Αλλαγή καλωδίων

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Το εργοστάσιο κατασκευής των καλωδίων της Nordost μήπως το
γνωρίζει κανείς ποιο είναι ;

Reaction score
196
Σε όλη αυτή την κουβέντα δεν αναφέρθηκαν καθόλου τα chi fi καλώδια από AliExpress.

Και δεν αναφέρομαι στις απομιμήσεις nordost κλπ αλλά σε καθαρά κινεζικές εταιρείες όπως ο κολοσσός Xangsane που φτιάχνει μια χαρά καλώδια ή τα grey knight.. χαλκός occ κλπ

Σε φόρουμ του εξωτερικού τα συζητάνε χρόνια τώρα. Υπάρχουν νήματα με 300+ σελίδες

Aliexpress με δωρεάν μεταφορικά και εγγυημένα χωρίς τελωνείο, τουλάχιστον μέχρι τα 150€

Εγώ πάντως, 2-3 που έχω πάρει τα βρισκω εξαιρετικά για τα λεφτά τους και όχι μόνο
ρε τι περιμενει τις νεες γενιες απο την απω Ανατολη......
καταιγιδα τεχνολογικη χωρις προηγουμενο θα ειναι αυτο.
δεν πειραζει Αμερικανοι και Ευρωπαιοι εβγαλαν τα ματια τους , καλα να παθουν!

Reaction score
1.863
Το εργοστάσιο κατασκευής των αγωγών δεν είναι στην Κίνα ούτε στην Αμερική. Κάπου αλλού είναι. Μάλλον στην Ευρώπη.
Έτσι μου είχαν πει παλαιότερα.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Το εργοστάσιο κατασκευής των αγωγών δεν είναι στην Κίνα
Δεν ξέρω ...
Πάντως εκτός από τα καθαρά κινέζικα καλώδια (xangsane, grey knight, ataudio κλπ) στα ξένα φόρουμ γίνεται ντόρος για τα NeaRDOST odin 2

Reaction score
1.744
Σε όλη αυτή την κουβέντα δεν αναφέρθηκαν καθόλου τα chi fi καλώδια από AliExpress.

Και δεν αναφέρομαι στις απομιμήσεις nordost κλπ αλλά σε καθαρά κινεζικές εταιρείες όπως ο κολοσσός Xangsane που φτιάχνει μια χαρά καλώδια ή τα grey knight.. χαλκός occ κλπ

Σε φόρουμ του εξωτερικού τα συζητάνε χρόνια τώρα. Υπάρχουν νήματα με 300+ σελίδες

Aliexpress με δωρεάν μεταφορικά και εγγυημένα χωρίς τελωνείο, τουλάχιστον μέχρι τα 150€

Εγώ πάντως, 2-3 που έχω πάρει τα βρισκω εξαιρετικά για τα λεφτά τους και όχι μόνο
Εγώ θα κρατούσα πολλές πισινες ως προς το αν ο χαλκός είναι οντως occ.Χαλκο occ παράγουν 3 εταιρίες,Neotech,Furukawa,Siltech και άντε να ξεχνώ άλλη μια,όχι όμως Κινεζική.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.019
Το εργοστάσιο κατασκευής των αγωγών δεν είναι στην Κίνα ούτε στην Αμερική. Κάπου αλλού είναι. Μάλλον στην Ευρώπη.
Έτσι μου είχαν πει παλαιότερα.
Στον Δία ήταν, τώρα μετακομίζουν στον Άρη.

Στην Ευρώπη έχουν κέντρο διανομής.
(Στον πλανήτη Ευρώπη, μη τρελαίνεσαι).

Εγώ θα κρατούσα πολλές πισινες ως προς το αν ο χαλκός είναι οντως occ.Χαλκο occ παράγουν x εταιρίες
Αυτή παράγει:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Εγώ θα κρατούσα πολλές πισινες ως προς το αν ο χαλκός είναι οντως occ.Χαλκο occ παράγουν 3 εταιρίες,Neotech,Furukawa,Siltech και άντε να ξεχνώ άλλη μια,όχι όμως Κινεζική.
Ας μην τον παράγει. Τον χρησιμοποιεί στα καλώδια της

Πχ

Reaction score
1.744

Πχ
Και πως το ξέρεις ότι τον χρησιμοποιεί; Επειδή το ισχυρίζεται;Αν υπάρχει όντως περίπτωση χαλκού occ τότε αναφερόμαστε σε μικρή διατομη(π.χ. Ludic)διαφορετικά τα κουκιά δε βγαίνουν.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Και πως το ξέρεις ότι τον χρησιμοποιεί; Επειδή το ισχυρίζεται;Αν υπάρχει όντως περίπτωση χαλκού occ τότε αναφερόμαστε σε μικρή διατομη(π.χ. Ludic)διαφορετικά τα κουκιά δε βγαίνουν.
Τι εννοείς ?
Μιλάμε για γιγάντια εταιρεία. Λες να έλεγε ψέματα ? Θα την είχαν κλείσει οι 3 εταιρίες που λες ότι παράγουν occ .
Σοβαρεψου λίγο
Επίσης μάλλον δεν τα λες καλά

Με αναζήτηση 5"

Last edited:

Reaction score
1.744
Α, όχι, άμα δεν είναι παραγωγός δε στρέχει.
Μη ζηλεύεις τόσο πολύ που η Mogami δε χρησιμοποιεί occ χαλκό! Σαν το κόκκαλο απ' τη μπριζόλα σου είναι!
Τι εννοείς ?
Μιλάμε για γιγάντια εταιρεία. Λες να έλεγε ψέματα ? Θα την είχαν κλείσει οι 3 εταιρίες που παράγουν occ .
Σοβαρεψου λίγο
Επίσης μάλλον δεν τα λες καλά

Με αναζήτηση 5"

Όλες οι εταιρίες που αγοράζουν occ χαλκό από τις τρεις προαναφερθείσες(μου φαίνεται ότι η τέταρτη είναι η Mitsubishi) και κατασκευαζουν τα καλώδια τους,αναφέρουν τον προμηθευτή τους.Η Κινεζική εταιρία το κάνει;Αν όχι,άνθρακες ο θησαυρός!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.603
Ρε παιζω με κατι Jorma Unity xlr interconnect μουρλια λεμεεεεε....:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Και αλλαξα και τα βυσματα απο τα καλωδια ρευματος που εχω και καρφωσα και τα Oyaide 046 μπρος-πισω και παιζνε γαματα ολα λεμεεεεε :fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Και κατι Mogami 2549 και 2534 με wbt βυσματα και wbt ασημοκολλησεις που ειχα φτιαξει με καλτσα γαματη απεξω απο το Audiophonics ταδαμε και αυτα ποσο γαματα παιξανε και τωρα τα εχω για να κρεμαω τα πατακια απο το Tucson οταν τα πλενω.......:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Last edited:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Την εταιρεία που ανέβασα πριν, την είδες;

Στην Κίνα είναι

Ξεκόλλα επιτέλους
Την ξαναβάζω εδώ να μην ψάχνεις

ika

News
Reaction score
14.754

Πχ
Επάργυρο (silver plated) λέει και 7N OCC.
Το ρεύμα δεν "τρέχει" στην επιφάνεια του κάθε νήματος?
Αν ναι, τι σημασία έχουν τότε τα 7Ν στο εσωτερικό του συγκεκριμένου καλώδιου?

Last edited:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Το ρεύμα δεν τρέχει στην επιφάνεια του κάθε νήματος?
Αν ναι, τι σημασία έχουν τότε τα 7Ν ή τα 4Ν ή τα 5Ν στο συγκεκριμένο καλώδιο?
Στείλε τους ένα mail να ρωτήσεις

Κατά τα άλλα
600$ το κιλο στον Αλή Μπαμπά
Το κιλό !!
Δλδ κάτι χιλιόμετρα

Last edited:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
Πες μου ξανά για occ και 3-4 εταιρείες να δω κάτι

Ή πες μου ξανά ότι δεν παράγεται occ cooper στην Κίνα ...

Πάμε παρακάτω τώρα ;

Γιατί διαβάσω το manual του dirac live και αρχίζει και γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα ενός sub :)

Reaction score
1.744
Το ρεύμα δεν "τρέχει" στην επιφάνεια του κάθε νήματος?
Αν ναι, τι σημασία έχουν τότε τα 7Ν στο εσωτερικό του συγκεκριμένου καλώδιου?
7N στο καλώδιο αλλά 4N-6N στη μπροσούρα! Ο occ χαλκός όπως και το occ ασήμι,είναι πατέντες του καθηγητή Ohno ο οποίος έδωσε την άδεια παραγωγης στις εταιριες που έχω ήδη αναφέρει.Περαν τούτων,ουδέν.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.946
7N στο καλώδιο αλλά 4N-6N στη μπροσούρα! Ο occ χαλκός όπως και το occ ασήμι,είναι πατέντες του καθηγητή Ohno ο οποίος έδωσε την άδεια παραγωγης στις εταιρείες που έχω ήδη αναφέρει.Περαν τούτων,ουδέν.
Μέχρι και σε γνωστή ελληνική εταιρεία φαίνεται να έχει δώσει για πιο λαχταριστά... σνακ
"...2008 :
Μετονομασία σε Ohonos Snack
"

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
149
7N στο καλώδιο αλλά 4N-6N στη μπροσούρα! Ο occ χαλκός όπως και το occ ασήμι,είναι πατέντες του καθηγητή Ohno ο οποίος έδωσε την άδεια παραγωγης στις εταιριες που έχω ήδη αναφέρει.Περαν τούτων,ουδέν.
Που λέει για το sp6008ag 4N-6N ?
Δεν το έχω δει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki