Αλλαγη ηχειων σε SKODA OCTAVIA 4

Reaction score
0
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!!!
Θα ηθελα να αλλαξω τα "μαμα" ηχεια στο αυτοκινητο μου ,τα οποια ειναι μπροστα στην πορτα διαιρουμενα 6,5'' (16,5 εκ) και πισω στην ακρη της εταζερας (με επιφυλαξη 13 εκ.) ........
Η πηγη που εχω ειναι η Pioneer DEH-7200SD και θα ηθελα να βαλω κατι ποιοτικο και αντοχης βεβαια.....
Πιστευετε οτι πρεπει οντως να αλλαξω και τα πισω ηχεια η να βαλω κατι καλυτερα ποιοτικα μπροστα;;;επισης να σας πω οτι δεν θα ηθελα να βαλω ηχεια οβαλ στην εταζερα (τρυπες, κτλ)...
Τι μου προτεινετε λοιπον ετσι ωστε να υπαρχει ενα αξιολογο ακουστικο αποτελεσμα;;
Σε χρηματα δεν ξερω.......πεστε μου εσεις και βλεπουμε....παντως σε πρωτη φαση δεν παω για ενυσχυτη sub κτλ............
Εαν θελετε προτεινετε και πωλητη-εγκαταστατη car audio.........
Eυχαριστω............
Ανδρεας-Χαλανδρι

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγη ηχειων σε SKODA OCTAVIA 4

Να σημειωσω επισης οτι πρεπει το ηχειο 6,5'' στη πορτα να ειναι ""ρηχο"".........
Καμια γνωμη βρε παιδια;;;
Εχω σκοπο αυριο-μεθαυριο να τα βαλω για αυτο και η βιασυνη!!!!!!

Reaction score
24.767

ολα τα λεφτα μπροστα εγω θα τα ριχνα.
βεβαια να εχεις υποψη σου οτι γενικα τα ηχεια δεν στοκαρονται πλεον στα μαγαζια και ισως να μην προλαβεις αυτην την βδομαδα να τα βαλεις.
παντως νομιζω οτι αν πιασεις τα 200ευρα με τοποθετηση δε θα μεινεις δυσαρεστημενος και αφηνεις και ενα παραθυρο για ενισχυτες κλπ αργοτερα.
καταστηματα με κλειστα τα ματια προτεινω alfa sound στην αργυρουπολη και ηχος & αυτοκινητο στο γουδι χωρις βεβαια να αποκλειω φυσικα κατι αλλο.
τωρα για το ρηχο του θεματος ειχα την εντυπωση οτι το προηγουμενο octavia δεν ειχε θεμα βαθους (αλλα πανε και χρονια που ανοιγα πορτες)

Reaction score
0

Mαλιστα........
Το ενα (ηχος & αυτοκινητο) το εχω δει http://www.dragiotis.gr/store/products.php?ccid=9&cpid=&t= αλλα δεν εχει Peerless αλλα Focal απο οτι γραφει.....
το αλλο (alfa sound) εχεις μηπως το λινκ;;;
Επισης για αυτο το καταστημα τι ξερεις που εχει Peerless;;; http://www.ellicon.gr/products.html
Υπαρχει καποιος να εχει και απο τις δυο μαρκες ετσι ωστε να επιλεξω ποιο σωστα;;;
τελικα τι προτεινεις εσυ Peerless η Focal γιατι απο οτι εχω καταλαβει και εχω διαβασει εκει εχω καταληξει!
Ευχαριστω!

Reaction score
24.767

αυτος ειναι ο εισαγωγεας.
και οι δυο εχουν peerless και focal , αλλα μπορεις να δεις και eton και helix που εχουν μερικα καλουλια σετακια σε καλες τιμες.

ο alfa sound γραφει εδω μεσα οποτε μπορεις να ρωτησεις απευθειας!

Reaction score
0

Φιλε μου σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!!!

Reaction score
41

Ανδρέα, αρχικά καλώς ήρθες στο AVsite και καλή συνέχεια :107:
Και καλές γιορτές :107:

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο 100%
Δεν θα έβαζα ηχεία πίσω. Τίποτα. Μηδέν

Όλα τα λεφτά εμπρός, όσα μπορείς παραπάνω.
Και πάντα με την προοπτική πως ίσως παίξει ενισχυτής (και κάποιο sub στο πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών σου, όχι για χαζομάρες με εντάσεις αλλά για ολοκλήρωση του ήχου σε κάθε συχνότητα)

Συμφωνώ και με τα καταστήματα
Η Alfa Sound είναι του Νίκου Κωνσταντινίδη (που γράφει εδώ ως Car Audio Test) και δεν έχει site. Το κατάστημα βρίσκεται στην Αργυρούπολη, Λ. Αργυρουπόλεως 91
και απαντά στο 210 99 50 333 μετά τις 11 το πρωί!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos