Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Reaction score
1
Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

ΟΙ ενυσχιτές που παραθέτω είναι οχι γιατι έχουν τραγικές διαφορές μεταξύ τους αλλα γιατί είναι σχεδον στην ίδια κατηγορία εν αντιθέση με τους επαγγελματικους που είναι για να ακούς σε μεγάλες εντάσεις με λιγότερα χρήματα.Μάλον δεν έχεις καταλάβει οτι το ψάχνω και ΟΧΙ οτι το βρήκα.Το google είναι ένα εργαλείο στα χέρια αυτού που ξέρει να το χειριζεται, και προφανώς δεν ξέρεις.Οπως επίσης και το κάθε εργαλείο στα χέρια του αδαή είναι επικίνδυνο.Υπάρχουν χιλιάδες τεστ για να διαβάσεις για κάθε είδος και για ολλα τα γούστα αλλα μάλον θέλεις μασημένη τροφή και όχι να ζοριζεις τα δαχτυλάκια σου στο πληκτρολόγιο.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να γράψεις.. και που διαφωνείς. Το παράδειγμα στο ανέφερα για να σου δείξω πως οι 4 ενισχυτές που παραθέτεις δεν έχουν τις τραγικές διαφορές Porsche και Fiat. αλλά Subaru και Mitsubishi. (Άσχετα αν και αυτές οι διαφορές, σε σένα φαίνονται μεγάλες). Αν λοιπόν είναι τόσο μεγάλες στους ενισχυτές που δεν χρειάζονται εξηγήσεις, για ποιο λόγο μπαίνεις εδώ μέσα και ρωτάς;

Το google είναι ένα εργαλείο στα χέρια αυτού που ξέρει να το χειριζεται, και προφανώς δεν ξέρεις.Οπως επίσης και το κάθε εργαλείο στα χέρια του αδαή είναι επικίνδυνο.Υπάρχουν χιλιάδες τεστ για να διαβάσεις για κάθε είδος και για ολλα τα γούστα αλλα μάλον θέλεις μασημένη τροφή και όχι να ζοριζεις τα δαχτυλάκια σου στο πληκτρολόγιο.
Ξαναρωτάω λοιπόν, γιατί δεν ψάχνεις στο google και περιμένεις απάντηση εδω μέσα; Αδαής μάλλον είναι αυτός που δεν γνωρίζει.. δεν με πειράζει να είμαι αδαής και να ψάχνομαι. Αυτόν ο οποίος φάσκει και αντιφάσκει με τον εαυτό του, και δεν μπορεί να εκφραστεί στην μητρική του γλώσσα με μια στοιχειώδη λογική, πως τον λέμε; (Περισσότερα με Pm παρακαλώ).

Τέλος πάντων, όποιος έχει την διάθεση θα μπορούσε παρακαλώ να εκθέσει κάποια επιχειρήματα για τις απόψεις του; Και αν έχει ακούσει τους ενισχυτές, με ποια ηχεία και πως του φάνηκαν. Ευχαριστώ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για δειτε κ αυτο. Tον βρηκα χτες χαζευοντας

http://whathifi.com/Review/Rotel-RA-1520/

Model RA-1520
Power Configurations 2 x 60 watts (20Hz-20kHz, <0.03%, 8 Ohms)
THD (20-20,000Hz) 8 Ohms, all channels driven < 0.03%
Phono Input 20Hz-15kHz, +/- 0.2dB
Line Level Input 10Hz-100kHz, +1, -3dB
Damping Factor (8 Ohms) 150
Line Input Sensitivity 160mV / 24kOhms
Bass +3, +4dB at 100Hz
Treble + 3dB at 10kHz
Line Input Overload 5V
Phono (MM) 2.4mV / 47kOhms
Phono Overload (MM) 170mV
Preamp Output Levels / Output Impedance 1V / 470 Ohms
S/N Ratio (IHF A) >95dB
Power Requirements USA 115 Volts, 60Hz
Power Requirements CE 230 Volts, 50Hz
Power Consumption 300 watts
Dimensions (W x H x D) mm 432 x 92 x 364 mm
Dimensions (W x H x D) in 17 1/8 x 3 5/8 x 13 5/16 in
Front Panel Height 80 mm / 3 3/16 in
Weight (net) 7.8 kg, 17.2 lbs

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Επειδή το θέμα ενδιαφέρει και εμένα, και είμαι αρχάριος, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να εξηγήσετε γιατί προτιμάτε τον "Α" και όχι τον "Β"; Ακόμα και αυτοί που ήταν ποιο συγκεκριμένοι, πχ. το τροφοδοτικό, τι τροφοδοτικά έχουν και για ποιο λόγο το τροφοδοτικό του "Α" είναι καλύτερο από του "Β" και τελικά ποιες είναι οι διαφορές τους στα ακούσματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
η ικανοτητα ενος ενισχυτου οσον αφορα την οδηγηση <δυσκολων ηχειων> και οταν λεμε δυσκολα ηχεια εννοουμε μια γκαμα ηχειων
απαιτητικων σε ρευμα οσον αφορα την διαχειρηση του μουσικου σηματος και ολων των παραμετρων αυτου, ενα σωστο ενισχυτικο σταδιο εξαρταται και απο την ικανοτητα του τμηματος τροφοδοσιας του σε ρευμα να τροφοδοτει με λιγα λογια με την σωστη <ποσοτητα> και ποιοτητα ρευματος το ενισχυτικο σταδιο ειδικα σε δυσκολα σημεια ,πχ εκει οπου σε ενα μουσικο εργο εχουμε εντονα μεταβατικα περασματα εκει οπου ξαφνικα εχουμε εισοδο πολλων ταυτοχρονα μουσικων οργανων με ποικιλες διακυμανσεις στην δομη του εργου τοσον οσον αφορα στην ενταση της εγγραφης οσον και στην αναγκη το συστημα μας να διατηρησει την ικανοτητα αναλυσης -την ομοιογενεια -την στερεοφωνικη εικονα και εν γενει αυτο που λεμε χονδρικα να μην κολωνει εκει οπου χρειαζεται και ειναι απαραιτητο να εχουμε αφθονο και σωστο ποιοτικο ρευμα ουτως ωστε ο ενισχυτης μας να μπορει να τα βγαζει περα με δυσκολα μουσικα σηματα με λιγα λογια δανειζομενοι ορολογια απο τον χωρο της μηχανικης αυτοκινητου οπως πολυ σωστα ανεφερε πιο πανω ο συμφορουμιτης μας να εχουμε αφθονη <ροπη> οταν και οπου χρειασθει χωρις το συστημα μας να δειχνει σημεια κωπωσης και συγχισης.

Reaction score
70
Πάρε τον Yamaha.Οι άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι σε επιμέρους τομείς (σε ισχύ ο ένας,στις μεσαίες συχνότητες ο άλλος κτλ) άλλα σε συνολική απόδοση,αξιοπιστία,κατασκευή δεν τον βλέπουν ούτε με κυάλια..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

η ικανοτητα ενος ενισχυτου οσον αφορα την οδηγηση <δυσκολων ηχειων> και οταν λεμε δυσκολα ηχεια εννοουμε μια γκαμα ηχειων
απαιτητικων σε ρευμα οσον αφορα την διαχειρηση του μουσικου σηματος και ολων των παραμετρων αυτου, ενα σωστο ενισχυτικο σταδιο εξαρταται και απο την ικανοτητα του τμηματος τροφοδοσιας του σε ρευμα να τροφοδοτει με λιγα λογια με την σωστη <ποσοτητα> και ποιοτητα ρευματος το ενισχυτικο σταδιο ειδικα σε δυσκολα σημεια ,πχ εκει οπου σε ενα μουσικο εργο εχουμε εντονα μεταβατικα περασματα εκει οπου ξαφνικα εχουμε εισοδο πολλων ταυτοχρονα μουσικων οργανων με ποικιλες διακυμανσεις στην δομη του εργου τοσον οσον αφορα στην ενταση της εγγραφης οσον και στην αναγκη το συστημα μας να διατηρησει την ικανοτητα αναλυσης -την ομοιογενεια -την στερεοφωνικη εικονα και εν γενει αυτο που λεμε χονδρικα να μην κολωνει εκει οπου χρειαζεται και ειναι απαραιτητο να εχουμε αφθονο και σωστο ποιοτικο ρευμα ουτως ωστε ο ενισχυτης μας να μπορει να τα βγαζει περα με δυσκολα μουσικα σηματα με λιγα λογια δανειζομενοι ορολογια απο τον χωρο της μηχανικης αυτοκινητου οπως πολυ σωστα ανεφερε πιο πανω ο συμφορουμιτης μας να εχουμε αφθονη <ροπη> οταν και οπου χρειασθει χωρις το συστημα μας να δειχνει σημεια κωπωσης και συγχισης.
+1

Reaction score
0

Ποιόν απο τους δύο Α-S1000 η τον μεγάλο αδερφό?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Εγώ θα ρωτήσω τα εξής απλά πράγματα...

Όταν κάποιος ενδιαφερόμενος θέσει ένα ερώτημα σχετικά με ένα μηχάνημα ή την επιλογή κάποιου μηχανήματος πεταγόμαστε καμιά δεκαριά καλοθελητές να απαντήσουμε.

Όλοι εμείς που λέμε την άποψη μας το γνωρίζουμε το μηχάνημα που προτείνουμε?

Το έχουμε ακούσει ποτέ σε γνώριμες για εμάς συνθήκες?

Το έχουμε συγκρίνει με μηχανήματα της κατηγορίας του?

Το έχουμε ακούσει με ένα πολύ καλύτερο συνδυασμό για να έχουμε πλήρη άποψη των δυνατοτήτων του?

Προσωπικά είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως οι περισσότερες απαντήσεις δίνονται με το σκεπτικό...
Έτσι πρέπει να είναι και μάλλον έτσι θα ακούγεται γιατί το άκουσα από τον τάδε ή το διάβασα εκεί.:140:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Κύριε Πέτρο εγώ που έχω τον audiolab μπορώ να πω?:116:

Λοιπόν ΜΗΝ τον πάρεις αν το ηχείο κατεβαίνει κάτω απ τα 3-4 ωμ ή είναι κάτω από 88-89db ευαισθησία.

Εdit:Μόλις είδα τα τετραγωνικά και τα ηχείο.Ξεχνάς τον audiolab.Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι κακός ενισχυτής-απλώς είναι αδύναμος.Αν συνεργαστεί με ένα ευκολο ηχείο είναι εξαιρετικά ουδέτερος(με μια σχετική πτώση στις υψηλές) και έχει το προσόν του ότι είναι τέρας συνδεσιμότητας και ευκολιών.Νομίζω όμως ότι το dali θα τον καταπιεί αμάσητο..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Μιλώντας λίγο τεχνοκρατικά τα εν λόγω ηχεία (τουλάχιστον απ ότι βλέπω),σε συνδυασμό με τον χώρο(60 τμ) καλό θα ήταν να οδηγηθούν με όσο το δυνατόν πιο δυνατό ενισχυτή.

Γιατί όμως θέλετε να βάλετε και δικάναλο ενισχυτή?Ο onkyo είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα,ειδικά το προενισχυτικό του τμήμα.
Έχετε σκεφτεί την λύση κάποιου τελικού?

Reaction score
3

Εγώ πάντως όταν έψαχνα ολοκληρομένο ενισχυτή στην κατηγορία μέχρι και 1700 ευρώ περίπου, καλύτερος ήταν ο Creek Destiny. (είχα ακούσει καμιά 10αριά ενισχυτές). Τουλάχιστον στα αυτιά μου.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Εγώ πάντως όταν έψαχνα ολοκληρομένο ενισχυτή στην κατηγορία μέχρι και 1700 ευρώ περίπου, καλύτερος ήταν ο Creek Destiny. (είχα ακούσει καμιά 10αριά ενισχυτές). Τουλάχιστον στα αυτιά μου.
και εγω καπου εκει ειχα καταληξει ψαχνωντας επι ενα χρονο διαπιστωσα καποια μικρη υπεροχη στον creek οσον αφορα μια καποια <αυρα> διαφανειας θα ελεγα στις μεσαιες συχνοτητες ελαχιστη βεβαια σε σχεση με τον yamaha (s-2000 παντα) ομως κατεληξα στον yamaha διαπιστωνωντας (κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα) οτι εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες στη οδηγηση ,περισσοτερη ομοιογενεια και λιγο καλυτερα σωματα σε ολο το συχνοτικο φασμα ,σιγουρα κερδιζει κατασκευαστικα συντριπτικα θα ελεγα ,και μαλλον δεν επεσα εξω διοτι μετα απο ενος ετους συμβιωση αποδεικνιεται οτι μαλλον ειχα δικιο .

Reaction score
28
επι πλεον θελω να προσθεσω μια και ο λογος και περι τροφοδοσιας
συγκρινωντας τα τμηματα τροφοδοσιας μεταξυ creek και yamaha
και εγω αλλα και κατοχος creek καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ο yamaha δεν <παιζεται> τουλαχιστον σε αυτο το κομματι κοντραροντας στα ισα πολυ ακριβοτερα μηχανηματα και με μεγαλυτερη <μοστρα> και προβολη.(οχι οτι ο creek δεν ειναι ενα εξαιρετικο για την τιμη του μηχανημα)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Προσωπικά είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως οι περισσότερες απαντήσεις δίνονται με το σκεπτικό...
Έτσι πρέπει να είναι και μάλλον έτσι θα ακούγεται γιατί το άκουσα από τον τάδε ή το διάβασα εκεί.:140:
Προτεινουμε μηχανηματα κ με κριτηριο την προσωπικη μας εμπειρια, αλλα σε ενα βαθμο οπως ακριβως περιγραφεις petermeni. Απλα δεν προτεινουμε λεγοντας σε καποιον "αγορασε το!" αλλα ουσιαστικα λεγοντας "κοιτα υπαρχει κ αυτο". Ο ενδιαφερομενος πρεπει να ακουσει τι θα αγορασει πριν αγορασει κ αυτο δεν αλλαζει.
Ο ιδιος ο Ken Ishawata να ερχοταν σπιτι μου και να μου λεγε οτι εχει κανει tweak σε ενα player Marantz το οποιο ειναι οτι καλυτερο στα μισα λεφτα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αν δεν το ακουγα δεν το αγοραζα με τιποτα:112:
Αλλο το μικρο γιαπωνεζικο αυτι, αλλο το ελληνικο, αλλο το κεφαλι στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το γιαπωνεζικο αυτι, αλλο το ελληνικο ξεροκεφαλο:114:, και προπαντων διαφορετικη η ψυχοσυνθεση του καθενος, εξ ου και η υποκειμενικοτητα.

Reaction score
28
επι πλεον θελω να προσθεσω μια και ο λογος και περι τροφοδοσιας
συγκρινωντας τα τμηματα τροφοδοσιας μεταξυ creek και yamaha
και εγω αλλα και κατοχος creek καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ο yamaha δεν <παιζεται> τουλαχιστον σε αυτο το κομματι κοντραροντας στα ισα πολυ ακριβοτερα μηχανηματα και με μεγαλυτερη <μοστρα> και προβολη.(οχι οτι ο creek δεν ειναι ενα εξαιρετικο για την τιμη του μηχανημα)
παντως μεχρι να συναντησω τον yamaha πρωτη μου επιολογη ηταν ο creek.

Reaction score
0

Συμφωνώ και επαυξάνω αν δεν το ακουγα δεν το αγοραζα με τιποτα.Χαίρομαι πάντως που οι γνώμες που ακούγονται είναι απο ανθρώπους που είτε έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα μηχανήματα είτε τα έχουν ακόυσει και έχουν προσωπική εμπειρία.Και όπως λέει και ο φίλος tyler durden :Αλλο το μικρο γιαπωνεζικο αυτι, αλλο το ελληνικο, αλλο το κεφαλι στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το γιαπωνεζικο αυτι, αλλο το ελληνικο ξεροκεφαλο, :142:
Θα πάω να ακούσω τον yamaha γιατι βλέπω οτι υπάρχουν πολά θετικά σχόλια.

Reaction score
47
Να καταθέσω και την δική μου πρόταση για ολοκληρωμένο στα 1500 περίπου: Harman HK990. Τον έχω εδώ και λίγο καιρό και οδηγεί τα BW 683, ομολογουμένως απαιτητικά ηχεία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εντάσεις βαρβάτες σχετικά απαραμόρφωτες, καλή ανάλυση, ελεγχόμενα χαμηλά, εντυπωσιακά δυναμικά.

Τον αγόρασα χωρίς να τον ακούσω, γιατί θεσσαλονίκη είναι δύσκολο αυτό, άλλωστε για να βγάλω συμπεράσματα έπρεπε να τον ακούσω με τα ηχεία μου και το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης πέρα από τον πολυκάναλο σόνυ με τον οποίο οδήγησα τα ηχεία αρχικά με μέτρια απόδοση. Όπως και να'χει είναι μια αγορά που την ευχαριστήθηκα μιας και ο ήχος μου έχει ανέβει πολλές φορές πάνω και δεν περνά πλέον καν από το μυαλό μου η ιδέα πως τα ηχεία έχουν πρόβλημα οδήγησης. Σίγουρα μια ασφαλής επιλογή για τα Dali, ειδικά για τα 60τμ, όπου θα θέλεις τα βατάκια και ρευματάκια σου.

Απο'κει και πέρα έχε υπ'όψη σου πως ο harman ενσωματώνει και DAC 24/96, έχει 2 εξόδους sub, και δέχεται είσοδο από AVR 2.2 (L-R και 2 sub). όλες οι είσοδοι έχουν ρυθμιζόμενο gain και ειδικά η AVR που παρακάμπτει το volume έχει μεγάλο περιθώριο ρύθμισης του gain. Άλλο πλεονέκτημα και η είσοδος balanced σε περίπτωση που έχεις τέτοια πηγή.

Σαν μειονέκτημα έχω να πω μόνο το εξής: ο ενισχυτής διαθέτει μικρόφωνο για calibration που κάνει auto equalize. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα να το δουλέψω και να μου εξομαλύνει έστω και λίγο τις ανωμαλίες του χώρου, που δεν είναι και λίγες. Παρ'όλα αυτά με απογοήτευσε το σύστημα και τις 2 φορές που επανέλαβα την διαδικάσία των μετρήσεων, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιώντας στην συνέχεια το ΕzSet/Eq η στερεοφωνική εικόνα ασαφοποιείται, σαν έλλειψη συγχρονισμού ένα πράγμα, κάτι που δεν υπάρχει όταν δουλεύω το DAC χωρίς ΕzSEt/EQ. Βέβαια αναμένω την απάντηση του κου Αρβανιτάκη στο θέμα (που φαντάζομαι περιμένει την απάντηση από την Harman με την σειρά του). Είτε κάτι δεν κάνω σωστά, είτε κάτι τρέχει με το λογισμικό.
Όπως και να'χει το τελευταίο είναι μια έξτρα δυνατότητα που ούτως ή άλλως δεν διαθέτουν οι υπόλοιποι στερεο ενισχυτές, που στερούνται ψηφιακών ευκολιών.

Σαν συμπέρασμα: ο ενισχυτής κάνει με το παραπάνω αυτό που υπόσχεται, είναι στιβαρή κατασκευή (τουλάχιστον από βάρος ζορίζει τη μέση), και διαθέτει και πλήθος ευκολιών - συνδέσεων. Βγαίνει βέβαια πιο ακριβός από άλλους που κοιτάς, αλλά είναι στην κατηγορία του S2000. Προσωπικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα, εκτιμώ οτι θα τα πάει καλά με τα ηχεία σου, οπότε δεν χάνεις τίποτε να τον δοκιμ'ασεις εφόσον σου δωθεί η δυνατότητα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Να καταθέσω και την δική μου πρόταση για ολοκληρωμένο στα 1500 περίπου: Harman HK990. Τον έχω εδώ και λίγο καιρό και οδηγεί τα BW 683, ομολογουμένως απαιτητικά ηχεία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εντάσεις βαρβάτες σχετικά απαραμόρφωτες, καλή ανάλυση, ελεγχόμενα χαμηλά, εντυπωσιακά δυναμικά.

Τον αγόρασα χωρίς να τον ακούσω, γιατί θεσσαλονίκη είναι δύσκολο αυτό, άλλωστε για να βγάλω συμπεράσματα έπρεπε να τον ακούσω με τα ηχεία μου και το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης πέρα από τον πολυκάναλο σόνυ με τον οποίο οδήγησα τα ηχεία αρχικά με μέτρια απόδοση. Όπως και να'χει είναι μια αγορά που την ευχαριστήθηκα μιας και ο ήχος μου έχει ανέβει πολλές φορές πάνω και δεν περνά πλέον καν από το μυαλό μου η ιδέα πως τα ηχεία έχουν πρόβλημα οδήγησης. Σίγουρα μια ασφαλής επιλογή για τα Dali, ειδικά για τα 60τμ, όπου θα θέλεις τα βατάκια και ρευματάκια σου.

Απο'κει και πέρα έχε υπ'όψη σου πως ο harman ενσωματώνει και DAC 24/96, έχει 2 εξόδους sub, και δέχεται είσοδο από AVR 2.2 (L-R και 2 sub). όλες οι είσοδοι έχουν ρυθμιζόμενο gain και ειδικά η AVR που παρακάμπτει το volume έχει μεγάλο περιθώριο ρύθμισης του gain. Άλλο πλεονέκτημα και η είσοδος balanced σε περίπτωση που έχεις τέτοια πηγή.

Σαν μειονέκτημα έχω να πω μόνο το εξής: ο ενισχυτής διαθέτει μικρόφωνο για calibration που κάνει auto equalize. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα να το δουλέψω και να μου εξομαλύνει έστω και λίγο τις ανωμαλίες του χώρου, που δεν είναι και λίγες. Παρ'όλα αυτά με απογοήτευσε το σύστημα και τις 2 φορές που επανέλαβα την διαδικάσία των μετρήσεων, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιώντας στην συνέχεια το ΕzSet/Eq η στερεοφωνική εικόνα ασαφοποιείται, σαν έλλειψη συγχρονισμού ένα πράγμα, κάτι που δεν υπάρχει όταν δουλεύω το DAC χωρίς ΕzSEt/EQ. Βέβαια αναμένω την απάντηση του κου Αρβανιτάκη στο θέμα (που φαντάζομαι περιμένει την απάντηση από την Harman με την σειρά του). Είτε κάτι δεν κάνω σωστά, είτε κάτι τρέχει με το λογισμικό.
Όπως και να'χει το τελευταίο είναι μια έξτρα δυνατότητα που ούτως ή άλλως δεν διαθέτουν οι υπόλοιποι στερεο ενισχυτές, που στερούνται ψηφιακών ευκολιών.

Σαν συμπέρασμα: ο ενισχυτής κάνει με το παραπάνω αυτό που υπόσχεται, είναι στιβαρή κατασκευή (τουλάχιστον από βάρος ζορίζει τη μέση), και διαθέτει και πλήθος ευκολιών - συνδέσεων. Βγαίνει βέβαια πιο ακριβός από άλλους που κοιτάς, αλλά είναι στην κατηγορία του S2000. Προσωπικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα, εκτιμώ οτι θα τα πάει καλά με τα ηχεία σου, οπότε δεν χάνεις τίποτε να τον δοκιμ'ασεις εφόσον σου δωθεί η δυνατότητα.
Aυτή είναι άποψη και παρουσίαση :607:

Reaction score
0

Μήπως γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην θεσσαλονίκη που να έχει τον Harman H990 να πάω να τον ακούσω?

Reaction score
0

Τον αγόρασα χωρίς να τον ακούσω, γιατί θεσσαλονίκη είναι δύσκολο αυτό, άλλωστε για να βγάλω συμπεράσματα έπρεπε να τον ακούσω με τα ηχεία μου και το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο..
Μάλον χλομό το βλέπω να υπάρχει σε μαγαζι:122:

Reaction score
1

Μιλώντας λίγο τεχνοκρατικά τα εν λόγω ηχεία (τουλάχιστον απ ότι βλέπω),σε συνδυασμό με τον χώρο(60 τμ) καλό θα ήταν να οδηγηθούν με όσο το δυνατόν πιο δυνατό ενισχυτή.

Γιατί όμως θέλετε να βάλετε και δικάναλο ενισχυτή?Ο onkyo είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα,ειδικά το προενισχυτικό του τμήμα.
Έχετε σκεφτεί την λύση κάποιου τελικού?

Ούτε κι εγώ μπορώ να φανταστώ 100w σε 60τ.μ. χώρο...εκτός κι αν οδηγούν μόνο μεσαίες και υψηλές, και πάλι δύσκολα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_