Αλλαγή καλωδίων

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.164
αυτό που κάνει ο Χρυσός είναι φούσκωμα
Μήπως να αλείφαμε τα μηχανήματα με σόδα ή κοκα κόλα;

αυτό που κάνει το Ρόδιο είναι λέπτυνση
Για πες γιατί είμαι σε φάση δίαιτας. Με ενδιαφέρει.

Reaction score
1.858
Τη διαφορά που θα προσθέσει κι ένα ποιοτικό βύσμα μερικών πόντων.
Προτεινω σε όσους έχουν στρωτηρια να τα τροποποιήσουν ώστε αυτά να δέχονται προς στρώσιμο και μερικά αντιδραστικά(προς τα καλώδια) μέλη του φόρουμ.
Σε μένα το λες για τα βυσματα, που μεγάλωσα σε μια χώρα που είναι γεμάτη βύσματα ; χα χα χα

Reaction score
1.744
Τη διαφορά που θα προσθέσει κι ένα ποιοτικό βύσμα μερικών πόντων.
Προτεινω σε όσους έχουν στρωτηρια να τα τροποποιήσουν ώστε αυτά να δέχονται προς στρώσιμο και μερικά αντιδραστικά(προς τα καλώδια) μέλη του φόρουμ.
Μήπως να αλείφαμε τα μηχανήματα με σόδα ή κοκα κόλα;

Για πες γιατί είμαι σε φάση δίαιτας. Με ενδιαφέρει.
Προτείνω επίσης στους στρωτηριοκατοχους να προσθέσουν εισόδους στα στρωτηρια τους διότι κατέφθασαν ήδη τα πρώτα μέλη προς στρώσιμο.Καποια από αυτά θα χρειαστούν περισσότερες από τις 300 ώρες που χρειάζεται το Ρόδιο.Πριν από τη διαδικασία,απαιτείται εφαρμογή gel αδυνατίσματος από πίσσα και πούπουλα.

Reaction score
1.226
Συζήτηση στο μετρό του Λονδίνου : Τι κοιτάτε κύριε ; / Δεν κοιτάω εσάς κυρία μου αλλού κοιτάω απλώς το ένα μου μάτι κοιτάει λίγο όρτσα / Α, να χαθείς ανώμαλε ... αστυνομίααα.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Αν βάλω ένα καλώδιο τροφοδοσίας των 10.000€ σε μια στιρέλα, θα σιδερώνει καλύτερα ?

Θα κάνει τον γιακά του πουκάμισου στιβαρό και στακατο ?
Την πλέξη αέρινη και βελούδινη ?
Θα το τραβάω χωρίς να παραμορφώνεται ?

Αυτά είναι σοβαρά ερωτήματα

Reaction score
1.226
Αν βάλω ένα καλώδιο τροφοδοσίας των 10.000€ σε μια στιρέλα, θα σιδερώνει καλύτερα ?

Οχι τα σίδερα έχουν ήδη audiophile approved καλώδιο ρεύματος.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.145
Εγώ μια φορά ...αν και δηλώνω "αντικαλωδιάς" (αν υφίσταται ο όρος)....
τα καλώδια που μου χάρισε ο μαλίμπορος ( @marlboro )

τα έβαλα για στρώσιμο καθ υπόδειξιν του για να του κάνω το χατήρι ! :p μπήκαν σε ένα android box και παίζουν Κορεάτικες σειρές στο Disney τα βράδια.... με παίρνει και ο ύπνος και η σειρά παίζει (κ στρώνει) :p

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.904
Υπάρχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που ψάχνουν οι γευσιγνώστες . Δεν χρησιμοποιούν όμως όργανα μέτρησης όταν ανοίγουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί.
Λεμε το ίδιο πράγμα, με διαφορετική προσέγγιση. Εγώ τοποθετώ τον γευσιγνώστη σε καλύτερη θέση από τον χημικό του εργαστηρίου που θα αναλύσει τα χημικά χαρακρηριστικά του κρασιού.
Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή στο κρασί,. Το ίδιο ισχυρίζονται και πολλοι χαϊφιντελίστες για τον ήχο και την ακρόαση μουσικής στο σπίτι.
Ας ισχυρίζονται ότι θέλουν. Η άποψή τους μου είναι άχρηστη. Όπως και η δική μου για οποιοδήποτε άλλον. Μόνο με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα μπορούμε να κάνουμε δουλειά.

ika

News
Reaction score
14.753

Αν και το πουκάμισο είναι ανάλογης τιμής, θα μπορεί να αναδείξει τις διαφορές αυτές όσο μικρές και να είναι.
Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος θα τις αισθάνεσαι.
:gamer: :boast: :dance2:

Reaction score
315
Δε θα αγοραζα ποτέ το Super Athena.Εν γνώσει του ότι η περιοχή μου έχει πολλά βιομηχανικά παράσιτα.Ειναι ελλιπές.Τοσα χρήματα,με κοινές πρίζες και inlet;Ας κυκλοφορησει και μια έκδοση SE για να προσελκύσει κι άλλους αγοραστές.
Δεν ξέρεις τι χάνεις. ΤΟΣΑ χρήματα ..... για αυτά που προσφέρει είναι τζάμπα!!! Μην υποτιμάμε τους Έλληνες κατασκευαστές.
Αλήθεια ποιοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πρίζες και IEC που αναφέρεις (προφανώς επίχρυσα κλπ).

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Δεν ξέρεις τι χάνεις. ΤΟΣΑ χρήματα ..... για αυτά που προσφέρει είναι τζάμπα!!! Μην υποτιμάμε τους Έλληνες κατασκευαστές.
Αλήθεια ποιοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πρίζες και IEC που αναφέρεις (προφανώς επίχρυσα κλπ).
Συμφωνώ 200%

Reaction score
1.744
Λίγοι.Συνηθως αυτοί που παράλληλα με τα καλώδια,κατασκευάζουν πρίζες και πολυπριζα.Να αυτό που θ' αγόραζα αν δεν ήμουν ανυπόμονος! Δεν έχει φίλτρο όμως είναι ακριβώς όπως το θέλω.Οι πρίζες του είναι ακριβώς ίδιες με την πρίζα τοίχου μου.Ως και οcc καλωδίωση έχει!
Screenshot_20241109-193734.png

Reaction score
1.858
Ας ισχυρίζονται ότι θέλουν. Η άποψή τους μου είναι άχρηστη. Όπως και η δική μου για οποιοδήποτε άλλον. Μόνο με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα μπορούμε να κάνουμε δουλειά.
Όπως και η δική μας η άποψη για τον ήχο είναι εντελώς άχρηστη πληροφορία για αυτούς.
Τα κρασιά θέλουν ησυχία για σωστή παλαίωση

Reaction score
315
Λίγοι.Συνηθως αυτοί που παράλληλα με τα καλώδια,κατασκευάζουν πρίζες και πολυπριζα.Να αυτό που θ' αγόραζα αν δεν ήμουν ανυπόμονος! Δεν έχει φίλτρο όμως είναι ακριβώς όπως το θέλω.Οι πρίζες του είναι ακριβώς ίδιες με την πρίζα τοίχου μου.Ως και οcc καλωδίωση έχει!
View attachment 348655
Όπως πχ η Signal Projects.
Τι σχέση έχει αυτό με το Super Athena ….. καμιά, απλά είναι furutech και παίζει καλά.

Reaction score
1.744
Τι σχέση έχει αυτό με το Super Athena ….. καμιά, απλά είναι furutech και παίζει καλά.
Το φίλτρο έχει και ένα άλλο μείον.Ενω έχει σταθερή απόδοση δεν την εμφανίζει στον ίδιο βαθμό σε όλες τις περιοχές.

Reaction score
1.744
Δεν παίζουν καλά όλα τα Furutech.Απλως το συγκεκριμένο,αφήνοντας το θέμα του φίλτρου στην άκρη,είναι αφάνταστα πιο προηγμένο στη μεταλλουργία.Και τα μέταλλα "ακούγονται" έντονα.Η έκδοση του με τις 6 πρίζες κοστίζει περίπου όσο το S.A.

Reaction score
315
Το φίλτρο έχει και ένα άλλο μείον.Ενω έχει σταθερή απόδοση δεν την εμφανίζει στον ίδιο βαθμό σε όλες τις περιοχές.
Ποιος μίλησε για φίλτρο. Εσύ πρίζες επίχρυσες ψάχνεις και 600€ για δυο πρίζες λογικό μου ακούγεται.

Reaction score
1.744
Ποιος μίλησε για φίλτρο. Εσύ πρίζες επίχρυσες ψάχνεις.
Σύγκριση κάνω διότι το S.A. δεν προσφέρει κάτι άλλο πέραν του φίλτρου.Γενικως,ο Τσακιριδης δεν έχει ασχοληθει ποτε με τα μέταλλα.

Reaction score
315
Σύγκριση κάνω διότι το S.A. δεν προσφέρει κάτι άλλο πέραν του φίλτρου.Γενικως,ο Τσακιριδης δεν έχει ασχοληθει ποτε με τα μέταλλα.
Και μάλλον καλά κάνει ....
Όπως και η πλειονότητα των σοβαρών κατασκευαστών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki