- Reaction score
- 28
Μάλλον,διαβάζοντας τα παραπάνω,έχουμε αρχίσει να κινούμαστε προς στη σωστή κατεύθυνση.
Είδομεν.
Είδομεν.
Εχετε να προτεινετε κάποιο ενισχυτή, μια που ειστε και εσεις οπαδός των B&W ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Θα πρότεινα,με όλο το θάρρος,αλλαγή μόνο του ενισχυτή σας με κάτι αρκετά δυνατότερο,
πρωτα σε watt+ρεύματα γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχετε ΄΄ακούσει΄΄ πραγματικά τα
ηχεία σας ακόμα.Είμαι και εγώ οπαδός των B&W και έχω κάποια πείρα με αυτά.
Οι δυνατες εντασεις και η σωστη οδηγηση των ηχειων απαιτουν πολυ ισχυρους ενισχυτες που ειναι πολυ ακριβοι και εντελως εκτος μπατζετ οποτε η μονη επιλογη που βλεπω εντος μπατζετ ειναι η επιλογη επαγγελματικου τελικου και καποιου μεταχειρισμενου προενισχυτη.[DOUBLEPOST=1491163222][/DOUBLEPOST]Τι προτεινης για ενισχυτη?
Ενα πολυ καλο και βατο upgrade path κατα τη γνωμη μου ειναι το παρακατω:1)καθαροτητα ηχου
2) Το χαμηλο(μπασο)
3)4χ6χ2,8 συνολο 25τμ
4)περιπου 3 μετρα
5)πολυ δυνατα(μονοκατοικια)
6) jazz
Ενα πολυ καλο και βατο upgrade path κατα τη γνωμη μου ειναι το παρακατω:
1) Μεταβαση σε Προ-Τελικο για την οδηγηση των ηχειων για δυο λογους.
α) Περισσοτερη ισχυς ωστε να μην χρειαζεται να φτανει στα ορια του ο ενισχυτης για να βγαλει τις εντασεις που απαιτει ο ακροατης.
β) Δυνατοτητα παρεμβολης αναμεσα στον Προ και τον Τελικο ενος Crossover που να αποκοπτει τις δυο τελευταιες οκταβες απο τα κυρια ηχεια επιτρεποντας τους να λειτουργησουν σε υψηλοτερες εντασεις χωρις παραμορφωσεις (καθαροτερος ηχος) και μεταφεροντας τις χαμηλες συχνοτητες σε μια εξειδικευμενη μοναδα χαμηλων συχνοτητων (κοινως subwoofer) να επιτευχθει ευκολοτερα και η επιθυμιτη ποιοτητα στις χαμηλες συχνοτητες.
Το κοστος Προ-Τελίκου δεν χρειαζεται να υπερβαινει τα 600-700 ευρω.
Αν το συστημα αναβαθμιστει και με το 2) αμεσα, τοτε ο τελικος ενισχυτης δεν ειναι απαραιτητο να εχει ισχυ μεγαλυτερη απο 100-150W μια που οι συχνοτητες που χρειαζονται την παραπανω ισχυ θα εχουν πλεον ανατεθει σε αλλη μοναδα.
2) Προσθηκη subwoofer. Eνα 10" ειναι οριακο στα 25τ.μ. (δεδομενης της απαιτησης για υψηλες εντασεις) αλλα πολυ ευκολα μπορει να προστεθει και δευτερο στο μελλον αν αυτο κριθει απαραιτητο.
Eνδιαφερουσα περιπτωση.
Ημουν στο τσακ να προτεινω RP280 με Crown αλλα μαζι με προενισχυτη θα του παει ψηλα.- έχεις ακούσει ή θα μπορούσες να ακούσεις klipsch ? . . . είναι και αυτά σαν τις alfa romeo . . . #32![]()
Τechnics προενισχυτής και τελικος SE- Α 909 και SU- C909 U. ........ας πούμε!!Ενα πολυ καλο και βατο upgrade path κατα τη γνωμη μου ειναι το παρακατω:
α) Περισσοτερη ισχυς ωστε να μην χρειαζεται να φτανει στα ορια του ο ενισχυτης για να βγαλει τις εντασεις που απαιτει ο ακροατης.
β) Δυνατοτητα παρεμβολης αναμεσα στον Προ και τον Τελικο ενος Crossover που να αποκοπτει τις δυο τελευταιες οκταβες απο τα κυρια ηχεια επιτρεποντας τους να λειτουργησουν σε υψηλοτερες εντασεις χωρις παραμορφωσεις (καθαροτερος ηχος) και μεταφεροντας τις χαμηλες συχνοτητες σε μια εξειδικευμενη μοναδα χαμηλων συχνοτητων (κοινως subwoofer) να επιτευχθει ευκολοτερα και η επιθυμιτη ποιοτητα στις χαμηλες συχνοτητες.
Αν το συστημα αναβαθμιστει και με το 2) αμεσα, τοτε ο τελικος ενισχυτης δεν ειναι απαραιτητο να εχει ισχυ μεγαλυτερη απο 100-150W μια που οι συχνοτητες που χρειαζονται την παραπανω ισχυ θα εχουν πλεον ανατεθει σε αλλη μοναδα.
2) Προσθηκη subwoofer. Eνα 10" ειναι οριακο στα 25τ.μ. (δεδομενης της απαιτησης για υψηλες εντασεις) αλλα πολυ ευκολα μπορει να προστεθει και δευτερο στο μελλον αν αυτο κριθει απαραιτητο.
οχι δεν ακουσα klipsch ...... ειχα ομως Alfa Romeo Junior!!- έχεις ακούσει ή θα μπορούσες να ακούσεις klipsch ? . . . είναι και αυτά σαν τις alfa romeo . . . #32![]()
Thank !Τα Xanadu τα έχω ή μάλλον τα είχα είναι το πιο σωστό με τόσο πείραγμα που τα έχω κάνει . Είναι σαν τα Alfa Romeo, τα αγοράζω αλλά δεν τα προτείνω, στα 600€ σίγουρα όχι. Είναι εξαιρετικό ηχείο αλλά θα μπλέξεις. Βάλε sub
Τechnics προενισχυτής και τελικος SE- Α 909 και SU- C909 U. ????Ενα πολυ καλο και βατο upgrade path κατα τη γνωμη μου ειναι το παρακατω:
Εξαρταται απο την τιμη.Τechnics προενισχυτής και τελικος SE- Α 909 και SU- C909 U. ????
Αν βρεις καπου τα RP280F ακουσε τα.οχι δεν ακουσα klipsch ...... ειχα ομως Alfa Romeo Junior!!
http://www.xe.gr/hlektronika/home-cinema|ad-328857357.html?mode=photoΕξαρταται απο την τιμη.
[DOUBLEPOST=1491239707][/DOUBLEPOST]
Αν βρεις καπου τα RP280F ακουσε τα.