Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η περιγραφή είναι spot on.Πιο γεμάτος ηχος, πιο πυκνός, πιο βελούδινος
Πιο πολλή λεπτομέρεια, πιο γεμάτο χαμηλό
Χωρίς να δείχνει προτίμηση σε είδη μουσικής
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα να το πει και τώραΚαι politically correct. Ζω για τη στιγμή που θα ρωτάς την τεχνητή νοημοσύνη τη γνώμη της για το ηχοσύστημα και θα σου απαντά: για καυσόξυλα καλό είναι
Ε μα αυτά είναι που έχουν πλάκα . Δεν εννοούσα ότι δεν είναι σούπερ το σύστημα έτσι; Μην παρεξηγηθω.Δε νομίζω να έχει πρόβλημα να το πει και τώρα
Ίσως όχι με αυτά τα λόγια φυσικά
μας εχει προικησει ο θεος να μην ακουμε τις "τσιριδες" των μογκαμι και δεν χρειαζεται να αγοραζουμε ακριβα καλωδιαΕντάξει τώρα, τι να συζητήσουμε. Το πως ζούσες με αυτήν την τσιρίδα το μογκάμι εσύ το ξέρεις και κανείς άλλος ή μάλλον και άλλοι που τα έχουν παντρευτεί έπειτα από προτροπές των ειδικών νιάου.
Αυτό που θα συστήσω και εγώ είναι η μεγάλη υπομονή στο στρώσιμο. Δεν το έχω ακούσει το καλώδιο αλλά συνήθως τα καινούργια σοβαρά καλώδια δειχνουν τι είναι με το πρώτο γκρανγκ αλλά μετέπειτα μέχρι τις 300 ώρες μπορεί να σε τρελάνουν με απίστευτες αλλαγές. Μέχρι και σαν μογκάμι μπορεί να παίζουν για 1-2 εικοσιτετράωρα.
Αν έχεις ψηφιακό άστο εκεί να παίζει σε χαμηλή ένταση και άκουσε παλι μετά από 15 μέρες.
Καλορίζικα και καλή χρονιά σε όλους τους χαϊεντάδες!
οπτικα ωραιο ειναι. ποιο ωραιο απο mogami, αλλα το πληρωνειςΉρθε και το argento serenity reference
Έτοιμα να πάρουν την θέση των neotech 1220
Είμαι περίεργος για την σύγκριση