Αλλαγή καλωδίων

Reaction score
1.625
Αν κάνετε streaming και έχετε Qobuz η Tidal και iPhone ή χρήση JPLAY iOS είναι ότι καλύτερο σε “tweak” . Είναι τεράστια η βελτίωση στον ήχο τουλάχιστον σε σχέση με το Wiim app να παίζει Qobuz ή το tidal connect στο Wiim . Εννοείται περισσότερο από οποιοδήποτε καλώδιο.
Ποια καλώδια υστέρησαν εναντι της προτασης σου;

Reaction score
1.726
Αν κάνετε streaming και έχετε Qobuz η Tidal και iPhone ή χρήση JPLAY iOS είναι ότι καλύτερο σε “tweak” . Είναι τεράστια η βελτίωση στον ήχο τουλάχιστον σε σχέση με το Wiim app να παίζει Qobuz ή το tidal connect στο Wiim . Εννοείται περισσότερο από οποιοδήποτε καλώδιο.
Δεν κατάλαβα τίποτα !

Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του steaming αναλόγως του app που χρησιμοποιείς ;
Εγώ που ακούω μουσική από το Tidal, από το laptop, με χρήση του App της Tidal, χάνω σε ποιότητα ;;;;

Reaction score
1.039
Ποια καλώδια υστέρησαν εναντι της προτασης σου;
Αυτο που εννοώ είναι ότι τα καλώδια στο σύστημα μου όταν τα έβαζα ένα ένα δεν έκαναν ανάλογη διαφορα στην ποιότητα του ήχου σε σχέση με το JPLAY. Φαίνεται το σύστημα στην υπογραφή μου

Reaction score
1.039
Δεν κατάλαβα τίποτα !

Εγώ που ακούω μουσική από το Tidal, από το laptop, με χρήση του App της Tidal, χάνω σε ποιότητα ;;;;
Υπάρχει ναι. Αν χρησιμοποιείς renderer/streamer το tidal connect είτε από το λάπτοπ είτε από το κινητό στον renderer / streamer δεν έχει την απόδοση που έχει το app στον renderer/ streamer .

Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποεί ποιο αποδοτικά το δίκτυο και τα resources του streamer με αποτέλεσμα λιγότερο load στην cpu και την κάρτα δικτύου του streamer.

Reaction score
1.726
Δεν κατάλαβα τίποτα !

Screenshot 2024-11-07 203148.png

Reaction score
1.726
Μα για το PC με ενδιαφέρει , συνήθως με αυτό συνδέομαι στο Tidal
Θα δοκιμάσω και το JPLAY FEMTO

Reaction score
114
Υπάρχει ναι. Αν χρησιμοποιείς renderer/streamer το tidal connect είτε από το λάπτοπ είτε από το κινητό στον renderer / streamer δεν έχει την απόδοση που έχει το app στον renderer/ streamer .

Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποεί ποιο αποδοτικά το δίκτυο και τα resources του streamer με αποτέλεσμα λιγότερο load στην cpu και την κάρτα δικτύου του streamer.
Κι εγώ μπερδεύτηκα.. είναι καλύτερα να παίζεις το tidal μέσα από την εφαρμογή του wiim;

Reaction score
1.039
Κι εγώ μπερδεύτηκα.. είναι καλύτερα να παίζεις το tidal μέσα από την εφαρμογή του wiim;
Αυτό εννοώ να δοκιμάσεις αν έχεις iPad/iphone

Reaction score
114
Αυτό εννοώ να δοκιμάσεις αν έχεις iPad/iphone

Όχι, δεν έχω

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *