Αλλαγή καλωδίων

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.408
Σαν Γαλάτες προτιμώ να το φαντάζομαι, που μετά καθόμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι αγαπημένοι και τρώμε.
Χωρίς αίματα στη μάχη και τίγκα στη λαδίλα μετά με τ' αγριογούρουνο στο χέρι ε? :rolleyes:

Not cool.. 8-)

Reaction score
1.745
20241108_190217.jpg

20241108_190149.jpg

Η δεύτερη αφίσα απο το μετρό του Λονδίνου αφιερωμένη στους ματάκηδες της hi-end έκθεσης, που μόνο βλέπουν και δεν αγοράζουν.

Reaction score
18.346
Off topic

Από το Λονδίνο τι θα μπορούσα να αγοράσω που να αξίζει τον κόπο, εκτός από βινύλια και tapes ;
Θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο . Δεν θα είμαι όλη μέρα στην έκθεση των έργων του Βαν Γκογκ !

Να πω εγώ μια ιδέα ; Ακρόαση καλωδίων και αγορά. :D

Κοίτα αυτά που λές για τα καλώδια για τα ηλεκτρικά σίδερα είναι γνωστά τοις πάσι. Ήταν απο παλιά πάντα τα καλύτερα καθώς το ηλεκτρικό σίδερο είναι πολλά watt, είναι κοντά ή σε επαφή με το σώμα και μάλιστα γυναικών που δεν ήξεραν πολύ απο τέτοια θέματα, μπορεί να το ξεχάσεις εάν κλαίει και κανά παιδί, να υπερθερμανθεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, να προκαλέσει φωτιά ή και να κοπεί (λυώσει) σε σημεία απο την τυχαία επαφή του με την πλάκα σε σημεία που δεν τα προσέχεις μέχρι να συμβεί ζημιά κλπ. Το ίδιο και τα φίς τους ήταν πάντα καλά και η διατομή τους.
Γνωστά όλα αλλά να απλώς ... λες ... υποτίθεται ότι να πάρεις ένα καλώδιο ειδικό τώρα με αυτά των εταιριών ήχου θα είναι καλύτερο ιδίως η γεωμετρία του.
View attachment 348577
View attachment 348578
Η δεύτερη αφίσα απο το μετρό του Λονδίνου αφιερωμένη στους ματάκηδες της hi-end έκθεσης, που μόνο βλέπουν και δεν αγοράζουν.
Συζήτηση στο μετρό του Λονδίνου : Τι κοιτάτε κύριε ; / Δεν κοιτάω εσάς κυρία μου αλλού κοιτάω απλώς το ένα μου μάτι κοιτάει λίγο όρτσα / Α, να χαθείς ανώμαλε ... αστυνομίααα.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.825
του γευσιγνώστη για τα κρασιά.
Ούτε και για τα παραπάνω υπάρχουν εγκεκριμένες μετρήσεις για την τεκμηρίωση της αξίας τους
Απολύτως άκυρος παραλληλισμός, είχα ξανασχολιάσει σχετικά πρόσφατα σε άλλο νήμα. Δεν υπάρχουν καμπύλες αναφοράς, είναι ξεκάθαρα υποκειμενικήη εκτίμηση. Πώς να μετρηθεί π.χ. το μπουκέτο ή η επίγευση και όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά του οίνου? Νταξ, μπορεί να μετρηθεί η οξύτητα κι αυτή, εφόσον είναι μέσα στα αποδεκτά όρια (*), πάλι είναι υποκειμενικό θέμα προτίμησης.

(*) αυτή η μέτρηση έχει σημασία, καθώς και η ανάλυση που λέει ο Εαρ για την ανίχνευση απαγορευμένων προσμίξεων. Τίποτα άλλο.

Για τα αρώματα δεν έχω άποψη, ας μας πουν οι μυρωδιάδες :lolsign:
Πάντως, ούτε εκεί θα υπάρχουν πιστεύω καμπύλες αναφοράς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS