Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Reaction score
0
Καλησπέρα σας, είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ενισχυτές Audiolab 8000S, XTZ CLASS A 100 D3, Creek Audio Destiny, και τελευταίο τον Yamaha A-S1000.Θα χρησιμοποιηθεί μαζί με onkyo 876 για στερεοφωνική ακρόαση και θα οδηγήσουν ένα ζευγάρι dali ikon 8 Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB]:91,0 6 ohms
Ο χώρος είναι 60τ.μ. και δεν περιορίζομαι σε συγκεκριμένο είδος μουσικής ακούω τα πάντα.

Reaction score
0
Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Βάλτε και αυτόν Cambridge Audio AZUR 740A

Reaction score
655

ωραίο τετράλλημα...

Αν και σε διαφορετικές τιμές
θα προτιμουσα τον Destiny
αλλίως τον Yamaha και ο 2000 νομίζω κοντά σε τιμή.

αλλά κι οι άλλοι δυο αξίολογοι.

Reaction score
7.004

Creek destiny αλλα σε πιο μικρο χωρο,μαλλον ο ΧΤΖ για την ισχυ του η πιο ασφαλης επιλογη.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Εδώ και μερικές ημέρες έχω στο χώρο μου τον Destiny.
O ενισχυτής εκπλήσσει ευχάριστα με την απόδοση του.

Reaction score
0

Ειναι η ιδέα μου η μήπως ο ΧΤΖ έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής ?

Reaction score
0
Εχω τον denon pma-1500 με τα dali ikon 6 και εχουν ταιριαξει παρα πολυ.Εχει και Bypass-volume κουμπι για πιο ευκολη χρηση με πολυκαναλο.Αν δεν εχεις καταληξει,βαλτον κιαυτον στις επιλογες σου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Creek Destiny και XTZ θα ήταν οι πρώτες μου επιλογές. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος ενισχυτής σε αυτά τα λεφτά να τους ξεπεράσει.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Creek Destiny και XTZ θα ήταν οι πρώτες μου επιλογές. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος ενισχυτής σε αυτά τα λεφτά να τους ξεπεράσει.
πιθανον αλλα απο οδηγηση σιγουρα καλυτερος ο yamaha s-2000 απο προσωπικη εμπειρια σε σχεση με τους αλλους ,μακραν καλυτερος απο τροφοδοσια και κατασκευη τροφοδοτικου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480

Καλησπέρα σας, είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ενισχυτές Audiolab 8000S, XTZ CLASS A 100 D3, Creek Audio Destiny, και τελευταίο τον Yamaha A-S1000.Θα χρησιμοποιηθεί μαζί με onkyo 876 για στερεοφωνική ακρόαση και θα οδηγήσουν ένα ζευγάρι dali ikon 8 Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB]:91,0 6 ohms
Ο χώρος είναι 60τ.μ. και δεν περιορίζομαι σε συγκεκριμένο είδος μουσικής ακούω τα πάντα.
Yamaha. Οι υπόλοιποι τρεις ούτε καν θα ήταν στη λίστα μου. Αντιθέτως, θα ήταν στη λίστα μου κάποιος ολοκληρωμένος PWM, οπωσδήποτε ο ολοκληρωμένος της ATC, καθώς επίσης και κάποιος Magnum Dynalab ή Audia Flight.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

πιθανον αλλα απο οδηγηση σιγουρα καλυτερος ο yamaha s-2000 απο προσωπικη εμπειρια σε σχεση με τους αλλους ,μακραν καλυτερος απο τροφοδοσια και κατασκευη τροφοδοτικου.
Ναι αλλά αξίζει η σχεδόν διπλάσια τιμή του yamaha s-2000 και του creek destiny σε σχέση με τον ΧΤΖ στο ηχητικό αποτέλεσμα που φτάνει στα αυτιά μας?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480

Ο Destiny έχει πλέον μειωμένη τιμή, (κάπου 1200 - 1300€). To έχει αναφέρει ο αντιπρόσωπος, αλλά δεν θυμάμαι πού είναι το σχετικό θέμα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σε τι τιμη κυμαινεται ο XTZ. 50W class a, στο χιλιαρικο? Προελευσης σουηδικης ή....;
Παιζει και ο Xindac 6200, υβριδικος 100w στο καναλι.

Αααχ, τετοια πρεπει να ειναι τα διλημματα στη ζωη, τετραλληματα. Αντε κ το τι να ψηφισεις στις εκλογες:609::607:

Reaction score
0

σε τι τιμη κυμαινεται ο XTZ. 50W class a, στο χιλιαρικο? Προελευσης σουηδικης ή....;
O ΧΤΖ είναι στα 700 απο Σουηδία, ο creek μολις μάθαμε, και ο yamaha s2000 1.300 απο Γερμανία.

Reaction score
1

Επειδή το θέμα ενδιαφέρει και εμένα, και είμαι αρχάριος, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να εξηγήσετε γιατί προτιμάτε τον "Α" και όχι τον "Β"; Ακόμα και αυτοί που ήταν ποιο συγκεκριμένοι, πχ. το τροφοδοτικό, τι τροφοδοτικά έχουν και για ποιο λόγο το τροφοδοτικό του "Α" είναι καλύτερο από του "Β" και τελικά ποιες είναι οι διαφορές τους στα ακούσματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Reaction score
0

Επειδή το θέμα ενδιαφέρει και εμένα, και είμαι αρχάριος, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να εξηγήσετε γιατί προτιμάτε τον "Α" και όχι τον "Β"; Ακόμα και αυτοί που ήταν ποιο συγκεκριμένοι, πχ. το τροφοδοτικό, τι τροφοδοτικά έχουν και για ποιο λόγο το τροφοδοτικό του "Α" είναι καλύτερο από του "Β" και τελικά ποιες είναι οι διαφορές τους στα ακούσματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Ας υποθέσουμε οτι έχεις μια porsche 911 και ένα fiat panda (μη βαράτε οσοι έχετε panda :135:) και τα δύο θα σε πάνε στο προορισμό σου το θέμα είναι ΠΩΣ θα πάς με το ένα και πως με το άλλο.Ετσι και εδώ, καλύτερα υλικά, μεγάλη τεχνογνωσία, πολύ μεράκι ετσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι θέμα ποσότητας αλλα ποιότητας, ψάκσε λίγο στο google και θα βρείς γιατί το τάδε είναι καλύτερο του δείνα και πάει λέγοντας.:126:

Reaction score
1

Η αλήθεια είναι πως μια Porsche είναι καλύτερη από το Fiat και φαίνεται εύκολα, όμως ποιο είναι καλύτερο ένα Subaru Impreza ή Mitsubishi Evolution και γιατί; Να μετρήσουμε κυβικά εκατοστά, ιπποδύναμη, ροπή, ρεπρίζ και επιταχύνσεις οκ, τα κρατήματα όμως, η οδηγική συμπεριφορά κτλ; Αν δεν κάνω λάθος οι ενισχυτές που παραθέτεις δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές, όπως Porsche και Fiat που βγάζουν μάτι. Μιας και το έχεις ψάξει φίλε μου, ποιος είναι ο καλύτερος από τους 4 ενισχυτές και γιατί; Τι λέει το Google; Και αν τα λέει το google για ποιο λόγο ρωτάς στο avsite; Εγώ ακόμη έχω μερικές απορίες, αλλά φυσικά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μου απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω 2-3 πραγματάκια για την κάθε άποψη, αν φυσικά έχετε την διάθεση και τον χρόνο.

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι πως μια Porsche είναι καλύτερη από το Fiat και φαίνεται εύκολα, όμως ποιο είναι καλύτερο ένα Subaru Impreza ή Mitsubishi Evolution και γιατί; Να μετρήσουμε κυβικά εκατοστά, ιπποδύναμη, ροπή, ρεπρίζ και επιταχύνσεις οκ, τα κρατήματα όμως, η οδηγική συμπεριφορά κτλ; Αν δεν κάνω λάθος οι ενισχυτές που παραθέτεις δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές, όπως Porsche και Fiat που βγάζουν μάτι. Μιας και το έχεις ψάξει φίλε μου, ποιος είναι ο καλύτερος από τους 4 ενισχυτές και γιατί; Τι λέει το Google; Και αν τα λέει το google για ποιο λόγο ρωτάς στο avsite; Εγώ ακόμη έχω μερικές απορίες, αλλά φυσικά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μου απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω 2-3 πραγματάκια για την κάθε άποψη, αν φυσικά έχετε την διάθεση και τον χρόνο.
Το evolution και με διαφορά αλλά απο ότι φαίνετε ούτε αυτο δεν είσαι σε θέση να ψαξεις.Να μετρήσω κυβικά?Πάρε έναν αμερικανικο 8000 c.c. να πάρω εναν porsche 3000c.c. ποιός είναι καλύτερος?ΟΙ ενυσχιτές που παραθέτω είναι οχι γιατι έχουν τραγικές διαφορές μεταξύ τους αλλα γιατί είναι σχεδον στην ίδια κατηγορία εν αντιθέση με τους επαγγελματικους που είναι για να ακούς σε μεγάλες εντάσεις με λιγότερα χρήματα.Μάλον δεν έχεις καταλάβει οτι το ψάχνω και ΟΧΙ οτι το βρήκα.Το google είναι ένα εργαλείο στα χέρια αυτού που ξέρει να το χειριζεται, και προφανώς δεν ξέρεις.Οπως επίσης και το κάθε εργαλείο στα χέρια του αδαή είναι επικίνδυνο.Υπάρχουν χιλιάδες τεστ για να διαβάσεις για κάθε είδος και για ολλα τα γούστα αλλα μάλον θέλεις μασημένη τροφή και όχι να ζοριζεις τα δαχτυλάκια σου στο πληκτρολόγιο.

Reaction score
0

Παρεπιπτοντος στο ΑVsite ροτάω γιατι οι άνθρωποι εδώ και έχουν ψάξει και έχουν ακόυσει πολύ περισότερο απο τον καθένα μας για όλλα αυτά που εμάς πολές φορές μας φαίνονται κινεζικα.Έτσι και εγω προσπαθώ να καταλάβω κάποιες διαφορές που έχουν τα διάφορα συστήματα(ενυσχιτές, ηχεία κ.α.) γιαυτο μην την βλέπεις στραβά

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS