Αλτ!τις ει; ATC S 50 ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Ένα πενηντάρι για τα σαραντάχρονα...Η επέτειος επισημοποιείται με την περιορισμένη κυκλοφορία μιάς ειδικής έκδοσης για το πρώτο μοντέλο που είχε παραγάγει η εταιρεία.

Η σύγχρονη υλοποίηση περιλαμβάνει το 9ιντσο SL γούφερ,το γνωστό θόλο μεσαίων και τη νέα μονάδα υψηλών που έχει αναπτύξει η ATC.Οι μεταλλικές επιφάνειες είναι επιχρωμιωμένες και οι προσόψεις επενδεδυμένες με αυθεντικό δέρμα και προσεγμένες ραφές στους αρμούς.Η οπή ανάκλασης χαμηλών φαίνεται να έχει μορφοποιηθεί κατά τρόπον ώστε να ομαλοποιείται περαιτέρω η απόκριση στη ζώνη που εκείνη επενεργεί.Συνοδεύεται επίσης από ιδιαίτερη βάση στήριξης...

Οι υποψήφιοι κάτοχοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παθητική κι ενεργοποιημένη (με τη μονάδα Ρ6) έκδοση...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Παντα ειχα μια αδυναμια στο 50αρι της Atc......οποτε το ακουγα με γοητευε ο ηχος αυτου του ηχειου και δεν κρυβω οτι μου πηρε καιρο μεχρι να αποφασισω στο τελος να παω στον Ναυτιλο της B&W !

Ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα με μαγεψει σαν ηχειο ....ασε που κατι εκαναν με to κλασικο (βλεπε κασσα) design στο επετειακο τους αυτο μοντελο.....τωρα απο τιμη δεν γνωριζω αλλα θα ηθελα να το ακουσω!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Παντα ειχα μια αδυναμια στο 50αρι της Atc......οποτε το ακουγα με γοητευε ο ηχος αυτου του ηχειου και δεν κρυβω οτι μου πηρε καιρο μεχρι να αποφασισω στο τελος να παω στον Ναυτιλο της B&W !

Ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα με μαγεψει σαν ηχειο ....ασε που κατι εκαναν με to κλασικο (βλεπε κασσα) design στο επετειακο τους αυτο μοντελο.....τωρα απο τιμη δεν γνωριζω αλλα θα ηθελα να το ακουσω!!!!!!
Βλάση,σε βλέπω....΄΄απασφαλισμένο΄΄ (όπως τα όπλα) σε πολλαπλά επίπεδα :) (Grimm και τώρα ATC).Ιδού η εμφάνιση του κλασσικού μοντέλου S 50 :

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Αυτο το κλασικ 50αρι ακουγα και τοτεςςςςςς και με αρεσε το ρημαδι.........
:):):)

Reaction score
1.685
Αυτο το κλασικ 50αρι ακουγα και τοτεςςςςςς και με αρεσε το ρημαδι.........
:):):)
Αχ τι κλωτσες ειχε ριξει αυτο το 50αρι στην 'υπογα' τοτε !!!

Τι μου θυμισες Βλαση.. :)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Να πω πόσο αθλίας αισθητικής είναι η βάση, ή να περιμένω μπας και τη συνηθίσω;
Εσυ Κωστα μας μην ανγχωνεσαι.........θα τα βαλλεις επανω σε αυτα

που σου εδωσε η γιαγια απο την Τσαγκαραδα και θα γινει κολασηηηηηηηηηηη.....και θα σου βγει και ποιο φθηνα βρε......που το βαζεις αυτο......:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης