Αλλαγη τηλεορασης

Reaction score
249
Αγορασα μια τηλεοραση και φυσικα την εβγαλα απο το κουτι της και δε με ικανοποισε ως προς το μεγεθος της. Την επομενη μερα επικοινωνησα με το καταστημα να ρωτησω αν γινεται αλλαγη και μου ειπαν οχι.Εχω δικαιωμα αλλαγης ή επιστροφης χρηματων;
Αντιμετωπισε καποιος το ιδιο προβλημα;

Reaction score
81
Απάντηση: Αλλαγη τηλεορασης

Αν τους ειπες αποσταση θεασης και σου προτειναν μεγεθος οθονης τοτε πρεπει να το ξανασυζητησουν μαζι σου,αν ομως εσυ ζητησες το συγκεκριμενο μεγεθος τοτε δυσκολο..Παντως οπως και να εχει ευχομαι να βγαλεις ακρη!

Reaction score
1
Το κουτι το εχεις η το πεταξες? Παντος σε γνωστη αλυσιδα δεχονται αλλαγη για 2 βδομαδες μετα την αγορα, με τη προυποθεση να εχεις πληρη συσκευασια και τα παρελκομενα (manual,καλωδια κτλ)
Αμα την εχεις φαει σε καμια γωνια,την εχεις γρατζουνισει, βιδωσει τη βαση στραβα και εχεις φαει τις τρυπες δηλαδη την καθιστας απουλητη τοτε δυστηχως θα την κρατησεις.
Καταλαβαινω ανθρωποι ειμαστε και αλλαζουμε γνωμη,αλλα λιγο ψαξιμο παραπανω δεν εβλαψε κανενα!!!

Reaction score
249

Υπαρχουν τα παντα-η τηλεοραση ειναι αψογη αν εφταιγα εγω και χτυπουσε δε θα το συζητουσα καν απλα καπου ειχα ακουσει οτι αν δεν ικανοποιηθεις απο το προϊον παιρνεις τα λεφτα σου πισω αλλα δεν ξερω αν αναφερεται σε μη ανοιγμενη συσκευασια
Ευχαριστω για τις απαντησεις

Reaction score
460

Υπαρχουν τα παντα-η τηλεοραση ειναι αψογη αν εφταιγα εγω και χτυπουσε δε θα το συζητουσα καν απλα καπου ειχα ακουσει οτι αν δεν ικανοποιηθεις απο το προϊον παιρνεις τα λεφτα σου πισω αλλα δεν ξερω αν αναφερεται σε μη ανοιγμενη συσκευασια
Επιστροφη χρηματων εχω δει και βιωσει μονο στην Αμερικη.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αλλαγη τηλεορασης

Αρνηθηκαν ξεκαθαρα την επιστροφη χρηματων η εστω και αλλαγη με καποιο αλλο μοντελο? Μπορει να μιλησες με υπαλληλο που δεν γνωριζει την πολιτικη του καταστηματος η βαριοταν να σε εξυπηρετησει.Περνα απο εκει και ζητα τον διευθυντη,ειμαι σιγουρος θα βρεις ακρη.
Οσο για τον φιλο antkots επιστροφες χρηματων εχουμε και στην Ελλαδα και μαλιστα σε πολλες αλυσιδες πλεον!!! Πανε οι εποχες "μετα απο την απομακρυνση......"!!!!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγη τηλεορασης

Αρνηθηκαν ξεκαθαρα την επιστροφη χρηματων η εστω και αλλαγη με καποιο αλλο μοντελο? Μπορει να μιλησες με υπαλληλο που δεν γνωριζει την πολιτικη του καταστηματος η βαριοταν να σε εξυπηρετησει.Περνα απο εκει και ζητα τον διευθυντη,ειμαι σιγουρος θα βρεις ακρη.
Οσο για τον φιλο antkots επιστροφες χρηματων εχουμε και στην Ελλαδα και μαλιστα σε πολλες αλυσιδες πλεον!!! Πανε οι εποχες "μετα απο την απομακρυνση......"!!!!
Μακαρι και μπραβο σε οσους το κανουν,ειναι ενα θετικο δειγμα προς τον πολιτισμο και τον σεβασμο προς τον καταναλωτη,ειδικα την δυσκολη αυτη εποχη.

Reaction score
460

Θα ηθελα παντως γινει δεν γινει η δουλεια του φιλου μας να αναφερθει το εν λογω καταστημα για να επικροτησουμε την πολιτικη και την εξυπηρετηση του προς τους πελατες του,η να το κατακρινουμε οπως και ολες τις επεκτασεις αυτης της ανευθυνης συμπεριφορας!!

Reaction score
460

Προτεινω ακομη εαν καποιος καταστηματαρχης διαβαζει αυτα τα ποστ και τον ενδιαφερει να βοηθησει(εφοσων συναλλασεται με την συγκεκριμενη μαρκα και ειναι καινουργια οπως αναφερει ο φιλος μας)να επικοινωνησει με τον φιλο μας και αν θελει ας κανει αυτος την συναλλαγη.Πιστευω οτι θα λειτουργησει ευνοικα για την επιχειρηση του και σιγουρα θα εξασφαλισει μελλοντικους πελατες λογω της καλης σχεσης.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγη τηλεορασης

Μακαρι και μπραβο σε οσους το κανουν,ειναι ενα θετικο δειγμα προς τον πολιτισμο και τον σεβασμο προς τον καταναλωτη,ειδικα την δυσκολη αυτη εποχη.
Το κακο ειναι οτι επρεπε να ερθει αυτη η δυσκολη εποχη για να μας σεβονται!!!! Οπως ειπες πολυ σωστα και εσυ πριν 10 χρονια αυτα γινονταν μονο στην Αμερικη η τα βλεπαμε μονο σε ταινιες!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.668
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα