reaction score
41

νονος νονος!

δημητρογιαννε αμα κατεβεις με παιρνεις τηλεφωνο μην εχουμε αλλα

Προφανές ΠανΚροκ :126:

Δεν μιλούσα αναγκαστικά για αυτό το Σάββατο

Reaction score
245

Απέναντι απο την εφορία ... γκούχου, γκούχου.
Ξεκινα να φτιαχνεις το αμαξι του προ'ι'σταμενου,πιασε και 2-3 φιλιες με μερικους απο τους υπαληλους εκει περα και ολλα θα πανε οπως τα θες.Δεν θα ξαναπληρωσεις εφορια, ουτε και σε 20 χρονια.:137::137:

Reaction score
245

Δεν θα σχολιάσω και το octavia διότι στο τέλος σε βλέπω πάλι με την μπέμπα σου. .
Εχει ενα πορτ-μπαγκαζ τοσο μεγαλο,οπου ανετα μπορω να ξαπλωσω τα 4 γα'ι'δουρια μου,παρεα με τους πυκνωτες,2 ''σαμπακια'' 12αρια και περισευει και αρκετο ωστε να το γεμισω με βαλιτσες.Θα πηγαινω και μαλιοκουβαρα.Η μπεμπα θα φυγει,χρειαζομαι 2 επιπλεον πορτες που δεν εχει.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εχει ενα πορτ-μπαγκαζ τοσο μεγαλο,οπου ανετα μπορω να ξαπλωσω τα 4 γα'ι'δουρια μου,παρεα με τους πυκνωτες,2 ''σαμπακια'' 12αρια και περισευει και αρκετο ωστε να το γεμισω με βαλιτσες.Θα πηγαινω και μαλιοκουβαρα.Η μπεμπα θα φυγει,χρειαζομαι 2 επιπλεον πορτες που δεν εχει.
Παει, παντρευεται κι αυτος:135::135::135:

Τι ηχεια να βαλω; ηρθε η ωρα!

Reaction score
245

Παει, παντρευεται κι αυτος:135::135::135:

Τι ηχεια να βαλω; ηρθε η ωρα!
Δεν χαζεψα ακομα για να παντρευτω.ΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε??????
Τις θελω για αλλο πιο ευγενικο και πιο μουσικο σκοπο σε περιπτωση που δεν κανω δουλεια με γουφερ.
Ηχεια να βαλεις γερμανικα και να μπορουνε να κατεβουνε αρκετα χαμηλα σε συχνοτητες.Αλλα με το μαμα r/cd θα καταφερεις να κανεις ανταξια δουλεια σε σχεση με τα ηχεια και τους ενισχυτες σου???????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σου γραφω πμ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.128
Members
38.412