Για να το κάνω αυτό χρειάζομαι ένα ράφι ακόμη.Διαφορετικα,οι γρατσουνιές είναι σίγουρες!Καλά πάνω στο cd το έβαλες? δίχως δική του ατομική στήριξη?
ΠΑΗ χάλασε ο κόσμος.....
Νομίζεις!και χωρίς μπίλιες..
μεγιεςελπίζω να το χαρείς!
Για να το κάνω αυτό χρειάζομαι ένα ράφι ακόμη.Διαφορετικα,οι γρατσουνιές είναι σίγουρες!Καλά πάνω στο cd το έβαλες? δίχως δική του ατομική στήριξη?
ΠΑΗ χάλασε ο κόσμος.....
Νομίζεις!και χωρίς μπίλιες..
μεγιεςελπίζω να το χαρείς!
Αυτό θα το κρίνω όταν θα κάνω όλα τα πιο πάνω.Τοτε θα γίνει (και θα αποκτησει νόημα) η σύγκριση με το cd μου αν και δεν το πήρα γι αυτόν τον λόγο.Δεν είναι καλό δηλαδή;
Με πρόλαβες συνάδελφε. Έτσι. Η Επερεσία τα βλέπει όλα.Καλά πάνω στο cd το έβαλες? δίχως δική του ατομική στήριξη?
ΠΑΗ χάλασε ο κόσμος.....
Σαν λάμπα παίζει όμως θα το μεθοδευσω ώστε να παίζει σαν τρανζίστορ.Τι φώτα και φωτάκια είναι αυτά ; Disco το κάναμε εκεί ;![]()
![]()
το μονο σιγουρο, εβγαζε και η sansui streamers?Σαν SANSUI δεν πρόκειται να παίξει ποτέ.
![]()
Βγάλτου τον μετασχηματιστή.Σαν λάμπα παίζει όμως θα το μεθοδευσω ώστε να παίζει σαν τρανζίστορ.
Επί το έργον!
View attachment 361886
αστον , τα έχει χαμένα λόγο ηλικίαςτο μονο σιγουρο, εβγαζε και η sansui streamers?![]()
λεγε, τι λέει το εργαλείο?
καλοτάξιδο!!
Σ' ευχαριστώ.Out of the box,παιζει καλα αν και ως την τελευταία στιγμή σκεφτόμουν να πληρώσω την διαφορά και να πάρω το Α8 για το οποίο όμως θα έπρεπε να δώσω ακόμη περισσότερα χρήματα για καλώδια.
Αυτό ας το δουν όσοι γράφουν ότι δεν περιποιούμαι τον χώρο μου.Τι ; Καινούργιες κουρτίνες ; Με γειά.![]()
Φυσικά, δεν είναι vintage μηχάνημα, κουβαλάει σύγχρονες τεχνολογίες.Σαν SANSUI δεν πρόκειται να παίξει ποτέ.
![]()
Κάτσε να το βάλω να το ακούσω, γιατί συμπαθούμε Charlotte.Μεράκλωσα σήμερα με διασκευές
Ρε μην το χαλάσεις, ακόμα δεν το πήρες!!!Σαν λάμπα παίζει όμως θα το μεθοδευσω ώστε να παίζει σαν τρανζίστορ.
Κανόνισε να το βγάλεις ανώτερο του CD player. Θα σου ρίξω πολύ κράξιμο.Αυτό θα το κρίνω όταν θα κάνω όλα τα πιο πάνω.Τοτε θα γίνει (και θα αποκτησει νόημα) η σύγκριση με το cd μου αν και δεν το πήρα γι αυτόν τον λόγο.